Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Αν δεν ξέρεις τις Αξίες, δεν θα νοήσεις και τις Αρχές

Δεν μοιράζομαι τις απορίες άλλων , ούτε και τους σχεδιασμούς άλλων. όσα έχω κάνει και κάνω , έχουν ήδη τα αποτελέσματα τους, όσα θα κάνω σύντομα θα φανούν.

Δεν είμαι εδώ για να διδάσκω έτοιμες διδασκαλίες, σας ζήτησα να αναζητάτε μόνοι και μόνες, και να πάψετε να περιμένετε τι θα σας λένε οι όποιοι θέλετε να ακούτε ή να ρωτάτε.

Δεν σας είπα να κάνετε τίποτα πέραν των ικανοτήτων σας. Αυτό μάλιστα είναι και μέτρο για να δείτε και μόνοι σας το πόσο θέλετε να είστε Πολίτες και όχι Υπήκοοι σε όποιον πιστεύετε ταγό.

Δεν ήρθα να βοσκήσω πρόβατα. Ήρθα να ζητήσω Αγωνιστές.

Δεν θέλω κανένας σας να με πιστέψει, αυτό θα είναι Ύβρις προς την Σοφία των Ελλήνων,ήρθα να βρώ Εργάτες και όχι δουλευταράδες.

Αν δεν ξέρεις τις Αξίες, δεν θα νοήσεις και τις Αρχές.


Το αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι ήδη έτοιμο. Αλλά δεν μας λείπουν τα τούβλα είδα υπάρχουν πολλά, Εργάτες δεν βλέπω να τα χρησιμποιήσουν για να κτίσουν.

Δεν θα δώσουμε "τον χρυσό τοις κυσί" , και δεν θα περιμένουμε υπαλλήλους και συνεργάτες της ΕτΕ να μας σταματήσουν.

Αν δεν το κατάλαβες , και σήμερα φτιάχνουμε όσες άλλες συμβολευτικές ΜΚΟ θέλουμε , δεν παίζει ρόλο το άτομο ή το όνομα.


Και αν θές , φτιάχνω μία με μόνο Ορκωτούς Λογιστές που έχουν και διεθνές δικαίωμα αναγνωρισμένων υπογραφών ελέγχου.


Ο όποιος γιατρός ή δικηγόρος δεν έχει το δικαίωμα που έχουν οι Ορκωτοί Λογιστές και αυτό το λέω για να καταλάβεις ότι δεν με περιορίζει κανένας..., και οι σάχλες του κάθε προέδρου και κάθε μέλους και κάθε οπαδού , θεωρητικά, νομικά και πρακτικά με αφήνουν αδιάφορο. Έχω τα εργαλεία και κάνω ότι θεωρώ εφικτό προς την Απελευθέρωση , δεν με ενδιαφέρουν οι αμφιβολίες και οι απορίες του καθένα , πόσο μάλλον και οι πονηρές πρακτικές διαβολής ... κακό στους εαυτούς τους κάνανε και κάνουν. Ας βάλουν και 20 γοργόνες και 10 κενταύρους μέσα, δεν με ενδιαφέρουν οι σκέψεις τους .


Έχω τα εργαλεία και τα κάνω να ενεργούν όπως ορίζω για να έχω μια Ελεύθερη Ελλάδα.


Δεν ήρθα να μαζέψω πιστούς, δεν θέλω πιστούς δίπλα μου.


Θέλω Νόες και Εργάτες για το Έργο.


Οι εποχές των ονείρων πέρασαν , τα οράματα έχουν ήδη γίνει blue prints, καιρός να Εργαστούμε και να τα Ποιήσουμε. Βασίλειος Σωτήρας


(από σχόλιο σε ανάρτηση του facebook)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου