Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ο χρυσός , η Ελλάδα και ο χορός !


Τί έγινε ρε παιδιά;; Όλες οι δυνατές οικονομίες κάνουν επαναπατρισμό του χρυσού τους ;; Γιατί;; Τί συμβαίνει;; Αυτές τις ειδήσεις τις βλέπουμε οι αδαείς που εκφέρουμε άποψη για ομολογίες Χρυσού με τον ίδιο τρόπο που εκφέρουμε και για το γιαούρτι;

Γιατί πηγαινοέρχονται όλα τα κραταιομανατζερόπουλα δύο χρόνια τώρα από την μια πλευρά του πλανήτη στην άλλη;; Μήπως επειδή κάποιοι κατανοήσαμε μετά από μελέτη πως ο χρυσός δεν είναι ίδιος με το γιαούρτι;;  

Μήπως γιατί μάθαμε πως τελικά όλο το χρήμα που κάποιοι μας δανείζουν με τόκο – ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ –  είναι δικό μας;; Αυτοί είναι οι διαχειριστές του δικού μας χρήματος που ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ και με ποσοστό εξήντα τοις εκατό μπαίνει στα παγκόσμια ταμεία από κάθε χρηματιστηριακή συναλλαγή όλων των βασικών αγαθών. Αυτά τα λεφτά είναι των λαών και βρίσκονται μοιρασμένα στις τράπεζες όλων των μελών-κρατών.  Χρήματα έχει και η Ανγκόλα, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντες Δείτε τα δις (στις σελ. 42-43-44)…. 


Μελετήσαμε στοιχεία και νοήσαμε πως όλα αυτά τα μαγαζιά που σου κουνάνε το δάχτυλο χρησιμοποίησαν ως κεφάλαιο ανάπτυξης τον δικό σου κλεμμένο με βία χρυσό , το δικό σου γιαούρτι, το δικό σου αλεύρι, τον δικό σου ‘Ήλιο , την δική σου γλώσσα, την δική σου επιστήμη.  Όλα τα δικά τους , είναι δικά μας και εμείς τα μοιράσαμε απλόχερα.

 Για να σου δώσουν το δικό σου χρήμα οι μεγάλοι και τρανοί , σφαξανε όλο τον Ελληνισμό της Σμύρνης που για χιλιάδες χρόνια αποτελούσε πρότυπο ευημερίας και ανάπτυξης. Το δικό σου χρυσάφι που σου έκλεψαν και το δικό σου ρευστό που προέρχεται από την εξήντα τοις εκατό  υπερτίμηση της ζάχαρης, του πετρελαίου , του αλευριού, του σιδήρου, είναι αυτά με τα οποία ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ  σου κουνάνε το δάχτυλο.  Σου δίνουν τα δικά σου με τόκο και παίρνουν και όποια άλλη αξία έχεις , το σπίτι σου , το χωράφι σου . 




Κατανοήστε τι συμβαίνει. Δεν είναι θέμα ενός , ούτε θέμα λίγων. Είναι θέμα ζωής κύριοι γιατί εγώ θέλω τα παιδιά μου να έχουν φρέσκο Ελληνικό γιαούρτι που λήγει, να έχουν  την ελιά τους, την  Ζέα τους , τον ήλιο τους  και την παραλία τους . Και για να τα έχουν  θέλουμε πίσω οτι μας άρπαξαν αυτοί που το παίζουν τώρα δυνατοί με τα κλεμμένα. Γιατί είμαστε Έλληνες Ιθαγενείς και όχι Ευρωπαίοι Ιθαγενείς όπως μας βάπτισαν πρόσφατα.  
Γιατί οι Σκοπιανοί δεν υπήρχαν την εποχή του Μεγα Αλέξανδρου και ναι γιατί ξέρουμε και για εκείνο το πολύ χρυσάφι  Άνγκελα που μας ανήκει και πάλι βάση κληρονομικού δικαίου και ιθαγένειας.  Verstehen? Γιατί Άνγκελα και άλλοτε οι προγόνοι σου φαλίρισαν την χώρα μας για πενήντα εκατομμύρια και την αμέσως επόμενη στιγμή σας δώσαμε δανεικά και αγύριστα τρεισήμισι δις.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !  

 Διαβάστε επίσης : ΧΡΥΣΟΣ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου