Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ :

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ :

Τη μεθόδευση για απαλλαγή των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από κάθε ευθύνη, καταβάλλοντας μάλιστα και δικαστικά έξοδα για τυχόν διώξεις, αποδεικνύει ότι οι χειρισμοί αυτοί είναι προσχεδιασμένοι και σκοπεύουν να προσφέρουν δώρα στους κερδοσκόπους σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, δηλαδή σε βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων.


Έτσι οι προβλέψεις μας για την ολοκλήρωση του εγκλήματος σε βάρος τηςπεριουσίας του Ελληνικού Δημοσίου επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο σενάριο, αφού σηματοδοτείται ήδη η έναρξη του μεγάλου κόλπου, με στόχο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για να πλουτίσουν ακόμη μια φορά οι εγχώριοι και ξένοι κερδοσκόποι.(κατά σύμπτωση Εβραίοι)

Και όλα αυτά συμβαίνουν μετα την κοινοποίηση της προσφοράς των 100 δις εκ μέρους του Α. Σωρρα., που έγινε απο το γραφείο μου στις 16-05-2014


Είναι σαφής η κατεύθυνση ενίσχυσης των συμφερόντων της ολιγαρχίας και του ιδιωτικού εγχώριου και ξένου κεφαλαίου, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η πρόκληση μεγάλης ζημιάς στο Ελληνικό Δημόσιο και δεν γίνεται καμιά προσπάθεια να δικαιολογηθεί αυτή η μεθόδευση.

Πρόκειται ουσιαστικά για έγκλημα σε τιμή ευκαιρίας,
Για αυτό μη χάνετε χρόνο. Τώρα ξέρετε, Τώρα αγωνιστείτε Για την Πατρίδα σας ,για την ζωή σας και την ζωή των παιδιών σας. Μη μένετε αμέτοχοι, συμβάλετε στο συντελουμενο έγκλημα διαρκείας.....

Marina Latsi

http://www.sofokleousin.gr/archives/178121.html
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=612316
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=629440

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου