Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Οι "Παγκόσμιοι Επιβήτορες"

Viky Charalambous‎

Οι "Παγκόσμιοι Επιβήτορες": Προκαλούν την γεω-πολιτικο-οικονομική κρίση στη χώρα σου, προκαλούν τις τοπικές αναταράξεις και τις προβοκατόρικες επιθέσεις, χαλιναγωγούν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (ενημέρωσης..), σπρώχνουν και χρηματοδοτούν τον ντόπιο να πολεμάει τον ντόπιο για να χρειαστεί να επέμβουν ως οι μεγάλες δυνάμεις για να προστατεύσουν τον .. άμαχο και αβοήθητο πληθυσμό και για να μην «διαταραχθεί» η γενική ισορροπία στην περιοχή, βοηθούν να σκοτώνονται άμαχοι για να χρειάζονται μετά τη βοήθεια του «σωτήρα», βοηθούν να διοχετεύσουν το πρόβλημα σε άλλη χώρα με λαθρομετανάστες που τους χρησιμοποιούν οι ίδιοι για φθηνό εργατικό, να μεταφέρουν αρρώστιες, ναρκωτικά, όπλα, πορνεία, όργανα και πολλά άλλα προβλήματα στη χώρα που θα τους δεχθεί, στη συνέχεια εμφανίζεται είτε ένα «foundation» είτε η παγκόσμια τράπεζα είτε άλλο παρακλάδι της δικής τους πλεκτάνης, για να «επιδοτήσει» την πληγείσα περιοχή και ξεκινά η ανταλλαγή περιουσιών για να διασφαλιστεί η χρηματοδότηση..

Βεβαίως η αντασφάλεια είναι πάντοτε υποτιμημένη και υπερκαλύπτει τη δανειοδότηση, που στην ουσία ποτέ δεν φτάνει στη χώρα, ή αν φθάσει, είναι έτοιμες οι δικές τους εταιρείες, με τους μπροστινούς ντόπιους, που θα αναλάβουν την ανοικοδόμηση και ανασυγκρότηση της χώρας, έχουν ήδη εγκαταστήσει τους δικούς τους πολιτικούς σε όλα τα νευραλγικά σημεία της χώρας και έτσι προχωράνε. Το κόστος έργων υπερδιπλασιάζεται, το κόστος λειτουργίας υπερδιπλασιάζεται και ο τελικός αποδέχτης είναι ο πολίτης της χώρας. Και για ν’ ανταπεξέλθεις των αυξημένων εξόδων και αναγκών ως πολίτης της χώρας σου, αναγκάζεσαι να λάβεις και εσύ με τη σειρά σου δάνειο.
Έτσι γίνεσαι στη χώρα σου πρόσφυγας.
Και αφού τελειώσουν τα υποτιθέμενα έργα..
η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να πληρώσει την οφειλή και έτσι η περιουσία που έχει δεσμευτεί υπέρ της πράξης, κατάσχεται μαζί και ολόκληρο το κράτος..
Περιττό να σημειώσω, ότι τα χρήματα από τη χρηματοδότηση που σου μεταφέρουν, ανήκε σε εσένα από την αρχή, διότι «κλέβουν»
από τα παγκόσμια ταμεία και αντί να λάβεις τα χρήματα εσύ που τα δικαιούσαι, τα λαμβάνουν αυτοί, λόγω των κωδικών που προηγουμένως είχαν κατάσχει από παρόμοια πρακτική από άλλη χώρα πριν από εσένα και έτσι το φίδι τρώει την ουρά του και προχωράνε ακάθεκτοι στον τελικό τους σκοπό. Την Παγκόσμια διακυβέρνηση κάτω από τη δική τους λειτουργία με πειθήνιους πολίτες που θα είναι δέσμιοι μιας δικτατορίας των ολίγων.
Αυτά περνάμε και αυτά θα περνάμε και χειρότερα εάν εμείς οι ίδιοι δεν σηκωθούμε και να αρπάξουμε τα γκέμια του αλόγου μας και ν’ αλλάξουμε πορεία.
Σήκω λοιπόν ΈΛΛΗΝΑ.

Ε.ΣΥ. θα φέρεις την αλλαγή.
Ε.ΣΥ. μόνο μπορείς να προστατεύσεις και να υπερασπιστείς την μάνα σου Ελλάδα.
Ε.ΣΥ. καλείσαι να πεις και να υποστηρίξεις την αλήθεια
Ε.ΣΥ. θα μπορέσεις να αντιστρέψεις τη ροπή.
Ε.ΣΥ. θα μπορέσεις να συνεχίσεις αυτό που οι πρόγονοί σου άφησαν ως κληρονομιά.
Ε.ΣΥ. θα μπορέσεις να ανοικοδομήσεις τη χώρα σου με δικές σου δυνάμεις και τη δική σου περιουσία.
Ε,ΣΥ. καλείσαι να φέρεις την ισορροπία.
Ε.ΣΥ. θα είσαι ο πρωτοστάτης και πίσω σου θ’ ακολουθήσουν και άλλοι
Ε.ΣΥ και μόνο εσύ μπορείς να φέρεις τον πλανήτη να συντονιστεί στην σωστή του συχνότητα.
Ε.ΣΥ. και μόνο ΕΣΥ

ΠΗΓΗ:
https://m.facebook.com/groups/495961800476798?view=permalink&id=774675459272096

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου