Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΑΦΥΠΝΙΣΗ-ΣΥΝΕΝΩΣΗ

Vasilis Theodoropoulos

ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ .
Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙ.

 «ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ , ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΙΑ , ΣΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ , ΤΟ ΝΕΡΟ , ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...»


ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΑΝΩΡΙΜΗ, ΠΡΩΙΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ. ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ.

ΕΤΣΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΙΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ; ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙ;
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΙΑΚΑΔΑ , ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ,ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ , ΑΠΟ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ , ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΙΑ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.
ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ , ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ( ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ) ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ , ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΑΦΥΠΝΙΣΗ-ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ « ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ».

 ΠΗΓΗ;
https://www.facebook.com/vasilis.theodoropoulos.98/posts/317910511748453?pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου