Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

BITCOIN !!





Οι Δικαστικές Υπηρεσίες των Η.Π.Α. ( U.S. Marshals Service)  ετοιμάζονται να δημοπρατήσουν  50.000 Bitcoins αξίας περίπου 18,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στη μεγαλύτερη δημοπρασία στην ιστορία του Bitcoin, καθώς προσπαθούν να προωθήσουν το εικονικό νόμισμα ακολουθώντας το κλείσιμο της παράνομης αγοράς Silk Road  μέσα στο 2013.

Οι προσφορές  έγιναν αποδεκτές σε απευθείας σύνδεση από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ. στο Χρηματιστήριο της  Νέας Υόρκης  και ο νικητής ή οι νικητές, θα ανακοινωθούν στις 5 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την Υπηρεσία των ΗΠΑ Marshals.

Το διαθέσιμο κεφάλαιο των 50.000 έχει χωριστεί σε πολλά τμήματα: 10 παρτίδες των 2.000 Bitcoin και 10 των 3.000 Bitcoin.

Η πώληση της Πέμπτης έρχεται μετά τον πλειστηριασμό σχεδόν 30.000 Bitcoins τον Ιούνιο από  την κυβέρνηση των ΗΠΑ . Μετά την προσφορά/ πώληση των  50.000, οι Δικαστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ θα εξακολουθούν να έχουν περισσότερα από 94.000 Bitcoins αξίας περίπου 35 εκατομμυρίων δολαρίων.


 Παρά το γεγονός ότι η αξία του εικονικού νομίσματος έχει μειωθεί κατά περίπου 38 τοις εκατό από τον Ιούνιο, μεγάλοι πλειοδότες  δεν θα μείνουν εκτός  καθώς εξακολουθούν να είναι αισιόδοξοι για το Bitcoin σε μακροπρόθεσμη βάση.

Την Πέμπτη, οι τιμές του  Bitcoin μειώθηκαν 0,96 τοις εκατό στα $ 371,37 ανά Bitcoin, σύμφωνα με την ιστοσελίδα CoinDesk.



"Δεν περιμένω τη διαφορά στην τιμή από την τελευταία δημοπρασία να επηρεάσει την δραστηριότητα - οι μεγαλύτεροι  πλειοδότες έχουν εμπλακεί με το  Bitcoin για λίγο  και δεν φαίνεται  να ανησυχούν  για την τρέχουσα τιμή," δήλωσε στο Bloomberg η  Gil Luria, αναλυτής της Wedbush Securities .



ΠΗΓΗ :Russia Today

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου