Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΣΚΥΛΛΑ Ή ΧΑΡΥΒΔΙΣ : ΤΟ ΝΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΔΙΛΗΜΜΑ

Τελικώς το να ξεγελάσεις έναν νοητικά ευνουχισμένον λαόν, ο οποίος έχει εκχωρήσει την διαχείρισιν της νοήσεώς του στον κάθε τυχάρπαστον πολιτικάντη, δεν είναι δύσκολη υπόθεσις. Ακολουθείς την πεπατημένην αλλά εξασφαλισμένην μέθοδον, του να μοιράζεις το ίδιο σανό στους αμνούς, ανεξαρτήτως αν θέλεις να τους κατευθύνεις προς τα αμελκτήρια της δικής σου επιλογής, ή προς τις εγκαταστάσεις σφαγής.
Οι αμνοί, παρ’ ότι τους έχεις άπειρες φορές με τον ίδιον τρόπον εξαπατήσει, εξακολουθούν να ελπίζουν, ότι ευρίσκονται ενώπιον μίας νέας ελπιδοφόρου ευκαιρίας, αφού το σανό της «επιλογής», τους αφαιρεί την απλούστατην νοητικήν ικανότητα, να αντιληφθούν τι κρύβεται πίσω από το σκηνικόν της νέας απάτης.
Η καινούργια λοιπόν εξαπάτησις του αγελαίου λαού από τους πολιτικούς γυμνοσάλιαγκες, ακούει στο όνομα «δημοψήφισμα»!!

Μοιάζει αστείον, αν δεν ήταν τόσον τραγικόν: Ένας «πρωθυπουργός», τον οποίον ο αγελαίος λαός «εψήφισεν» με την υπόσχεσιν να καταργήσει τα Μνημόνια της απάτης και της υποτέλειας, να έρχεται σήμερα να δίδει την «ευκαιρίαν» στον κοιμώμενον ψηφοφόρον του, να διαλέξει ποιός θα είναι ο επικείμενος θάνατός του, εντός των Μνημονίων και της διεθνούς απάτης. Έτσι οι προεκλογικοί απατεώνες των αγορών, νομιμοποιούνται και με την βούλα του «δημοψηφίσματος», ότι έχουν δικαιώματα στην σκύλευση της χώρας μας, αρκεί να είμαστε εμείς εκείνοι οι οποίοι θα τους το επιτρέπουμε, διαλέγοντας τον τρόπον.
Αλλά ας δούμε το ερώτημα, το οποίον θέτει ο πολιτικός αγύρτης, στην νέαν παγίδα την οποίαν έστησεν βιαστικώς και με την έγκρισιν των Χαζαρομογγόλων τραπεζιτών, διά του Ντράγκι επιβεβαιωθείσα, μέσα από την Απόφασιν του Υπουργικού Συμβουλίου της 26/6/2015:
«…..1. Ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει με την ψήφο του, εάν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25/06/2015 και αποτελείται από δύο μέρη τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους.
Το πρώτο έγγραφο αποκαλείται Reforms for the completion of the Current Program and beyond και το δεύτερο Preliminary Dept Sustainability Analysis.
Όσοι από τους πολίτες της χώρας απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: Δεν εγκρίνεται / ΟΧΙ
Όσοι από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: Εγκρίνεται / ΝΑΙ.
2. Το Δημοψήφισμα προτείνεται από το Υπουργικό Συμβούλιο προκειμένου ο ελληνικός λαός, αφού ενημερωθεί αναλυτικά για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων που διαρκούν από την 20/02/2015 έως σήμερα εντατικά σε όλα τα θεσμικά επίπεδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, να πάρει θέση για το περιεχόμενο της πρότασης των ως άνω τριών θεσμών και να εξουσιοδοτήσει την κυβέρνησή του στους περαιτέρω χειρισμούς της κρίσιμης εθνικής υπόθεσης. Κατά συνέπεια το Δημοψήφισμα εντάσσεται στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την σύναψη της συμφωνίας και ο λαός καλείται από την κυβέρνηση να έχει τον πρώτο λόγο για τη συμφωνία αυτή….»
Κατάλαβες τώρα ελληνικέ λαέ (με μικρό έψιλον παρακαλώ, έναντι των κεφαλαίων των «Ευρωπαϊκών θεσμών») σε ποιά παγίδα σε ρίχνουν;;
Να έχεις εσύ την ευθύνην της οιασδήποτε συμφωνίας θανάτου σου. Αν δηλαδή θα σε αρπάξει η Σκύλλα ή η Χάρυβδις, η επιλογή θα είναι δική σου. Οι πρωταγωνιστές της μεγάλης προδοσίας του ξεπουλήματος της Πατρίδος σου, των χιλιάδων θανάτων των συμπολιτών σου, της ανέχειας σου, της υποτέλειας σου και του Εθνικού σου αφανισμού, αυτοί οι οποίοι σε έφεραν στην δεινήν αυτήν θέσιν και θα έπρεπε να έχουν δικασθεί και τιμωρηθεί παραδειγματικά διά τούτο, απλά νίπτουν τας χείρας των και σου «πετούν» πάλι το «μπαλάκι» της ευθύνης, διότι ελησμόνησες πολύ ενωρίς τις προεκλογικές Τσιπροκορώνες περί καταργήσεως των Μνημονίων. Και αντί να στείλεις τον νέον πολιτικόν αγύρτην εκεί απ’ όπου τον απέστειλαν τα αφεντικά του διά να ολοκληρώσει το σχέδιον του αφανισμού της Πατρίδος σου, προετοιμάζεσαι να νομιμοποιήσεις νέες Συμφωνίες ανυπάρκτου χρέους και νέα Μνημόνια!!!
Η επιλογή λοιπόν είναι πάλι δική σου. Στο χέρι σου είναι να δώσεις ένα καλό μάθημα σε όσους μέχρι στιγμής σου έχουν αφαιρέσει και εξακολουθούν να σου αφαιρούν κάθε δικαίωμα φυσικής, πολιτειακής και εθνικής ελεύθερης υπάρξεως.
Ενώσου Έλληνα μαζί με τα αδέλφια σου στις Ε. ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλους τους Δήμους της χώρας. Εκεί θα βρείς όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου και την μοναδική λύση, η οποία θα σε απαλλάξει από τους δυνάστες σου.
Πάρε στα δικά σου χέρια την μόνην ευθύνην, την οποίαν έχεις ως Έλλην: Τις τύχες της Πατρίδος σου και των παιδιών σου. Έχεις τα μέσα, υλικά και νοητικά, διά να το επιτύχεις αυτό, αρκεί μόνον να πείς το μεγάλο ΟΧΙ στην χειραγώγησίν σου από τους εγκάθετους πολιτικούς σαλτιμπάγκους και τα αργυρώνητα φερέφωνά τους.


28/6/2015
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου