Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Τράπεζα της Ανατολής

ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ – ΔΩΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Τον Οκτώβριο του 2011 ο Αρτέμης Σώρρας δωρίζει απο 4 μετοχές στις 2 ΜΚΟ End National Debt & Ellas Never Dies


Η δωρεά κατατίθεται στην Γ ΔΥΟ Πατρών και το Υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει το φόρο της δωρεάς προς το δημόσιο στο συνολικό ύψος των 27 δις  ευρώ.


 Ο Αρτέμης Σώρρας οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο 27 δις. ευρώ φόρο απο το 2011.
Η δωρεά του Αρτέμη Σώρρα προς τις 2 E.N.D. είναι σε μετοχές της Ανατολής οι οποίες :
  •        Έχουν σφραγιστεί ως γνήσιες από την Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα και έχει βεβαιωθεί ότι δεν έχουν δηλωθεί ως κλαπείσες ή απολεσθείσες 
  •        Εχουν ελεγχθεί από την μεγαλύτερη υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών από την Υπηρεσία
  •        Έχουν ελεγχθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο
  •        Έχει βεβαιωθεί η αξία τους από την βουλή το 2011 στα 670 δις η κάθε μία , αξία που αφορά μόνο τον παθητικό των μετοχών
  •       Έχουν βεβαιωθεί φόροι από το Ελληνικό Κράτος 27 δις ευρώ.


Η αξία της μετοχής πιστοποιείται μέσω κοινοβουλίου με την υπογραφή του τότε Υποουργού Οικονομικών κο. Σαχινιδη.Ο Αρτέμης Σώρρας ζητά από την ΔΟΥ Πατρών να καταβάλλει τον φόρο που του αναλογεί από την δωρεά.

Η Γ’ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ απαντά στον Αρτέμιο Σώρρα


Ο Αρτέμης Σώρρας  στέλνει  εξώδικα προς το επίσημο κράτος και τους Θεσμούς : "Παρακαλώ κύριοι ελέγξτε με! Οφείλω επίσημα 27 δις στο κράτος!"Το Υπ.Οικονομικών μετά τα εξώδικα διαβιβάζει  το αίτημα για έλεγχο στην Διεύθυνση φορολογίας Κεφαλαίου καθώς και την Διεύθυνση Παρακολούθησης Νομικών Υποθέσεων Ελέγχου και Αναγκαστικής είσπραξης. 
Το ΣΔΟΕ απαντά στο εξώδικο του Αρτέμη Σώρρα: Δεν έχουμε αρμοδιότητα για να απαιτήσουμε τα 27 δις φόρο υπέρ του Δημοσίου.
Ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός E.N.D. κερδίζουν το δικαστήριο που με ασφαλιστικά μέτρα υποχρεώνει πλέον την Εθνική τράπεζα  να παρουσιάσει  όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την εκκαθάριση της τράπεζας της Ανατολής.Βίντεο σχετικά με το θέμα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου