Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ή ΨΕΜΜΑΤΑ;; ΦΕΚ Α 315/1945


Πόσο πιο δυνατή είναι η αλήθεια που κατανοείς από την αλήθεια που πιστεύεις;;
Η’ μήπως θα έπρεπε αρχικά να αναρωτηθούμε πόσες και ποιές είναι οι αλήθειες που κατανοούμε;; Μήπως τις περισσότερες τις πιστεύουμε;;  Μήπως να σκεφτούμε ότι αυτός ο διαχωρισμός είναι που ορίζει τη ζωή όλων μας;; Οι αλήθειες μας ;;!
Αφιερώστε 20 λεπτά για να κατανοήσετε την περιγραφή του κληρονομικού δικαίου από τον Γιάννη Καλογερόπουλο.





Βρείτε το ΦΕΚ 315 μέσα από το Εθνικό Τυπογραφείο για να βεβαιωθείτε ότι είναι αληθές (μιας και κυκλοφορούν και πολλοί αστείοι που μιλούν για ψεύτικα Φύλλα Εφημερίδος της Κυβερνήσεως) και μελετήστε όσα ακούσατε δια στόματος Καλογερόπουλου. 




Η συγκεκριμένη αλήθεια σίγουρα δεν θα σας αφήσει αδιάφορους και αδιαμφισβήτητα  θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση ακόμα περισσοτέρων.

Όταν μόνος κατανοείς, πως  όλο αυτό το χρήμα που κάποιοι σου δίνουν , αυτό το χαρτί που με κόπο ή δόλο κυνηγάς  είναι τελικά δικό σου, τότε πώς θα νοιώσεις;;  Τι θα γίνει με τις υπόλοιπες αλήθειες…, τις παλιές;;  Αμέσως θα γίνουν ανίσχυρες μπροστά σε αυτή την μία που μόνος σου έχεις κατανοήσει.

Όταν θα καταλάβεις πως η ντομάτα (χωρίς ψεκασμούς και ραντίσματα) που δεν τρως πια έχει ουσιαστικά πολλαπλάσια αξία από το χαρτί με το οποίο την αντάλλαξες και πως αυτοί που σου δίνουν χαρτί είναι κλέφτες διαχειριστές των δικών σου περιουσιακών ΑΞΙΑΚΩΝ στοιχείων, τότε τί κάνεις;;

Θα συνεχίσεις να κατανοείς αλήθειες ή θα πιστεύεις αλήθειες των συνεργατών - υπαλλήλων αυτών που στα έχουν πάρει όλα δίνοντας σου λίγο χαρτί ;; 


Κύριοι …πληρώνουμε και το χαρτί, δικό τους και δικό μας!

ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου