Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;

ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ «ΧΡΕΟΣ» ΣΤΟ 120% ΤΟΥ Α.Ε.Π. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ «ΧΡΕΟΣ» ΣΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 177% ΤΟΥ Α.Ε.Π.!!
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΑΤΙ;
ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΕΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΝ «ΧΡΕΟΣ», ΒΙΩΣΙΜΟΝ!!!!
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ;;
ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΗΡΙΟ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΙ ΕΣΥ ΑΔΙΚΩΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!!
ΑΠΑΤΗ ΟΛΚΗΣ…..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ….. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΣ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΝΑΚΙΑ!!!
ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ «ΒΙΩΣΙΜΟΝ» ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΝ «ΧΡΕΟΣ», ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ΣΟΥ, Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ!!
ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ!!
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ «ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ»: ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ!!
ΘΑ ΠΕΙΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΙΣ;;;
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!
ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΙΝ ΤΟΥ!!
ΚΑΙ Η ΛΥΣΙΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΙΣ, ΤΗ ΟΠΟΙΑΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΙΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ!!
ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΝ ΟΠΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑ-ΝΟΗΣΙΣ ΣΟΥ.
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΝ ΣΟΥ Ή ΣΕ ΚΟΝΤΙΙΝΟΝ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΙΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ!!
ΕΡΕΥΝΗΣΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1692285721000561&set=a.1390991921129944.1073741828.100006574481034&type=1&fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου