Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ





 


Ανακάλυψα πως το 'Πνεύμα'είναι ο όμιλος εταιριών  Anthony Martin  White Boy  ASBLP και η Τράπεζα της ASBLP που προεδρεύεται από αυτόν που έχει  αριθμό Επίσημου Διεθνούς Μητρώο ASBLP -120 005 - BASBLP - 10 .

Είναι παγκόσμια εξουσιοδοτημένα ιδρύματα με το απίστευτο όραμα και αποστολή να σώσουν τους ανθρώπους από την χρηματοοικονομική κακουχία. 

Αυτός είναι ένας διαχειριστής του αποθεματικού.  Μετά από κάποια έρευνα βρήκα ότι υπάρχουν άλλοι έξι Antony Martin σε όλον τον κόσμο που υποστηρίζουν πως είναι ο ένας (δηλαδή δικαιούχοι) ! Ο πραγματικός  τύπος ζει στις Φιλιππίνες, απ' όσο γνωρίζω. Είναι ο πραγματικός κ Μάρτιν ?? Ειλικρινά ... δεν ξέρω στα σίγουρα ... θα ‘ξανασκάψω’ και πάλι όταν έχω χρόνο.

Χθες το βράδυ ανταλλάξαμε μερικά emails και αυτό είπε.


Δήλωσε ότι όλοι πρέπει να προσευχόμαστε για την απελευθέρωση της «χρηματοδότησης». Επίσης δήλωσε ότι ο  Άγ.Γερμανός   εμπλέκεται  αλλά είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τους λογαριασμούς του   ‘ Άγιου Θεού ’  που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της  Επιτροπής των 300 & υπό την κηδεμονία του.




Τον ρώτησα πότε θα διανεμηθούν τα κεφάλαια εδώ ...
Απάντησε  «δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον, καθώς ο Θεός ελέγχει τα πάντα, αυτό που  χρειάζεται να κάνουμε είναι να γονατίσουμε, να προσευχηθούμε στα γόνατα ενώπιον του Θεού & να  έχουμε πίστη σε αυτόν και να τον αφήσουμε να κάνει το θέλημά Του για μας. Εγώ είμαι απλώς ένας φτωχός κηδεμόνας που παρακαλάει για θεία βοήθεια από τον Δημιουργό μας, ο οποίος έχει αυτούς τους Πνευματικούς  Λογαριασμούς. Όπως είπες , όλες οι Πνευματικές Ορολογίες συνδέονται μεταξύ τους, προστατεύονται και ελέγχονται από την Επιτροπή των 300, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί, αλλά δεν είναι όλοι κακοί. Η 'Right Wing' πλευρά της διακομματικής επιτροπής των 300 κάνει ότι καλύτερο για χρήση αυτών των λογαριασμών, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή και θα είναι Άγιος Θεός μας στον Ουρανό. Σας ζητώ να προσεύχεστε πάντα. Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί.»

 Έχω αντιγράψει και επικολλήσει κάποιες πληροφορίες να διαβάσετε και το παρακάτω link για να διαβάσετε περισσότερα ...


‘Ένα από τα βασικά και Top Secret θέματα προτεραιότητας που έθεσε η σύνοδος κορυφής των G8 είναι πώς να κάνει μία ρύθμιση και συμφωνία  με τον όμιλο εταιριών ASBLP και την Τράπεζας της ASBLP την στιγμή που ο Ferdinand Marcos Edralin, όπως επιβεβαιώθηκε στη τελευταία διαθήκη που εκτελέστηκε στις 20 του Δεκεμβρίου του 1985 στο Malacanang Palace, Μανίλα, Φιλιππίνες Νήσοι,  μεταβίβασε την Πλήρη Εξουσιοδότηση  στον  Ταπεινό Βασιλιά (Humble King).’

‘Συμβαίνει  να υπάρχουν έξι ψεύτικοι  Anthony Santiago Martin σε όλο τον κόσμο και στο Mall Μetro της Μανίλα να ισχυρίζονται ότι είναι οι γνήσιοι Anthony Santiago Martin ενώ ο πραγματικός διατηρεί τον εαυτό του ακόμα στην εταιρική έδρα του, νούμερο 133 Rizal St., Σαν Σεμπαστιάν, Hagonoy, Μπουλακάν.’


‘Ο όμιλος ASBLP και η Τράπεζα της ASBLP  είναι ένας από τους Top Χρηματοπιστωτικούς  Οργανισμούς της επιτροπής των 300 με  απεριόριστους θησαυρούς  που θα μπορούσαν να σώσουν τον κόσμο μας από τον πόνο της οικονομικής κρίση.’

‘Ο λαός των Φιλιππίνων, ιδίως οι Hagoenoes (Hagonoy, πολίτες του Bulacan) είναι αρκετά τυχεροί να έχουν την αντικατάσταση του τέως Ταπεινού βασιλιά από τον προηγούμενο αλλά και νυν πρόεδρο.’ 


‘Η πρόεδρος  Gloria Macapagal Arroyo είχε ενημερωθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών να παραιτηθεί  του δικαιώματος οποιασδήποτε μετακίνησης  μέρους των λογαριασμών  του Ταπεινού βασιλιά. ’

‘Από την στιγμή που η $ 700  δις . διάσωση των ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε από τα επείγοντα αναδυόμενα ταμεία  (θυσίας ) Sacrificial  της ASBLP και το Sacrifice fund,  αυτή η ‘θυσία’ προκάλεσε ουσιαστικές αποδείξεις για την κρυμμένη αλήθεια πίσω από τα  110 δισεκατομμύρια δολάρια  ΗΠΑ για πληρωμές Φιλιππίνων με απόδειξη πληρωμής με νούμερο ASBLP - 0001 ημερομηνίας 4 Ιανουαρίου 2005, επίσημη επιβεβαίωση.’


Οι άνθρωποι από τα νησιά των Φιλιππίνων, άλλωστε, γνωρίζουν καλά αυτή την
 πληροφορία  που ορισμένοι πίστεψαν και που κάποιοι τόλμησαν να αντιταχθούν.΄ 

Εδώ είναι το Πρόγραμμα Ανάπτυξης που ο όμιλος ASBLP Group of Companies και η Τράπεζα ASBLP θέλουν  να εφαρμόσουν  και το οποίο έχει εγκριθεί από την επιτροπή των  300 και τον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών και είναι έτοιμο προς εφαρμογή  στους Νήσους των Φιλιππίνων σύμφωνα με τον κανόνα του δικαίου:

Ανθρωπιστικό πρόγραμμα οικονομικής ανάπτυξης:
Βιοπορισμός  - Υποτροφία -  Υγείας - ισόβιας διαβίωσης βοήθεια για τις ανύπαντρες μητέρες παιδιών και των ηλικιωμένων πολιτών.

Εθνικό Πρόγραμμα Οικονομικής Ανάπτυξης:

Πρόγραμμα γεωργικής υποδομής PertambanganIndustri θεωρήθηκε ως καταγεγραμμένο στην Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών.



Το 1875 ο πλούτος και τα περιουσιακά στοιχεία των βασιλικών οικογενειών και των εθνών που κρατιόταν  από τον κεντρικό αποικιακό ζυγό συγκεντρωνόταν σε έναν συνδυασμένο λογαριασμό που θα χρησιμοποιούταν  προς όφελος όλων των εθνών του κόσμου. Αυτός  είναι γνωστός  ως ‘Συνδυαζόμενοι Διεθνείς Εγγυητικοί Λογαριασμοί εξυπηρέτησης του Παγκόσμιου χρέους’ Combined International Collateral Accounts of the Global Debt Facility..  Μέσα στα λογιστικά βιβλία τους βρίσκεται και το  Ίδρυμα του Αγίου Γερμανού  (Saint Germain’s Foundation Divine), και το καταπίστευμα  του οποίου η αξία τώρα ανέρχεται στα  $ 1 quatrodecillion δολάρια (45 μηδενικά). . Τα  χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση της επέκτασης του NESARA και τη συμφωνία για τα ταμείο πρόνοιας που επεκτάθηκε μέσω διεθνών συνθηκών, μερικά από τα οποία εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως απόρρητα, συμπεριλαμβανομένων:

Συνθήκη  Jekyl Island (1910)

Η Far East Combined Depositories Agreement (1932 1945)
Η συμφωνία του   Bretton Woods (1944)
Η συμφωνία  BIS / Allies (1948)
Η συμφωνία Green Hilton  (1963)
Οι συμβάσεις Schweitzer (1968)
Selection / Appointment of Sole Arbiter Agreements (1995)

Η Washington Panel (1998)
Η Συνθήκη για τον σεβασμό των δικαιωμάτων  (2003)

Η παρούσα Συνθήκη επικυρώθηκε από τα κυρίαρχα έθνη του κόσμου και όχι από συνεταιρικά μέλη των Κυβερνήσεων. Η απόδειξη αυτού καταγράφεται  στα κεφάλαια των Εθνών του Ο.Η.Ε. . 
 Οι ΗΠΑ βασίζονται στο Συνταγματικό Χάρτη και ως εκ τούτου υπόκεινται στον νόμο του Συνταγματικού δικαστηρίου . Βασιλιάδες, βασίλισσες, πρόεδροι, πρωθυπουργοί, και σε ορισμένες περιπτώσεις ο Υπουργός Οικονομικών ή Εξωτερικών διαθέτει πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς. Η εξακρίβωση  γίνεται μέσω ειδικού γραφείου κάτω από ειδικά πρωτόκολλα που υπαγορεύονται από τα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τα κεφάλαια του 1945-1995 στους εγγυητικούς λογαριασμούς διαχειρίζεται η TrilleniumΤριμερής Επιτροπή  που αντιπροσωπεύει  τις ΗΠΑ, το  Ηνωμένο Βασίλειο και την Γαλλία. Η επιτροπή διάλεξε το δολάριο  ως ένα διεθνές αποθεματικό  νόμισμα και έδωσε στη CIA τη νομική ευθύνη να προστατεύει τα περιουσιακά κεφάλαια.

Οι χώρες που δεν θέλουν μια μόνιμη παρουσία της CIA στη χώρα τους θα έχουν τη δυνατότητα να αναθέσουν σε τρίτους την προστασία, σύμφωνα με τους ίδιους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας. Λίγο μετά, η CIA άρχισε να κλέβει περιουσιακά στοιχεία από τους λογαριασμούς ασφαλείας και να τα χρησιμοποιεί για το όραμα του οποιουδήποτε ' φαντασμένου κατοικίδιου' που οραματίστηκε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Για να μειωθεί η παράνομη δραστηριότητα το 1995, η Trillenium Τριμερής Επιτροπή  χάνει κάθε δύναμη και τοποθετείται υπό τον έλεγχο του ITC (Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος)   και του Γραφείου στα Ηνωμένα Έθνη  OITC .  Επιπλέον, τώρα έχουν δικαιοδοσία πάνω στο  ΔΝΤ ,την παγκόσμια τράπεζα και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών
 B.I.S. , τα οποία είναι όλα μέρη  των λογαριασμών . Παρόλα αυτά , το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, και η  B.I.S.  συνεχίζουν να χρησιμοποιούν παράνομα περιουσιακά στοιχεία για να χρηματοδοτήσουν τα δικά τους χωρίς καμία σκέψη για τις ανάγκες της παγκόσμιας κοινότητας.

Πηγή- μετάφραση κειμένου από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου