Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ , ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΝΟ . ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΄ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ , ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ . ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΤΟΚΟΥΣ  ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ , ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕ ΠΟΤΕ . ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ , ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝΕ . ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΖΑΛΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΩΤΙΑ , Η ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ  ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ  ΕΔΩ ΧΑΜΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΟΥ ;;  

ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ. ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΣΤΑ ΔΥΑΛΥΣΑΝΕ ΟΛΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝ. ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ , ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ , ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ’ΝΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ . ΕΑΝ Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ , ΘΑ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ  ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟ YOUTUBE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου