Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Αρτέμης Σώρρας: "Πόσο κάνει μια ψυχή Ελληνική;"



https://youtu.be/5kohpzOdcBA                             
   




















Τελικά φτάσατε σε ένα κομμάτι να γίνετε τόσο καθεστωτικοί, που πιο καθεστωτικοί δεν γίνεται. Οι πατεράδες μας και η γενιά μας ψήφισε ΠΑΣΟΚ, 0% το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε πάνω, δεν μπήκε μέσα ένας κόσμος λαϊκός που ψήφισε; δεν είδαμε όλους τους εθνάρχες από την μεταπολίτευση και μετά με μια Γερμανία να σκοτώνει την Ελλάδα και μια Ελλάδα να κρατάει 290 μέρες έναν Γερμανό να μην μπαίνει στην χώρα, αλλά τον καθυστερεί και τον έπιασαν τα χιόνια και εκεί πέθανε. Ακόμα και το σχέδιο της Γερμανίας εμείς το σκοτώσαμε.

Δεν θυμώνετε ρε συν-Έλληνες; ή ξεχάσατε τις γιαγιάδες σας, ξεχάσατε τους πατεράδες σας τους θείους σας; Ξεχάσατε όλους αυτούς τους προγόνους που τους εκτέλεσαν, ε; Που γύμνωναν τις γυναίκες και τις μανάδες μας και τις σκότωναν τα ζώα !!! Και η κοινή γνώμη έβλεπε; Και σήμερα κάποια άλλα ζώα στην Βουλή ζητάνε Γερμανικές αποζημιώσεις ε;

Και ζητάνε αποζημιώσεις οι οποίες είναι οι γλάστρες. Πόσο έκανε η γλάστρα, πόσο έκανε το πεζοδρόμιο, πόσο κάνει η γέφυρα και κάναν αποτίμηση στην Ελλάδα τι ζημιές έχει κάνει Γερμανία. Καλά ρε ζώα όταν ήρθατε στην Ελλάδα να κάνετε αποτίμηση οι πεθαμένοι δεν μιλούσαν, τους είχατε σκοτώσει. Τότε πως θα σας πούνε τι ζημιά είχαν πάθει; Τα χωράφια τους, οι σταύλοι τους, τα ζώα τους, τα άλογά μας, τα ντουφέκια, τον κόσμο. Αποτυπώσανε τις υλικές ζημιές και όχι όλες, μόνο το 20%.

ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΙΜΗ, ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;

Μίλησε όμως μωρέ κανένας πόσο κάνει ο πατέρας που τον είχαν εκτελέσει; Πέστε μου κύριοι μια τιμή, πόσο κάνει η μία ψυχή και μετά θα κάνουμε λογαριασμό για 800.000 εκτελέσεις. Πέστε μου μία τιμή, πόσο κάνει μία ψυχή Ελληνική;

Κανένας στην Βουλή δεν είπε ε; Καραμανλής ο εθνάρχης «δεν πιστεύω στις αποζημιώσεις», ο Παπανδρέου «δεν τις θέλω», Μητσοτάκης, κανένας δεν ήθελε τις αποζημιώσεις ε; Κανένας, ακόμα και αυτές τις λίγες, τα σκουπίδια, αλλά κανένας δεν μίλησε στην Βουλή.

Κύριοι σκοτώσατε, 800.000 εκτελεσμένους, σκοτώσατε άλλο 1.000.000 τους στρατιώτες μας και πέθαναν και άλλο 1.000.000 Έλληνες από την πείνα και τα ορφανά, και κανένας δεν μιλάει; Εσείς δεν θυμώνετε; Και σε εκείνη την Βουλή να βγει μια δυνατή φωνή και να πει «έχουμε τόσες εκτελέσεις και τόσους θανάτους κύριοι Γέρμανοι, κύριοι βάρβαροι εσείς σκοτώνατε όποιον να ναι, στείλτε μας 800.000 να εκτελέσουμε και κάντε συμφωνίας πόσο κάνει για να μην τους εκτελέσουμε», για να καταλάβετε πόσο κάνει η ψυχή. Παρά πάνε τα αδέρφια τους απάνω και συζητάει ο δικός μου υπουργός οικονομικών που με εκπροσωπεί και του λέει η Μέρκελ «κοίτα να δεις».Και εκείνο το ανάπηρο καθίκι στο καροτσάκι, δεν λέει να πεθάνει ο κερατάς, να πούμε, και του λέει «κοίτα να δεις γιατί εγώ θα σου επιτεθώ».

Από πότε είναι το 3ο Ράιχ ρε, τι κάνετε; Τελικά η μεγάλη γελοιότητα εμφανίστηκε κύριοι και είμαστε μόνοι μας και κάποιοι που θέλουν να λένε «εμείς ανήκουμε στην Δύση ή στην Ανατολή», εγώ στην Ρωσία που την ξέρω καλά και δεν με κρατάει κανένας, είπα ότι «η Ελλάδα είναι στην μέση, δεν είναι ούτε στην Δύση ούτε στην Ανατολή, δεν ανήκει πουθενά, εσείς την βλέπετε και οι δύο».

Άρα εμείς είμαστε οι Έλληνες και θα δείξουμε στο τέλος. Έχετε υπομονή για την γεωστρατηγική γιατί είναι πολύ μεγάλη.

Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι σφραγισμένα, τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε εγώ που ήρθα σε αυτό το timing και κάνω συγκεκριμένα πράγματα, και δεν θα έρθω ποτέ να συμφωνήσω με κανέναν, έχουν έρθει χιλιάδες για να συμφωνήσω, μεγάλες ομάδες από το εξωτερικό, κλαμπ, υπάνθρωποι, άνθρωποι, μισάνθρωποι, ανθέλληνες, τι να διαπραγματευτώ; Θέλετε να διαπραγματευτώ με μία χώρα με την μάνα μου την Ελλάδα και να διαπραγματευτώ με τους κλέφτες πόσα πρέπει να μου δώσουν πίσω; Τα θέλω όλα τα δικά μου, όλα τα δίκια μου και τα δικά μου τα θέλω εδώ και τώρα.




Απόσπασμα ομιλίας Αρτέμη Σώρρα στην Θεσσαλονίκη , Μάρτιος 2015



ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου, Βασιλική Δρόσου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Πηγή : alfeiospotamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου