Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ 28/10/2014



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ 28/10/2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΙ  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ….άλλωστε με όλα αυτά που γίνονται αυτές τις ημέρες, με τις προδοσίες που έχουμε και τις ψευτιές που βγαίνουν και με όλη αυτή την λοιδορία κι την επίθεση που υπάρχει…γιατί, αυτή είναι μια επίθεση από μηχανισμούς του καθεστώτος και των επικυρίαρχων και απευθύνεται ιδιαίτερα στην μεγάλη Ένωση μας.
Πρέπει  όλοι να καταλάβουμε, ότι μιλάμε για Ένωση και Συνένωση, η οποία έχει ξεκινήσει κι είναι γεγονός, όπως έχω πει στις εκπομπές μου.
Ξεκίνησε στην Ελλάδα κι έχει μεγάλη επιτυχία. Κανένας κομματικός μηχανισμός δεν μαζεύει αυτόν τον κόσμο που συσσωρεύεται.  Έχω αναφέρει ότι έχουν γίνει πάνω από 2000 εκδηλώσεις, με οποιονδήποτε τρόπο.

Αυτό που πέτυχα –και το λέω «πέτυχα», γιατί ήταν δική μου στρατηγική – κι είχα πει σε μια εκπομπή ότι παραδίδουμε «μαθήματα πολιτικής»-πέτυχα λοιπόν, να γίνουν Ενεργοί Έλληνες και να καταλάβουν ότι αυτή η χώρα είναι δική μας και ο καθένας να την λέει «Ελλάδα μου» κι όπως κι εγώ την λέω «Ελλάδα μου», θα πρέπει να την πούμε όλοι! Ο αγώνας είναι προσωπικός για τον κάθε Έλληνα και για το κάθε DNA κι όλο αυτό συστρατεύεται στην Συνένωση. Ο καθένας μπορεί να κάνει τα μέγιστα κι αυτό, αν θέλετε, είναι η μεγάλη επιτυχία που το καθεστώς και οι επικυρίαρχοι δεν μπορούν να προβλέψουν.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ
 Ξέρετε, ότι εμείς δεν ήμασταν, ούτε είμαστε Κόμμα, Δόγμα, Χρώμα από την μία, κι από την άλλη,  δεν είμαστε ούτε ένα Κίνημα. Ουσιαστικά, ήταν –δεν θα το πω Ιδέα- ήταν μια πραγματικότητα που εξελίχθηκε στον Ελλαδικό χώρο, μαζί με τον πόλεμο που είχα στην παγκόσμια σκηνή και όλο αυτό άρχισε και έγινε Γίγαντας κι αυτός ο Γίγαντας είναι θέμα μηνών να πάει σε μια Εθνοσυνέλευση, όπου θα είμαστε όλοι μαζί οι Συνέλληνες.
 Άρα, το χτύπημα το περιμέναμε και σίγουρα το είχαμε αντιληφθεί εδώ και καιρό. Δεν θα μιλήσω για τις προδοσίες, γιατί υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Θέλω να καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες ότι αυτό που κάνουμε είναι σαν την γέννα. Η εγκυμοσύνη διαρκεί 9 μήνες. Εδώ βέβαια,μπορεί να μην διαρκεί 9 μήνες, αλλά όσο περνάει ο καιρός σε μια εγκυμοσύνη και οι μήνες βαραίνουν, υπάρχουν και πόνοι και το βάρος του παιδιού, μας ενοχλεί περισσότερο! Στο τέλος, για να γεννήσουμε αυτό το παιδί, το οποίο θα είναι δικό μας, θα είναι των Συνελλήνων και των Ελλήνων μας, ναι, θα πονέσουμε! Στο τέλος είναι οι πόνοι της γέννας!
Οι προδοσίες είναι αναπόφευκτες, γιατί ξέρετε ότι εγώ κι όλοι οι Συνέλληνες μου, οι οποίοι απαρτίζουν όλη αυτή την γιγάντια Συγκέντρωση και Συνένωση, προέρχονταν  ο καθένας από παντού. Εγώ δεν έβαλα φίλους, παλιούς μηχανισμούς, παλιούς συνεργάτες, κανέναν! Αν θα δείτε, είμαι μόνος μου, χωρίς να έχω παλιές γνωριμίες, χωρίς να έχω αγκιστρώματα, αγκυλώματα, τίποτα!
ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
 Όλοι είναι δίπλα μας από μια ελεύθερη βούληση, σε ένα πρωτόγνωρο θέμα, το οποίο δεν γνώριζε κανένας από τους συνεργάτες και τους γνωστούς μου.
Ήταν κάτι το οποίο δεν γεννήθηκε, σχεδιαζόταν από εμένα τον ίδιο πάρα πολλά χρόνια, με πολλές δυνάμεις και δυνατότητες, όμως στην Συνένωση των Ελλήνων, κανείς δεν είναι δίπλα μου! Ούτε η οικογένεια μου, ούτε ο αδερφός μου, ούτε το παιδί μου, ούτε ο ανιψιός μου, ούτε τίποτα! Κανένας! Παρά μόνο Συνέλληνες, για να το κρατήσω καθαρό, να κρατήσω τις Αξίες και τις Θέσεις, να μην φανταστεί κάποιος ότι υπάρχει οικογενειοκρατία, ή «έρχεται κάποιος να μας σκλαβώσει».
Κι έτσι, όλοι αυτοί  που είτε έγιναν στελέχη, είτε έγιναν ομιλητές, είτε έγιναν ψυχές, είτε ενώθηκαν μαζί μας, είναι από την καθημερινότητα, από ένα κοινωνικό σύνολο που είναι γύρω μας. Αγκαλιάστηκαν αδέρφια για τον ίδιο σκοπό, για την ίδια ιδέα, για την Απελευθέρωση, ακόμα και για τα «θέλω» μας, τα οποία ήταν ταυτόσημα. Ξέραμε όλοι τι θέλουμε!
Όμως μέσα σε αυτόν τον όχλο, ήρθαν κι άνθρωποι, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τελείως διαφορετικά την Ελλάδα, την εννοούν λίγο πιο συναισθηματικά και δεν έχουν καταλάβει ακριβώς, είτε τον τρόπο που κινούμαστε, είτε το τι θέλουμε να κάνουμε, είτε το πόσο αληθινό είναι αυτό.
Σιγά-σιγά, οι ζυμώσεις και αυτά που κάνουμε, δείχνουν στους Συνέλληνες τον δρόμο, αλλά και οι προδοσίες, τους ξυπνάνε, τους θωρακίζουν και ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τα πράγματα. 
ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ» ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ
Θα πω και το εξής: ότι κοντά μας ήρθε και μια κοινωνία, η οποία μέχρι χθες ήταν δογματισμένη. Υπάρχουν 650 δόγματα στην Ελλάδα, κόμματα, κινήματα, χιλιάδες πράγματα και άνθρωποι από όλα τα στρώματα της κοινωνίας. Υπάρχουν κι άνθρωποι ακόμα κι από την Εκάλη, αλλά, βέβαια, δεν θα κάνεις επανάσταση με την Φιλοθέη, με την Κηφισιά και την Εκάλη, ή με το Σύνταγμα και το κέντρο της Αθήνας. Το καταλαβαίνω.
Όμως, αποτελούν την βάση μας, πολύ καλά μυαλά, καλές πένες, έξυπνοι άνθρωποι, μορφωμένοι, όπως αντιλαμβάνομαι εγώ την μόρφωση κι όχι,  ότι αν έχεις μια δουλειά και εκπαιδεύτηκες σε αυτήν, αυτό να σημαίνει ότι είσαι μορφωμένος! Ούτε, επειδή γράφεις με περισπωμένες και δασείες.
Θα αναφέρω τούτο για να ξεκαθαρίσει το θέμα: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΑΣΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΙΛΕΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Το λέω αυτό για κάποιους που νομίζουν ότι γνωρίζουν την ιστορία, ή την ιστορία της γλώσσας μας κι ας με διορθώσει κάποιος! Η γλώσσα μας δεν είναι με μικρά γράμματα, αλλά με κεφαλαία, γιατί τα αρχαία κείμενα είναι σε κεφαλαία γράμματα, δεν υπάρχει δασεία και περισπωμένη. Όλα αυτά έγινα επί Βυζαντίου κι όποιος ξέρει λοιπόν, καταλαβαίνει, πόσο κατάστρεψε το Βυζάντιο τον Ελληνισμό και χρειάστηκαν 400 χρόνια  να μας σκλαβώσουν οι Τούρκοι, για να φύγει και να διαλυθεί όλη αυτή η σκοτεινή συχνότητα που είχε σκοτώσει τον τότε πλανήτη και τους Έλληνες.
Άρα, καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά τα στίγματα και τα μικρά γράμματα, κονταίνουν την γλώσσα μας και την μικραίνουν.
 Άρα, αρχίζεις να ασχολείσαι με το «σοκολατάκι» της γλώσσας και όχι με τις έννοιες. Θα πω τούτο: Η ΓΛΩΣΣΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ. Έχει τεράστιους συνδυασμούς και εμείς έχουμε πολλές τεχνικές για το πώς την διατυπώνουμε  και δη, την Ελληνική Γλώσσα, κι όχι έτσι όπως είναι παλεταρισμένη και κουμπωμένη, κάτω από λεξικά, τα οποία δεν είναι των Ελλήνων και δεν υπάρχει σε αυτά Ελληνική γραφή και Ελληνική νόηση.
Αυτό θα πω και μόνο, χωρίς να προσβάλλω ούτε τους φιλόλογους, ούτε κάποιους που μπορεί να είναι προσκολλημένοι σε κάποιο Βυζαντινό κομμάτι, το οποίο έχει μέσα του Ελληνικά στοιχεία, αλλά με μια άλλη διαδικασία. Αυτό το βυζαντινό κομμάτι ήταν υπό κατάληψη και κατοχή των χαζάρων και των εβραίων και σκότωσε τόσο πολύ τους Έλληνες που έχει αφήσει τα σημάδια του μέχρι σήμερα. Και που λένε κάποιοι ότι δεν υπάρχει…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ – ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Αγαπητοί μου Συνέλληνες, όλη αυτή η διαδικασία δημιουργήθηκε από τους Έλληνες, όλη αυτή η Ένωση! Ακόμα και κάποιοι που μιλούν για διάσπαση, δεν θεωρώ ότι υπάρχουν διασπαστές. Διασπαστές είναι κάποιοι που κάνουν προπαγάνδα και είναι σε αποστολή και πάντα ήταν μέσα μας. Άρα, μέσα σε όλη αυτή την κίνηση, σε όλες μας τις εκδηλώσεις και σε όλες μας τις ομάδες, καραδοκούσαν άνθρωποι. Έχουμε Ρήνους, Γιαλτουρίδηδες κι άλλους που γράφουν «ναι, κύριε Σώρρα, καλά τα λέτε…» και τους βλέπουμε, πώς φέρονται μέσα από τα ψεύτικα προφίλ τους. Είναι άνθρωποι του καθεστώτος, ή τουλάχιστον το καθεστώς χρησιμοποιεί πολλούς ανθρώπους μέσα στις ομάδες μας. Τους βλέπουμε, τους καταλαβαίνουμε, μερικοί είναι πλανεμένοι. Δεν θα μιλήσω ποτέ για τους πλανεμένους. Ο καιρός θα τους οδηγήσει και θα ωριμάσουν, να δουν τι θέλουν και πού πρέπει να πάνε. Όμως, έχουμε πολλούς πράκτορες, των κομμάτων, των δογμάτων, οι οποίοι είναι σε αποστολή, στο πώς θα πρέπει να κινηθούν ανάλογα με το ρεύμα του πώς κινούμαστε εμείς.
 Άλλωστε, οι προδοσίες θα συνεχιστούν, είπα κι ο μεγάλος πόνος θα είναι κοντά, εκεί που θα γεννηθεί το παιδί της Ελευθερίας και θα πρέπει να το παραλάβουμε και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι, πώς θα βγάλουμε εις πέρας αυτή την γέννα. Οι μέρες, είναι γκαστρωμένες, Συνέλληνες και πρέπει να προσέχουμε μέχρι το τέλος. Δεν πρέπει να έρθει κανένας δογματισμένος. Τουλάχιστον οι Συνέλληνες, πρέπει να είναι προσεκτικοί, να βλέπουν τις αποδείξεις, τα στοιχεία, να είναι με νόηση για το πώς πρέπει να είμαστε και να οδηγήσουμε αυτό το άρμα μέχρι την Απελευθέρωση. 
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Βέβαια, δεν μπορεί να μπει κανένα δόγμα μπροστά στην Ιδέα της
Απελευθέρωση της πατρίδας. 
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΣΗ
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Βλέπουμε όμως πολλούς δογματισμένους και δόγμα δεν είναι μόνο ο Χριστιανισμός. Εκτός από τις τόσες πολλές θρησκείες που έχουμε, είναι κι άλλα δόγματα. Είναι το δόγμα των UFO, είναι το δόγμα των «Άνωθεν»… Μετά, δεν ξέρουμε τι είναι το «Άνωθεν». Είναι πολλοί ενεργειακοί τύποι που είναι μπερδεμένοι και κάποιοι δεν είναι, κάποιοι το αντιλαμβάνονται, κάποιοι εξουσιάζουν κόσμο και λένε τα δικά τους…
Όλα αυτά, θα ξεπεραστούν με την λογική, την νόηση, την διανόηση, γιατί, αν κατακτήσουμε την ελευθερία μας χωρίς να έχουμε την Επίγνωση…..
Ξέρετε, όλοι μιλούν για Γνώση. Μα, για να σου προσφέρει κάποιος την Γνώση, πρέπει να έχει την Επίγνωση, δηλαδή, να έχει κατανοήσει την Γνώση. Είναι δυνατόν κάποιος να μην έχει Επίγνωση, αλλά τελικά να σου προσφέρει Γνώση; Δεν είναι έτσι λοιπόν! Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν όλοι, ότι πρέπει να έχεις την Επίγνωση για να μεταδόσεις την Γνώση και όχι απλά να διαβάζεις ένα κείμενο κάποιου άλλου.
Άρα, το πρόβλημα στην Ελλάδα και γενικά στον πλανήτη, είναι οι δάσκαλοι. Είναι οι Διδάσκαλοι κι όχι οι μαθητές. Οι μαθητές ήταν πάντα εδώ, είναι σφουγγάρια και τους δίνουν σκουπίδια αντί για Γνώση και αυτοί που μιλούν, δεν έχουν την Επίγνωση. Δηλαδή, δεν έχουν την Επίγνωση και προσφέρουν Γνώση. 
ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ – Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Εν πάσει περιπτώσει, αυτές οι ημέρες μας έδωσαν την δυνατότητα, για κάτι που θέλαμε πολύ καιρό τώρα κι εγώ ιδιαίτερα, βλέποντας την κατάντια που υπάρχει στον πλανήτη όλο και από την εμπειρία που έχω και από την Παγκόσμια Κοινότητα και από πολλές χώρες, αλλά και από την Ελλάδα που τόσο πολύ πολεμάω για αυτήν. Αλλά σήμερα,  δεν πολεμάνε μόνο στην Ελλάδα,  για να μην περάσουμε εμείς. Όλη  η Παγκόσμια Κοινότητα μας πολεμάει για να μην περάσουμε στην Ελλάδα, αυτό που θέλουμε, και  να μην απελευθερωθεί η Ελλάδα. Γιατί, αυτό που μπορεί να γίνει  εδώ θα εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη, από χώρα σε χώρα!
Αν μπορέσουμε ποτέ – που θα τα καταφέρουμε και είμαι σίγουρος, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τους Συνέλληνες μου! Για μένα, είμαι σίγουρος! Οι Συνέλληνες μας θα πρέπει να είναι σίγουροι για αυτό που πάμε να κάνουμε κι όλοι μαζί- ΄και η νίκη θα μας χαριστεί. Η νίκη είναι όλων μας κι όχι δική μου! Δεν είναι προσωπικό το θέμα!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ
Πρέπει  λοιπόν, να μπορέσουμε να βάλουμε την Δημοκρατία στην σωστή της βάση, όχι εκεί που την αφήσαμε, αλλά την σημερινή Δημοκρατία του 2014 και να μάθουμε από τους προγόνους μας και από τα λάθη της Δημοκρατίας. Αν το θέλετε, μπορούμε να μάθουμε από τους σοφούς φιλόσοφους, όχι να κάνουμε τα ίδια, αλλά να μάθουμε από αυτούς και να στήσουμε την δική μας Δημοκρατία με τα αξιακά  μας συστήματα και τα Ελληνικά μας Ιδεώδη. Ναι, αυτό θα απλωθεί σε όλο το πλανήτη και για αυτό σήμερα, πολεμούν όλες οι δυνάμεις να μην περάσω και να μην περπατήσει καμία Εθνοσυνέλευση, καμία Δημοκρατία, καμία ανάπτυξη και κανένα μέλλον! 
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ
Έτσι λοιπόν, μπήκα σε μια διαδικασία, βλέποντας ένα τεράστιο πρόβλημα. Το πρόβλημα που εντόπισα και έβαλα τον Όρκο, είναι πολύ σημαντικό. πολλοί κυνήγησαν και πολλοί προσπάθησαν να  λοιδορίσουν το κομμάτι του Όρκου και να τον γκρεμίσουν, να πουν ότι είναι θρησκευτικός, άλλος έλεγε ότι είναι χιτλερικός, άλλος ότι είναι μαφιόζικος. Ακόμα και δικοί μας άνθρωποι –δηλαδή, παλιοί δικοί μας και σημερινοί προδότες- είπαν πολύ άσχημα λόγια!
 Εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι που πρέπει να προσέξουμε.
 Όλα τα δικαστήρια κι όλοι οι νόμοι κι όλα τα συντάγματα, μιλούν για τον φυσικό νόμο. Μερικά, μιλούν για τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά ξέρετε, η Ελλάδα δεν έχει πάρει ποτέ πνευματικά δικαιώματα, αν και είναι η μήτρα και η μητέρα όλου του πλανήτη, έχει δώσει τα φώτα της σε επιστήμες, σε ιστορία κι έχει τεράστια αρχαία παντού.
Όλες οι παγκόσμιες οργανώσεις, πχ. η GreenPeace κ.τ.λ είναι των επικυρίαρχων δολοφόνων. Όλες αυτές πάνε σε ένα μέρος, στο οποίο υπάρχουν μοναδικά φίδια και τα προστατεύουν, αλλά δεν προστάτευσαν ποτέ τους αρχαίους ναούς που είναι στην Ινδία, τις πυραμίδες που είναι στην Κίνα, τις Ελληνικές πυραμίδες που είναι εδώ. Κοιτούν πού να σπάσουν και να διαλύσουν όλα μας τα αρχαία, την γραμματεία μας, τους αρχαίους μας ναούς, αλλά μπορούν να προστατεύσουν μια περιοχή στον Βόρειο, ή στο Νότιο πόλο. ή κάποια ψάρια ή κάποια κουνούπια, που δεν ξέρω και ποιον ενδιαφέρουν δηλαδή! Ίσως να προστατεύουν και τα δικά τους είδη, τα γενετικά μεταλλαγμένα δηλαδή, που υφίστανται στο πλανήτη και δεν είναι της φύσης.
Έτσι λοιπόν, όλα τα δικαστήρια προστατεύουν το φυσικό κομμάτι και δεν προστατεύουν ποτέ την ψυχή ή την συνειδητότητα. Μια προστασία είναι το πνευματικό δικαίωμα που όλοι έχουν πνευματικό δικαίωμα, εκτός από τους Έλληνες; 
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ
Ο Όρκος είναι πανάρχαιος και οι τωρινοί άνθρωποι είναι μια συνέχεια του αρχαίου ανθρώπου, ή τουλάχιστον του παλαιοτέρου ανθρώπου. Σήμερα στον πλανήτη δεν υπάρχει Όρκος με την σωστή του βάση. Ο Όρκος έχει πάντα δύο μέρη. Αυτό που ορκίζεσαι και αυτό που θα πάθεις, αν δεν το κάνεις.
 Σήμερα, λοιπόν, από την πρώτη μέρα που βαπτιζόμαστε, ορκιζόμαστε. Γιατί στην Χριστιανική Ελλάδα κι εγώ βαπτισμένος είμαι και τα παιδιά μου  βαπτισμένα είναι, άρα δεν κυνηγάω καμία θεότητα! Κυνηγάω ψεύτικες θρησκείες, κυνηγάω το ψέμα. Άρα, δεν γίνεται να μιλάω για αλήθειες και να μην κυνηγήσω και καταπολεμήσω το ψέμα. Από τότε που βαπτιζόμαστε, ορκιζόμαστε! Δεν είναι όρκος; Και έξι μηνών που βαπτιζόμαστε, ο νονός δίνει τον όρκο κι  ορκίζεται αντί εμάς με το «Πιστεύω». Για σκεφτείτε το! Άρα, έξι μηνών μας έχουν όλους ορκισμένους! Αλλά, ο όρκος είναι κακός; Βέβαια, το πού ορκίζεσαι είναι μια άλλη ιστορία.
 Πάμε λοιπόν, στα σχολεία μας, όταν τελειώνουμε και παίρνουμε πτυχία, ορκιζόμαστε. Στο στρατό, ορκιζόμαστε! Ξέρετε όμως ποιο είναι το ζήτημα; Ότι ορκίζεται αυτός που έχει αξίωμα και που πρέπει να κάνει κάτι. Ο κοινός λαός δεν έχει λόγο να ορκιστεί, εκτός αν αναλάβει κάποια αποστολή, ή γίνει αξιωματικός ή ο,τιδήποτε τέτοιο. Ορκίζονται οι δάσκαλοι ότι αυτό που θα κάνουν είναι πολύ συγκεκριμένο, γιατί διδάσκουν τα παιδιά μας. Ορκίζονται οι γιατροί, ορκίζονται  οι δικηγόροι. Στην κοινωνία μας, υπάρχουν αξιώματα, ή τουλάχιστον αποστολές, ή λειτουργήματα κι όλοι αυτοί πρέπει να ορκίζονται. Σωστά;  Ωραία!
Μέχρι σήμερα λοιπόν, δεν ορκίζεται κανένας σε όλο τον πλανήτη,  οι μυστικές υπηρεσίες, οι τραπεζίτες, κι οι ιεράρχες, άμα το θέλετε, δεν ορκίζονται! Οι ιεράρχες δεν ορκίζονται, κάνουν πλάκα, γιατί αν ήταν ορκισμένοι, θα ήταν πολύ συγκεκριμένοι στο δόγμα τους, κι αν είχαν έναν πολύ σοβαρό όρκο, δεν θα είχαν ξεφύγει καθόλου από το φως, την αλήθεια και από αυτό που διδάσκουν. Σωστά; Πρέπει όλοι λοιπόν να καταλάβουμε ότι για αυτό υπάρχουν τεράστιες προδοσίες στον πλανήτη, στις χώρες, στα δόγματα και παντού.
Όταν λοιπόν έβαλα τον Όρκο, όλοι έπεσαν να φάνε αυτούς που ορκίστηκαν. Σας λέω λοιπόν, ότι υπάρχουν πολλοί ορκισμένοι στην Ελλάδα, με πραγματικό όρκο, χωρίς κανένα φόβο στην ψυχή τους, να υπηρετήσουν θείο σχέδιο και να υπηρετήσουν την Ελλάδα και την απελευθέρωση. Δεν ξέρω ποιος Έλληνας είναι αυτός που φοβάται να το κάνει και ποιος είναι αυτός που θα τον μεταπείσει. 
ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΙ – ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
Ας πάμε λοιπόν σε όρκους που είναι στην Ελλάδα μας κι είναι πολύ βασικοί.
Υπάρχει όρκος λοιπόν που δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να τον διαβάσει. Όλοι μιλούν για όρκους και για το ότι ορκίζονται κάπου… Ο Όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον ξέρει κανείς; Όλοι φαντάζονται ότι θα είναι κάτι σοβαρό ε; αναστερόμαστε στον άνθρωπο που προστατεύει το Σύνταγμα και ο οποίος μπορεί να πάψει την βουλή βάσει του Συντάγματος, αν δει ο,τιδήποτε! Δεν είδε τίποτα τόσα χρόνια;
Ο όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι το άρθρο 33 και η παράγραφος 2 του Συντάγματος και λέει: «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας, να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους Νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το κοινό συμφέρον και την πρόοδο του ελληνικού λαού.»!
Αυτός κύριοι είναι Όρκος; Μπορώ να καταλάβω σε τι ορκίζεται αυτός ο άνθρωπος; Πού ορκίζεται τέλος πάντων και τι θα πάθει δηλαδή, αν δεν τα κάνει όλα αυτά που τελικά δεν τα έκανε;
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν παθαίνει τίποτα!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μα, δεν ορκίστηκε αγαπητέ! Δεν είναι όρκος αυτός! Είναι τέσσερις γραμμές. Είναι όρκος αυτός; Ορκίζεσαι στο όνομα της Αγίας, Ομοούσιας, Αδιαίρετης Τριάδας; Ποια είναι αυτή η Τριάδα, για ανάλυσε το μου! Να φυλάς το Σύνταγμα και τους Νόμους και την εθνική ανεξαρτησία….εντάξει, και δεν τα έκανες όλα αυτά… Τι θα πάθεις; Είναι τεράστιο το αξίωμα του Προέδρου και βλέπεις έναν όρκο με τέσσερις γραμμές και δεν υπάρχει το αντίθετο, δηλαδή, το τι θα πάθεις, αν δεν το κάνεις; Είναι δυνατόν;
Ο όρκος των δικαστών! Οι δικαστές φτιάχνουν κοινωνίες, μοιράζουν χρόνια, βάζουν τον κόσμο φυλακή, κάποιους τους αφήνουν ελεύθερους και κάποιους δεν τους δικάζουν καθόλου. Αυτός είναι ο δικαστής. Η Δικαιοσύνη είναι σοβαρό λειτουργικό κομμάτι. Η Δικαιοσύνη είναι το νούμερο ένα σε μια κοινωνία! Θέλετε να μάθετε τον όρκο του δικαστή; Άρθρο 14 «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα και το συνταγματικό προνόμιο των Ελλήνων, υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους τους κράτους και να διαχειρίζομαι τιμίως και ενσυνειδήτως την δημόσια υπηρεσίαν»! Τι λέτε ρε παιδιά; Δηλαδή, αν δεν είσαι ενσυνείδητος, τι θα γίνει; Κι αν δεν τα κάνεις αυτά;
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Τίποτα, συνεχίζουμε!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μα, είναι δυνατόν τώρα αυτός ο όρκος να είναι για τους δικαστικούς; Καταρχήν, δεν υπάρχει όρκος! Πείτε μου, αν υπάρχει! Ακόμα κι όταν ήμασταν παιδιά, αν θυμάστε, βάζαμε το «να πάθω αυτό, αν δεν κάνω εκείνο». Θυμηθείτε το! Άρα, ξέραμε τον όρκο, αλλά τώρα τελικά, δεν τηρείται πουθενά;   
Οι βουλευτές και η Βουλή είναι το ανώτατο όργανο του κράτους. Οι βουλευτές, πριν αναλάβουν τα καθήκοντα τους, δίνουν σε δημόσια συνεδρία στο βουλευτήριο τον ακόλουθο όρκο: Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας, Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας, να είμαι πιστός στην πατρίδα και στο δημοκρατικό πολίτευμα. Να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου…». Κάνετε πλάκα; Πουλούν την χώρα ευσυνείδητα; Δηλαδή, το μόνο που ορκίζονται είναι να είναι πιστοί στην πατρίδα και στο δημοκρατικό πολίτευμα; Ποιο δημοκρατικό πολίτευμα; Έχουμε δημοκρατία αυτό που είναι; Και να υπακούν στο Σύνταγμα και τους νόμους, τους οποίους οι ίδιοι βγάζουν; Να υπακούν στους νόμους που εκείνοι βγάζουν! Δηλαδή, αυτοί οι άνθρωποι ορκίζονται στον εαυτό τους; Σε ποιους νόμους, αφού αυτοί τους βγάζουν;
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Εντελώς! Για να τους βγάζουν φωτογραφίες και να τους δείχνουν τα κανάλια ότι ορκίστηκαν…
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Έχουμε καταλάβει; Είναι πολύ σοβαρό! Οι άνθρωποι αυτοί βγάζουν τους νόμους και ορκίζονται στους νόμους που οι ίδιοι βγάζουν;    Και αν δεν το κάνουν αυτό ευσυνείδητα; Δηλαδή, εγώ έχω μείνει στην ευσυνειδησία για τα καθήκοντα του κάθε βουλευτή που παίζει την ζωή του Έθνους και της τεράστιας ιστορίας του; Αυτός είναι όρκος; Αυτός είναι ο όρκος αγαπητοί! Για αυτό δεν φοβάται κανένας τίποτα! Θα πάμε μετά να δούμε τι είναι Όρκος!
Ο πιο γελοίος όρκος που έχω διαβάσει –και συγνώμη που το λέω, αλλά είναι η άποψη μου- είναι αυτός των δικηγόρων. «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου».Αυτός είναι ο όρκος! Δεν υπάρχει άλλος! Ας βγει ένας δικηγόρος αύριο το πρωί  να μας πει, τι άλλο όρκο έχει δώσει! Αυτός είναι ο όρκος των δικηγόρων. Κύριοι, δεν ξέρω τι να πω!
Θέλετε να δείτε για τους στρατιωτικούς; Ο όρκος των στρατιωτικών. «Ορκίζομαι να φυλάττω με πίστη την πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Υπακοή στους ανωτέρους μου,  (α, εδώ ορκιζόμαστε; Μάλιστα!) να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τα διαταγάς των…» Κι αν τελικά, είναι Εβραίος, Σιωνιστής, δογματισμένος, ή κατάσκοπος, ή εχθρός και έχει περάσει μέσα, τι κάνουμε; Τι κάνει όλος ο στρατός; Πάει και κτυπάει Έλληνες; «…να υπερασπίζομαι  με πίστη και αφοσίωση, μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου τα σημαίας». Πολύ ωραία! «…να μην εγκαταλείπω ποτέ, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ επ’αυτών». Δηλαδή, να μην αφήσεις ποτέ την σημαία σου! Ωραία, άντε, ορκίστηκες σε αυτό! «….να φυλάττω ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους…» καλά κάνει και φυλάσσει τους στρατιωτικούς νόμους και μέχρι εκεί, όλα καλά! «και να διάγω εν γένει, ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης». Προσέξτε, αυτός ο όρκος είναι των στρατιωτικών και όχι των στρατιωτών. Είναι οι αξιωματούχοι σου αυτοί! «…και να διάγω εν γένει, ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης». Δηλαδή, ακόμα στο «διάγω» είμαι;
 Κύριοι, πρέπει να σοβαρευτούμε! Μιλάμε για Ελλάδα, για πατρίδα και συνείδηση! Τι λέτε; Τώρα θα διάγεις; Πρωτόκολλα δεν έχουμε; Δεν υπάρχουν πρωτόκολλα τι πρέπει να ασφαλίσουμε; Όχι; Δεν έχουμε τέτοιο πράγμα; Ό,τι σου πουν είναι στην τύχη και τελικά, εμείς και η πατρίδα μας εξαρτόμαστε από το φιλότιμο του κάθε στρατιώτη και το φιλότιμο του κάθε στρατιωτικού; Μάλιστα κύριοι! Τι να συζητήσουμε; Και να βάλεις τον όρο: «…και αν δεν κάνω αυτά….», ποια ακριβώς, αν δεν κάνεις;
Εδώ, θέλει προσοχή να δούμε τι έγινε και στο δικαστήριο της Χάγης, όταν είχαν πάει τους ναζιστές και τους Ες-Ες που εκτελούσαν κόσμο. Στο δικαστήριο, λένε οι στρατιώτες και οι στρατιωτικοί: «εμείς ορκιστήκαμε πίστη και υποταγή στις διαταγές των ανωτέρων μας, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εφόσον είχαμε διαταγή να σφάξουμε κόσμο, σφάζαμε κόσμο!». Και γυρίζει το δικαστήριο και οι καλοί Αμερικανοί που τους δίκαζαν και απάντησε: «Κύριοι, εσείς, δεν είχατε την συνειδητότητα σας να αποφασίσετε, αν αυτό που σας έλεγαν, ήταν σωστό ή όχι; καθίσατε μόνο στις διαταγές;» και τους δίκασαν! Γιατί δεν είχαν την ανθρώπινη κρίση από την δική τους συνειδητότητα και για αυτό δικάστηκαν ως εγκληματίες πολέμου, άσχετα, αν τους ελευθέρωσαν! Δηλαδή, να έχουμε τώρα λοιπόν, μια διαταγή, ενός χαφιέ, ταξίαρχου…πχ ή κάποιου στρατηγού «τραβάτε σφάξτε την Θράκη»! Θα φύγει δηλαδή, ο στρατός μου και θα πάει να σφάξει την Θράκη; Σε αυτό ορκίζεσαι; Αυτό είναι το σύνταγμα, αυτή είναι η Ελλάδα μου, το έθνος μου; Τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τα ανίψια μου πηγαίνουν στον στρατό και μένουν πιστοί σε διαταγές και δεν έχουν κρίση οι ίδιοι; Άρα, δεν υπάρχει ένα πρωτόκολλο που ορκίζεται το στρατιωτικό και επί ποίου σκοπού; Σε ποιο θέμα; Και τι θα πάθει αν δεν το κάνει; Σοβαρά; Αυτή είναι η Ελλάδα μας; Αυτός είναι ο όρκος, που διάβασα! Στο φιλότιμο, είμαστε! Αν υπάρχει άλλος, να μου το πείτε. Αυτές είναι οι ορκομωσίες και κύριοι, κάνουν πλάκα με εμάς και δη, με τους Έλληνες. Για αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ βρε Συνέλληνες, γιατί δεν φοβάται κανένας, τίποτα!
Ο όρκος των δημοσιογράφων είναι ανύπαρκτος κύριοι! Θέλετε να σας τον διαβάσω; Να δεις γελοιότητες, για αυτό κάνουν ό,τι θέλουν οι κατσαπλιάδες και οι κάθε σαλτιμπάγκοι!
Ο όρκος των δημοσιογράφων και ο κώδικας της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. «Όσο, δε για τους δημοσιογράφους και αυτοί δεσμεύονται κατά την άσκηση τους λειτουργήματος τους –κάνουν λειτούργημα οι άνθρωποι! Κάνει λειτούργημα ο δημοσιογράφος! Αλλά δεν ξέρω ποιος έχει καταλάβει αυτό το λειτούργημα… «ουσιαστικά, να υπερασπίζονται το κράτος δικαίου και εκτός των άλλων δεσμεύονται, να σέβονται την αλήθεια…» Αυτό που το βάζετε; «…το δικαίωμα του κάθε πολίτη για αντικειμενική και έγκυρη πληροφόρηση. Να σέβονται και να προάγουν την δημοκρατία, τις πανανθρώπινες αξίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις βασικές ελευθερίες όλων. Να επιδεικνύουν ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την εθνική ασφάλεια και να είναι ιδιαίτεροι προσεκτικοί και διακριτικοί στην παρουσίαση θεμάτων όπως: εικόνων βίας, εικόνων εγκλημάτων, σεξουαλικών θεμάτων και  παραπτωμάτων, ανθρώπινου πόνου, καθώς και πληροφοριών,  ή εικόνων που τυχόν να είναι επιβλαβείς, ή τυχόν μπορούν να προκαλέσουν πανικό, ή τυχόν φρίκη ή τυχόν αποτροπιασμό, κυρίως στα παιδιά». Αυτός είναι ο όρκος τους και αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις και σκοτώνουν λαούς. Έβγαζαν δημοσιεύματα ότι «η Ελλάδα πέφτει, η Ελλάδα καίγεται, η Ελλάδα τελείωσε, δεν υπάρχουν λεφτά στις τράπεζες και η Ελλάδα πτωχεύει» και δεν βγάζουν καμία αλήθεια για μένα! Υπάρχουν τόσα αληθινά θέματα και δεν βγάζουν τίποτα! Κοιτάτε λοιπόν, τον όρκο των δημοσιογράφων, το τι κάνουν οι δημοσιογράφοι και αν δεν το κάνουν αυτό, τι τιμωρία υπάρχει! 
ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ – ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
 Χρειάζεται να καταλάβουμε τις βάσεις, δηλαδή ποιοι είναι οι Συνέλληνες. Τώρα βάζουμε τις πλατφόρμες και δεν είμαι αδαής να πιστεύω ότι οι μηνύσεις που έχω κάνει στο καθεστώς ότι θα δικαστούν τώρα, στις μέρες τις δικές τους; Αυτή είναι η πλατφόρμα, αγαπητοί Συνέλληνες για να επιτευχθεί η Συνένωση και η Συνέλευση των Ελλήνων, με το δισκοπότηρο που είναι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Όλες αυτές οι μηνύσεις για όσα έχουν κάνει –γιατί μετά, δεν μπορείς να τους δικάσεις- είναι μια πλατφόρμα, για να κινηθεί ένα μέλλον και μια διαδικασία της Ελεύθερης Ελλάδος και για αυτό τον λόγο πρέπει να τα έχεις μπροστά σου.
Όλες αυτές τις μηνύσεις και τις αγωγές για αυτά που έχουν επιτελεστεί για την σκλαβιά μας και για τις δολοφονίες των αδερφών μας, αυτοί θα τα βρουν μπροστά τους, όταν η Ελλάδα περάσει σε ελληνικά χέρια. Είναι ο λόγος για τον οποίο βάζουμε τις πλατφόρμες.
Και για αυτόν τον λόγο, σήμερα, έρχεται το θέμα του όρκου. Για καθήστε βρε παιδιά, κανείς δεν είναι ορκισμένος; Για αυτό κάνει ό,τι γουστάρει; Τελικά, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, σε κανένα Σύνταγμα και σε καμία ιστορία; Πού τους μάθατε και από πού τους φέρατε αυτούς τους όρκους; Ποιος ορκίστηκε εκεί;
Για να δούμε: Καλά, οι υπάλληλοι ορκίζονται μόνο στην φράση, όπως και οι δικηγόροι: «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και στους Νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου».
Καταλαβαίνετε; Βρείτε μου εσείς σε τι ορκίζονται!
Ο όρκος των αστυνομικών, πάλι, είναι σχεδόν ο ίδιος με των στρατιωτικών και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Τον έχω κι αυτόν στο διαδίκτυο.
Επίσης, όταν δημιουργείται τελικά μια κυβέρνηση μετά τις εκλογές, ορκίζεται και ορκίζονται όλοι μαζί: «Ορκίζομαι πίστη στην πατρίδα και στην δημοκρατία, να υπακούω τον Πρόεδρο…» Παιδιά, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον εκλέγετε εσείς, οι βουλευτές και είναι δικός σας. Σωστά; Δηλαδή, ο Πρόεδρος βγαίνει από την Βουλή, κι οι βουλευτές ορκίζονται στον Πρόεδρο και στους νόμους που ψηφίζουν πάλι οι ίδιοι, άρα οι βουλευτές ορκίζονται στον εαυτό τους… «και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου…» Πλάκα μας κάνουν έτσι; Μόνο ο Γιαχβέ τα κάνει αυτά και ορκίζεται στον εαυτό του. Τέλος πάντων, κύριοι, αυτές οι γελοιότητες πρέπει να σταματήσουν. Αυτοί δεν είναι όρκοι! 
ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΝΟΜΟΙ – ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
Άλλωστε θα αναφέρω το εξής: οι Όρκοι είναι πανάρχαια διαδικασία. Σύμφωνα με τους όρκους γεννήθηκαν οι Παγκόσμοι Νόμοι και δεν τους έβαλαν αυτοί που είναι τώρα. Οι Παγκόσμοι Νόμοι είναι από παλιά και γι’αυτό τηρούν κάποια Πρωτόκολλα τα οποία δεν περνούν τις γραμμές, σαν αυτές που αναφέρομαι.
Σήμερα λοιπόν,δεν έχουμε Πρωτόκολλα για το πού και για ποιο θέμα θα ορκιστεί κανείς. Γίνεται μια μεγάλη πλάκα και δεν έχει κανείς την ευθύνη. Αλλά, εσύ ρε Συνέλληνα που η χώρα σου ανήκει, πού είναι οι όρκοι σου για να κάτσεις στον δημόσιο βίο; Πού είναι ο όρκος των βουλευτών, των αστυνομικών, των στρατιωτικών κι όλων; Πουθενά!
Θα σας διαβάσω μόνο ένα απόσπασμα που εδώ αναφέρεται σε μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία για το πώς πρέπει να είναι ο Όρκος.
Ο Όρκος πρέπει να αποτελείται από δύο μέρη, για αυτόν στον όρκο που έβγαλα εγώ για τους δικούς μας πολεμιστές, είναι μια αρχή της πλατφόρμας το πώς θα πρέπει οι αξιωματούχοι, οι πολεμιστές, ή τουλάχιστον οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι σε συγκεκριμένες θέσεις και για συγκεκριμένο σκοπό, να έχουν έναν όρκο.
Δεν φοβάσαι τον όρκο, όταν ξέρεις τι θέλεις! Τον φοβάσαι, όταν είσαι το άλλο DNA, ή τουλάχιστον, τον φοβούνται αυτοί που δεν μπορούν να τον πουν, γιατί είναι ήδη ορκισμένοι κάπου. Σε αντίθετη περίπτωση; Γιατί να φοβάσαι να ορκιστείς; Στην ίδια σου την φύση; Από πολύ παλιά λοιπόν, στην διαδικασία των Ελλήνων, ο Όρκος είναι ιερός και έχει να κάνει με τις θεϊκές δυνάμεις.
ΠΕΡΙ ΕΠΙΟΡΚΙΑΣ – ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΑ – ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΗΣΙΟΔΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ, ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ
Έχω βγάλει ένα κείμενο που λέγεται «Επιορκία». Επιορκία σημαίνει να καταπατήσεις τον όρκο σου και αποτελεί παράπτωμα ενώπιον των θεών. Τα αντίποινα σε αυτή την περίπτωση, δεν επιβάλλονται από τους ανθρώπους, αλλά από τις θεϊκές δυνάμεις, εφόσον εκείνες καλούνται να παίξουν τον ρόλο των εγγυητών του Όρκού.
Κανένας αρχαίος ινδο-ευρωπαϊκός κώδικας δεν προβλέπει ποινή για την Επιορκία. Η τιμωρία της Επιορκίας είναι υπόθεση των θεών. Δηλαδή, άντε τώρα να δικάσεις τον Παπανδρέου για παράδειγμα, ή τον Σημίτη που σκότωσαν την χώρα τους. Ποιο δικαστήριο και ποιος δικαστής θα τους επιβάλλει και ποια τιμωρία; Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτό; Γιατί τους έδωσες το αξίωμα; Το αξίωμα λοιπόν, το παίρνει κάποιος και είναι πολύ συγκεκριμένο. Τουλάχιστον, παίρνει την ευθύνη να κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και ορκίζεται σε συγκεκριμένα πράγματα. Μετά, άστον να κάνει ό,τι θέλει! Για αυτό, πολλοί που ορκίζονταν, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παραπάνω από αυτό που είπαν! Αν παρέβαιναν τον όρκο τους, η τιμωρία τους ήταν πάρα πολύ συγκεκριμένη, ο θάνατος.
 Άλλωστε, έχουμε παραδείγματα, όπως στον Ησίοδο, στην Θεογονία, που θεωρεί την Επιορκία το κατεξοχήν παράπτωμα, υπαίτια της αυστηρότερης δυνατής ποινής που επιφυλάσσουν οι θεοί, στον άνθρωπο. Αναφέρει: «…και τον όρκο, που αλήθεια, αυτός τις πιο πολλές φορές, έχει σωριάσει συμφορές του ανθρώπου, γιατί αλί και τρισαλί, σε αυτόν που ψεύτικα τον πάρει..». Όλη λοιπόν η Θεογονία, από πολύ παλιά ακόμα, από την εποχή του κατακλυσμού, ακόμα κι από τότε που αυτοί δεν υπήρχαν ούτε στα δέντρα, αναφέρει ότι η Ορκομωσία είναι πολύ συγκεκριμένη και ο Όρκος, επίσης είναι πολύ συγκεκριμένος.
Άλλωστε, αν θυμάστε, ο Βασιλιάς της Θράκης, ο Λυκούργος πρόδωσε την συμμαχική σύμβαση που είχε συνάψει με τον θεό Διόνυσο και εξοργισμένος ο θεός τον τιμωρεί άγρια, τυφλώνοντας και βασανίζοντας τον, προτού τον θανατώσει.
Ο Βασιλιάς της Κρήτης, για όσους δεν το ξέρουν αυτό, ο Μίνωας τάζει στον Ποσειδώνα, δωρητή του ταύρου, που έγινε η αιτία να σφετεριστεί την βασιλική εξουσία, να του θυσιάσει το ζώο. Αθετεί, όμως, την υπόσχεση του και ο Ποσειδώνας τρελαίνει τον ταύρο. Η Πασιφάη τρελαίνεται για το ζώο, ενώνεται μαζί του και αποκτά τον Μινώταυρο. Έχουμε χιλιάδες παραδείγματα.
Όμως, ο Όρκος που δίνεις είναι και μια Αυτό-κατάρα δικιά σου, αν προδώσεις. Εφόσον, δεν θέλεις να προδώσεις την ίδια σου την φύση και την ίδια σου την μάνα την Ελλάδα, δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν, γιατί δεν μπαίνει ένας Όρκος;
Θυμηθείτε τον πραγματικό Όρκο του Ιπποκράτη, κι όχι αυτόν που κάνουν τώρα. Έλεγε, ότι αν αδικήσεις τον ασθενή και αν δεν κάνεις καλά την τέχνη σου κι ο ασθενής πάθει κάτι, τότε, να πάθεις αυτά που θα πάθει κι ο ασθενής.
Για σκεφτείτε όλους αυτούς! Σήμερα, όλοι οι γιατροί ξέρουν ότι τα εμβόλια είναι καρκινωμένα. Δεν το ξέρουν; Μέχρι κι ο Λαμπράκης έλεγε «παιδιά, εγώ δεν κάνω εμβόλια στο παιδί μου…». Εσύ, δεν του κάνεις! Αλλά κάνεις σε άλλα! Τελικά, γιατρέ μου, τι γίνεται; Ξέρεις ότι είναι καρκινωμένα και ότι θα πεθάνουν τα παιδιά μας, αλλά τους κάνετε εμβόλια; Άμα το ξέρεις και το κάνεις, θα πάθεις αυτό που ορκίστηκες, γιατί άμα ήταν πραγματικά ορκισμένοι, κανένας γιατρός δεν θα έκανε εμβόλια. Τώρα λοιπόν, είδες που το σύστημα μας διαλύει έναν-έναν; Ενώ, όλους μαζί δεν μπορεί να το κάνει. Για σκεφτείτε το! 
Φτάνουμε στην διαδικασία όπου ο κρυφός Εμπεδοκλής, ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος που πέρασε από την γη των Ελλήνων και Έλληνας κι ο ίδιος λέει: «ο θεσμός, η προσωποποίηση και η πραγματοποίηση του Όρκου από την μυθική φαντασία που τον αναπαριστά, άλλοτε με την μορφή αυτόνομης θεότητας, άγριας και καταστρεπτικής κι άλλοτε πάλι με την μορφή αντικειμένου, προικισμένου με δύναμη που τιμωρεί την Επιορκία. Είναι μια ένδειξη του ιερού και μυστικιστικού χαρακτήρα που αποδίδεται στον Όρκο». Ο θεσμός αυτός παίζει σημαντικότατο ρόλο στην φιλοσοφία του Εμπεδοκλή, της οποίας αποτελεί και ουσιαστικό στήριγμα, θεωρούμενος ως «Θεμέλιο των Παγκόσμιων Νόμων».
Συχνά, οι αρχαίοι συγγραφείς αναφέρονται στο παρακάτων απόσπασμα του Εμπεδοκλή και το οποίο βρίσκουμε ολόκληρο και πλατιά σχολιασμένο στον Πλούταρχο: «είναι κάποιος χρησμός της Ειμαρμένης, πανάρχαιο και αιώνιο ψήφισμα των θεών, σφραγισμένο με μεγάλους Όρκους. Αν κάποια ψυχή που της έλαχε ο κλήρος της ζωής, αμαρτήσει και μιανθεί με φονικό αίμα ή γίνεται επίορκη, να περιπλανιέται για δέκα χιλιάδες χρόνια μακριά από τους Μακαρίους, και να ξαναγεννιέται μέσα στον χρόνο, παίρνοντας όλες τις θνητές μορφές και αλλάζοντας όλους τους πολυσύχναστους δρόμους της ζήσης. Για αυτό, η δύναμη του Αιθέρα την βυθίζει μέσα στην θάλασσα, η θάλασσα την ξερνάει πάνω στην Γη κι η Γη την ρίχνει μέσα στις φλόγες του πύρινου Ήλιου και την ξανατινάζει μέσα στην Άβυσσο του Αιθέρα. Ο ένας την παίρνει από τον άλλον και όλοι την αποδιώχνουν με βδελυγμία. Μια τέτοια ψυχή είμαι τώρα κι εγώ, εξόριστος από τους θεούς και από τον πλανήτη, γιατί παρασύρθηκα από το μαινόμενο μίσος…».
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ
Ο Όρκος λοιπόν έχει πολύ μεγάλη σημασία, δηλαδή να έχει το αντίπαλο δέος, το τι θα πάθεις, το τι θα κάνεις και συγκεκριμένα επί ποίου σκοπού.
Άρα, όλο αυτό που γίνεται το θεωρώ έναν βιασμό της συνείδησης και του υποσυνειδήτου και δεν υπάρχει κανένας νόμος να προστατεύσει κανέναν άνθρωπο. Ο Όρκος είναι Πνεύμα και δεν είναι ύλη, ούτε έχει υλική τιμωρία, δηλαδή, θα πάει κανείς τόσες μέρες φυλακή, ή θα πληρώσει ένα πρόστιμο. Απευθύνεται καθαρά στο πνευματικό κομμάτι, το οποίο όμως φοβούνται όλοι και πιο πολύ οι επικυρίαρχοι κι αυτός είναι ο λόγος που το αφαίρεσαν. Γιατί τα παιδιά τους, οι μηχανισμοί τους και οι ίδιοι θα πάνε στον διάολο, εκεί που ανήκουν, αν δεν κάνουν αυτό για το οποίο δεσμεύτηκαν στον όρκο.
ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑ ΜΑΧΗΤΗΣ – ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Αν υπήρχε λοιπόν ένας νόμος, να μην μπορεί κανείς να κατέχει κανένα αξίωμα χωρίς όρκο, ο οποίος θα έχει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό και θα έχεις επιβάλλει και μόνος σου την τιμωρία, θα ήταν όλα διαφορετικά. Γιατί, την τιμωρία την επιβάλλεις μόνος σου, αλλιώς, αγαπητέ μου, να μην πάρεις το αξίωμα, να καθίσεις θεατής και να μην συμμετέχεις στο έργο.
Έτσι λοιπόν, πήρα μια απόφαση να αρχίσουμε σιγά-σιγά να βάζουμε τον Όρκο, γιατί αυτόν που βάλαμε εμείς – τουλάχιστον εγώ- έχει πολύ μεγάλη σημασία, όπου πηγαίνουμε για να κάνουμε ορκομωσίες σε πραγματικούς Μαχητές-Πολεμιστές.
Κάποτε, κάποιος Συνέλληνας μου είπε: «εγώ είμαι Μαχητής, δεν είμαι Πολεμιστής». Βρε Συνέλληνα, μην παίζεις με τις λέξεις, προχώρησε στην ουσία για το τι σημαίνει να είσαι Μαχητής και Πολεμιστής. Για να περάσεις στο να γίνεις Πολεμιστής, πρέπει πρώτα να είσαι Μαχητής. Αν δεν είσαι Μαχητής, πώς θα γίνεις Πολεμιστής; 
ΖΕΥΣ – ΖΕΥΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Εν πάση περιπτώσει, έγραψα έναν Όρκο για το 2014. Προσπάθησα να μην έχει θρησκεία και δεν έχει! Από όλον τον Όρκο λοιπόν, κάποιοι μιλούν για κάποιες λέξεις. Θα έλεγα ότι είναι προβοκάτορες, ή τουλάχιστον κολλημένοι!
Αυτός ο Όρκος που υπάρχει αυτή την στιγμή δεν είναι δογματισμένος. Αν κάποιοι κολλάνε στην λέξη «Ζευς», τους λέω ότι η λέξη «Ζευς» αναφέρεται στην Ζεύξη των δυνάμεων και έτσι όπως την έχω αναλύσει, δεν αφορά καμία θεότητα.
 Η Ζεύξη των δυνάμεων είναι ήδη θεϊκή. Εμείς λοιπόν μιλάμε για Ζεύξη των δυνάμεων, αλλά αν βγάλω αυτή την λέξη, όπως και τις 8 εντολές…Η μόνη φορά που ακούγεται η λέξη «Ζευς» είναι «…στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς..», όπου σημαίνει, όπως είπαμε,  «Ζεύξη των Δυνάμεων» και οι δυνάμεις αυτές είναι θεϊκές και δεν έχουν ονοματοεπώνυμο.
Πιο κάτω, στο σημείο που αναφέρομαι στις εντολές που λέει: «…ορκίζομαι στον απόλυτο σεβασμό του Ζευς του Διός…». Δεν θα ζητήσω «συγνώμη», γιατί είναι οι εντολές του Διός! Ναι, αγαπητοί μου, οι εντολές είναι του Ζευς, του Διός, αλλά δέχομαι, ακόμα και να βγάλω αυτές τις δύο λέξεις. Πιστεύετε Συνέλληνες ότι αυτό είναι το πρόβλημα; Δηλαδή, αν ήταν οι εντολές του Μωυσή, που εγώ προσωπικά, ως Σώρρας, τις «τρυπάω» όλες; Αφού οι εντολές είναι τρύπιες και εγώ τις τρυπάω κι αν τις «τρυπάω» εγώ, σκεφτείτε, αν υπάρχουν πιο καλά μυαλά από μένα που μπορούν να τις «τρυπήσουν» και να τις τελειοποιήσουν πιο πολύ.Τελικά, οι εντολές του Διός μας πείραξαν; Αυτές είναι 8 και δεν είναι άλλες. Αν αυτές δεν είναι έγκυρες, τότε να τις αλλάξουμε. Να βάλουμε του Μωυσή ε;
Οι εντολές είναι πολύ συγκεκριμένες και αν οι Συνέλληνες μου θέλουν να φύγουν αυτές οι λέξεις, δεν πειράζει και πάλι, όμως είναι του συγκεκριμένου και προϋπήρχαν πολύ πριν βγουν οι 6500 θρησκείες που υπάρχουν στον πλανήτη και οι 600 από αυτές στην Ελλάδα. Ακόμα κι η εκκλησία του σατανά είναι στην Ελλάδα και συζητιέται να διδάσκεται και στα σχολεία. Εδώ μιλάμε για δυνάμεις που υπήρχαν πριν από αυτές! Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα πρέπει λοιπόν να αφαιρεθούν, αφού δεν είναι του Μωυσή, δεν είναι του Αβραάμ,  αλλά είναι του Διός! Γιατί δεν εξετάζουμε τις εντολές και εξετάζουμε το όνομα; Αλλά, άμα θέλετε, τις αφαιρώ. Όλη όμως, η ιστορία για την οποία είσαστε περήφανοι σήμερα, είναι από την εποχή του Ζευς, του Διός, της Αφροδίτης και της Αθηνάς. Καταλάβατε Συνέλληνες για ποιον είσαστε περήφανοι; Δεν είσαστε περήφανοι από τον Άγιο Πέτρο, τον Άγιο Φανούριο, από τον Άγιο Γεώργιο, ή από τον Άγιο Δημήτριο. Μερικοί ναι, είναι και τιμή τους, όμως η μεγάλη μας ιστορία, η ιστορία των Ελλανίων και των Ελλήνων είναι όλα αυτά τα ονόματα, τα οποία είναι ονόματα οντοτήτων. Και αυτοί δεν είπαν ποτέ ότι είναι θεοί. Εσύ, άνθρωπε το είπες! Άρα, οι εντολές είναι του Ζευς. Δεν αντιλαμβάνομαι, γιατί να μην το πούμε. Τι να πούμε δηλαδή, ότι είναι του Μωυσή; Αφού ο Μωυσής δεν βγάζει εντολές, ούτε ο Αβραάμ! Δεν μπορεί!!!. Γιατί αυτές που υπάρχουν και στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη, εγώ τις «τρυπάω»! Φανταστείτε, πόσοι άλλοι θεόμενοι μπορούν να το κάνουν και άνθρωποι πιο καλά μελετημένοι από μένα στο θεοσοφικό κομμάτι. Δεν αντιλαμβάνομαι πού είναι το πρόβλημα; Μήπως Συνέλληνες μου είναι στην τελευταία πρόταση: «αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματος μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη»; Τελικά, είναι αυτό, το οποίο πονάει; Η τελευταία φράση δεν μπορεί να βγει, Συνέλληνες κι από εδώ και πέρα πρέπει να γίνει θεσμός. Αυτό πρέπει να γίνει θεσμός, γιατί αυτό κλειδώνει, στο υποτιθέμενο δικαστήριο για την συνειδητότητα. Και φυσικά, δεν χρειάζεται κανένα δικαστήριο να παρέμβει και κανένα σύνταγμα κι ούτε έχει παρέβη ποτέ. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΑΘΕΤΗΣΕΙΣ
Έτσι, μόνος του ο αξιωματούχος έχει υπογράψει την καταδίκη του ότι, αν δεν κάνει αυτά που τον έχουμε στείλει να κάνει και αυτά τα οποία έχει ορκιστεί να κάνει, τι θα πάθει.
Άρα, Συνέλληνες μου, αν σήμερα υπήρχε ένας σοβαρός όρκος, εμψυχωμένος λόγος και όχι μια παπαρολογία σε κάθε όρκο, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Σας διάβασα τους όρκους, έχετε καλά μυαλά, εξετάστε τους, τους έχω βγάλει και στο διαδίκτυο. Πείτε μου, αν ο όρκος του δικηγόρου, ο οποίος είναι ο υπερασπιστής του νόμου, είναι κάθε μέρα στα δικαστήρια και υπερασπίζεται τον λαό μου, αν αυτός ο όρκος λοιπόν, είναι όρκος. Είναι όρκος αυτός του στρατιωτικού; Είναι όρκος του πολιτευτή; Είναι όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας; Και τόσοι ακόμα όρκοι…Σας προκαλώ, βγάλτε έναν δικό σας όρκο να δούμε ποιος είναι!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν υπάρχει όρκος πουθενά στον πλανήτη.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Πουθενά!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Είναι όρκοι για αφελείς.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Προκαλώ να μου βγάλουν έναν όρκο, ο οποίος είναι ολοκληρωμένος και έχει συγκεκριμένο σκοπό και συγκεκριμένη τιμωρία, για τον αξιωματούχο. Για αυτό είναι όλοι χαφιέδες, για αυτό έχει έρθει η κρίση στον πλανήτη και στα πολιτεύματα.
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ – ΕΙΜΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΘΕΟΣ
Δώστε μου τον όρκο του Ιεράρχη. Πείτε μου πού ορκίζεται ο Ιεράρχης; Έχει κοινό και κοινωνεί. Όλοι οι Ιεράρχες έχουν μια κοινωνία. Ας δούμε λοιπόν, τι λέει ο όρκος του Ιεράρχη, πού ορκίζεται, τι λέει και τι κάνει. Είναι ορκισμένοι; Όχι, είναι γελοία τα πράγματα. Πριν 8 μήνες σχεδόν, υπέγραψαν όλοι οι Χριστιανικοί Ιεράρχες από τους Εβραίους…ξέρετε πόσο σοβαρό είναι αυτό; Και να έχω απέναντι μου ανθρώπους Έλληνες και Συνέλληνες και όταν λέω «πάω για Ελλάδα», μου λένε «έλα εδώ παιδί μου, εγώ μαζί σου είμαι, αλλά εσύ είσαι άθεος». Εγώ είμαι άθεος μωρέ; Δήλωσα εγώ ποτέ άθεος; Είπα ότι ο θεός κατοικεί στην Λογική. Δεν κατοικεί στην κοιλιά, ή στο παντελόνι! Κατοικεί μόνο στην Λογική! Εγώ είμαι άθρησκος κι όχι άθεος. Έτσι όπως έχουν γίνει οι θρησκείες…
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Αυτό θέλει ανάλυση για τους περισσότερους, φίλε Αρτέμη.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ποτέ δεν είπα ότι είμαι άθεος. Κάτι πλανόδιοι λόγιοι τα λένε όλα αυτά, που είναι προπαγανδιστές. Δεν είπα εγώ τέτοιο πράγμα. Εγώ είπα ότι είμαι άθρησκος και δη, με θρησκείες που έχουν γελοιότητες και μάλιστα, βρίζουν εμένα, τον Έλληνα. Απαγορεύω να με βρίζει κανείς και να μου κάνει θέματα. Δεν γίνεται να κάνω πίσω μόνο και μόνο για να κάνω το χατήρι κάποιων Συνελλήνων, γιατί πρέπει να το συζητήσω και να το αποδείξω. Μόνο έτσι! 
 ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΝΟΜΟΙ
Έτσι λοιπόν αγαπητοί μου Συνέλληνες, έβγαλα έναν Όρκο! Αυτός ο Όρκος είναι του Πολεμιστή. Όποιος έχει να μας πει ακριβώς, πού είναι το πρόβλημα κι όχι την γνώμη του επί όλου του θέματος, να μας πει που είναι το θέμα σε αυτόν τον Όρκο, ο οποίος δεν έχει θρησκεία και έχει να κάνει μόνο με Αξίες. Έχει σημασία να τον καταλάβουμε, αν και τον έχω διαβάσει κι άλλες φορές.
Ας συγκρίνουν λοιπόν, αυτόν τον δικό μου όρκο, γιατί αυτός δεν είναι του Πυθαγόρα, δεν είναι του Αριστοτέλη, ούτε του Εμπεδοκλή, αλλά του Αρτέμη Σώρρα και δύο φίλων. Ας μου βρουν έναν καλύτερο και θα ανανεώνεται για την κάθε περίπτωση.
Σήμερα, αυτός ο Όρκος είναι για την Απελευθέρωση της Ελλάδας. Ποιος είναι αυτός μωρέ, που δεν θέλει την Απελευθέρωση της Ελλάδας του και δεν μπορεί να ορκιστεί σε αυτήν; Επειδή είναι δογματισμένος κάπου άλλου; Χθες, ήταν αλλού δογματισμένος, σήμερα γιατί δεν είναι με την Ελλάδα; Όλοι δογματισμένοι δεν είναι; Δεν ψήφιζαν σε κάποιο κόμμα; Ο Όρκος αυτός είναι συγκεκριμένος, αν τον ακούσετε και μιλάει για το Πανάγαθο Φως του Άρχοντος… «τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του Παναγάθου Άρχοντος Φωτός». Όλες οι θρησκείες δεν μιλούν για το πανάγαθο φως του ανθρώπου; Αυτός ο όρκος αναφέρεται: «…με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς, της Ζεύξης. Ορκίζομαι στην Συμπαντική Συνειδητότητα…». Εγώ δεν σας είπα να ορκιστείτε ούτε στον Κύριο, ούτε στην Αγία Τριάδα την Ομοούσιο, ούτε πουθενά αλλού, αλλά στην Συμπαντική Συνειδητότητα. Δεν αποτελούμε κομμάτι της Συνειδητότητας; Δεν ανήκουμε όλοι εκεί; Εκεί ορκιζόμαστε, στην Νομοτέλεια. Εγώ πιστεύω σε αυτούς τους Νόμους, αγαπητοί Συνέλληνες. Η Νομοτέλεια και οι Τέλειοι Νόμοι είναι εκεί και κανένας δεν μπορεί να τους ρίξει, κανένας χαζάρος και κανένας ανθέλληνας δεν θα μπορέσει να σπάσει την Νομοτέλεια με τους δικούς του νόμους, γιατί η φύση έχει τους δικούς της κι είναι απαράβατοι.
«Ως μονάδα..», -εγώ, δηλαδή- «στην ένωση όλων των ιερών ψυχών, μόνο σε αυτές μπορώ να ορκιστώ που η δύναμη τους είναι το κοσμικό πυρ».
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Συνέλληνες, παρακαλώ, διαβάστε καλά τον Όρκο με νόηση και διανόηση. Δείτε τους όρκους που υπάρχουν το διαδίκτυο. Ο Όρκος είναι στολή στην σκλαβωμένη πατρίδα μας, γιατί τώρα, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και σε πουλάει. Πιστέψτε με, όποιος ορκιστεί σε αυτόν τον όρκο είναι θέμα θεών και ανθρώπων συνημόνων, για αυτό το κάνουμε πάντα όταν είμαστε πολλοί, που σημαίνει ότι  μάρτυρες είναι και άνθρωποι και φωτεινές δυνάμεις χωρίς να δίνουμε όνομα.  Αυτός ο Όρκος δεν είναι θρησκευτικός, είναι ο Όρκος της Απελευθέρωσης, είναι 100% Ελλάνιος και δεν έχει κανένα ψεγάδι μέσα. Οι εντολές του Ζευς του Διός είναι δικές σου, αν αυτό δεν το αντέχουν κάποιοι προσωπικά, να μου κάνουν αίτημα και θα το βγάλω.  Πάλι δεν πειράζει, γιατί όλοι ξέρουν ποιανού είναι αυτές οι εντολές και ποιος τις έχει πει. Δεν τις έχει κανένας Εβραίος, κανένας Χαζάρος και κανένας σκοτεινός δεν μπορεί να ορκιστεί και κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι αυτές δεν είναι οι εντολές. Αυτές οι εντολές είναι ο Θεός και θέλουν πολύ ανάλυση για να το καταλάβουν κάποιοι. Όσο δε για την τελευταία, δεν πρόκειται να φύγει με τίποτα, γιατί έτσι ολοκληρώνεται ο Όρκος. Η ολοκλήρωση του Όρκου είναι: «…Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματος μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη» και αυτό ταιριάζει σε αυτόν τον Όρκο που είναι για την Απελευθέρωση και δη, του Πολεμιστή. Σε έναν άλλον Όρκο που θα αφορά τους γιατρούς, τότε, θα αλλάξει ουσιαστικά η τιμωρία, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πάντα ο Όρκος πρέπει να έχει το κομμάτι του τι θα πάθεις, αν δεν κάνεις αυτό που θα ορκιστείς!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ
Δείτε τους άλλους Όρκους, αν και θα τους βγάλουμε στον αέρα, γιατί οι Χαζάροι τους έχουν κρυμμένους, όπως επίσης έχουν διαλύσει την γραμματεία μας και τα έχουν αλλάξει όλα. Όσο και να ψάξετε στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν!
Έχουμε τους Πρωτότυπους Όρκους στις Πλαταιές και στα αρχαία κείμενα, όπου δηλώνουν ότι ο Πολεμιστής που δεν θα κάνει την δουλειά του και δεν θα πολεμήσει όπως πρέπει, δεν θα χαρεί ποτέ στην ζωή του! Έχει πολύ συγκεκριμένη διαδικασία για το τι θα πάθει ο Πολεμιστής, αν δεν κάνει αυτό που πρέπει. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα και να δείτε αυτό το πρόβλημα που υπάρχει στον πλανήτη, για το πώς είναι τα πράγματα και δεν ορκίζεται κανείς. Κανείς δεν φοβάται τίποτα! Ενώ οι άνθρωποι ξέρουν, οι επικυρίαρχοι ξέρουν κι αυτά τα ζώα ξέρουν ότι το ένα κομμάτι είναι το φυσικό και το άλλο είναι το υποσυνείδητο κι εκείνο είναι που πονάει κι ότι γράφει, δεν ξεγράφει. Για αυτό προσέχουν κι έχουν αλλοιώσει τα πάντα. Αλλοιώθηκαν τα πάντα και έχουμε τόσες προδοσίες, σου λένε όλοι ψέματα, δεν ξέρεις τον φίλο σου, δεν ξέρεις τον αδερφό σου, δεν ξέρεις τι θα κάνεις! Έχει σημασία λοιπόν, να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε Πρωτόκολλα και ειδικά στα Ελληνικά Αξιακά Πρωτόκολλα, γιατί αν δεν το κάνουμε αυτό, δεν μπορούμε να ελευθερωθούμε. Αυτός ο Όρκος είναι πνεύμα…και κάποιοι υλιστές δηλώσανε πνεύμα και αρετή!
ΑΡΕΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ
Σας είπε κανένας ότι κάποια γιαγιά, ήσυχη που δεν πειράζει ούτε μυρμήγκι, έχει Αρετή. Δεν μπορεί αυτή η γυναίκα να έχει αρετή. Σας είπε κανένας ότι ο μοναχός έχει Αρετή; Μάθετε Συνέλληνες, ότι Αρετή έχει ο Πολεμιστής και δεν στην δίνει κανείς! Ο Πολεμιστής έχει Αρετή και αυτός που θα κάνει ο,τιδήποτε για το γενικό καλό, χωρίς όφελος και θα είναι και αφελής. Αυτός μωρέ έχει Αρετή και κανένας άλλος! Ποιος σας είπε ότι ο μοναχός που κάθεται εκεί πέρα και τρώει και προσεύχεται, έχει Αρετή; Ποιος σας είπε ότι η Αρετή είναι μια καλή γυναίκα;
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Προσεύχεται για τον εαυτό του.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια, δεν υπάρχει εκεί Αρετή και δεν μπορεί να βγει από εκεί Αρετή. Η Αρετή είναι, αυτό που θα κάνεις να το εισπράξουν όλοι. Αυτή είναι η Αρετή, αλλά ποιος να στην αναλύσει; Ο λόγιος; Ποιος θα κάτσει να την αποκωδικοποιήσει; Επτά κιλά Αρετή και πέντε Διανόηση; Αυτό είναι; Αρετή υπάρχει μόνο στους Πολεμιστές, γιατί χωρίς Αρετή δεν έρχεται ο Ηρωισμός. Δεν ολοκληρώνεσαι!
Αυτή είναι η Αρετή, Συνέλληνες. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Δεν μπορεί να έχει Αρετή η γυναικούλα που δεν πειράζει κανέναν, αλλά δεν πολεμάει και δεν βοηθάει κανέναν και αυτό που θα κάνει, θα είναι για το ίδιον όφελος της. Πού θα το εισπράξουν οι άλλοι; Δεν είναι αυτό Αρετή και δεν είναι η άποψη μου, αλλά μπορώ να σας το αποδείξω κιόλας.
Ο ΟΡΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΡΚΟΣ ΓΙΑ τους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
Θέλω να στερεώσω και να φύγουν όλες οι σκιές από αυτόν τον Όρκο, γιατί αυτός θα είναι η πλατφόρμα και για άλλους όρκους. Στις ημέρες των Ελλήνων, όλοι οι αξιωματούχοι θα είναι ορκισμένοι και δεν θα ακουμπάει κανένας, αλλιώς απαγορεύεται να είναι σε τέτοιες θέσεις. Αλλιώς, δεν έχουμε κοινωνία. Το καταλαβαίνετε; Τι θα έχεις; Παιδεραστή για Ιεράρχη και γιατρό, κλέφτη για αστυνομικό, ή έμπορο ναρκωτικών; Θα αφήσεις να έχεις έναν αμαθή, βλάκα, ανόητο διδάσκαλο; Θέλεις έναν πολιτικό, ο οποίος δεν είναι ορκισμένος με βαρύ όρκο; Πώς θα έχουμε πολιτεία; Αυτή είναι η πολιτεία και δη, των Ελλήνων; Θέλετε να είναι τρύπια από παντού και να περνάει όποιος θέλει;
Προκαλώ να έρθει Εβραίος και οποιοσδήποτε αποστάτης να του δώσουμε αξίωμα και να ορκιστεί. Τον προκαλώ, ακούσατε τι είπα; Προκαλώ να έρθει το αντίπαλο δέος, το αποστατικό ή όποιος άλλος θέλει να μας κάνει κακό, να ορκιστεί και ας κάνει ό,τι θέλει. Το λέω για να καταλάβετε την διαφορά, την δύναμη και την δυναμική κι έτσι να αποκτήσετε την εμπειρία της αλήθειας. Καταλάβατε, γιατί φώναζαν τόσο πολύ για τον Όρκο; Ελάτε, ρε παιδιά, να μου κάνετε κακό, ελάτε να ορκιστείτε και μετά, να κάνετε αυτό που λέτε, αυτό που σας διέταξαν να κάνετε! Ελάτε να ορκιστείτε με αυτόν τον Όρκο και προκαλώ μετά να κάνετε το αντίθετο, αυτό που έχετε αποστολή να κάνετε. Προκαλώ τους πράκτορες να ορκιστούν και να έρθουν να μας κάνουν κακό. Αυτό, θα το καταλάβουν όλοι, από εδώ και πέρα.
Δεν μπορούμε να μην μπούμε σε Πρωτόκολλα. Δεν γίνεται ένας τέτοιος αγώνας, ο οποίος είναι ιερός και αληθινός, να μην έχει Πρωτόκολλα και να μην έχει τέτοιες αληθινές τεχνικές προστασίας. Δεν γίνεται αδερφοί μου! Τώρα ήρθε ο καιρός με τα ξεκαθαρίσματα, να βάλουμε τους Όρκους μας και να ξέρουμε πού πάμε, να ξέρουμε ποιοι είμαστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι λιγότερο ή περισσότερο Έλληνας. Αυτές τις μαγκιές που λένε, είναι θέμα φόβου. Αδερφέ, εγώ δεν είπα να ορκιστεί ο κόσμος.
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Και μόνο φόβου…
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια! Μπορεί να μην είναι ορκισμένος, κάποιος αξιωματούχος, ή κάποιο μεγάλο στέλεχος που είναι δίπλα μας; Ε, δεν γίνεται ρε παιδιά και να φύγει και να κάνει ό,τι θέλει; Θα το κάνει, αλλά θα ξέρει τι θα πάθει.
Άρα, έχουμε: ή θεατής ή δίνεις Όρκο. Ελάτε να δούμε τι γίνεται. Εμείς δεν είπαμε ότι πρέπει να ορκιστεί όλος ο κόσμος. Όποιος θέλει και νιώθει έτοιμος Πολεμιστής, ο οποίος θέλει να συμβάλλει, ας έρθει να ορκιστεί! Τι θα πάθει; Στο κάτω-κάτω της γραφής είναι η ίδια του ύπαρξη. Αφού το πιστεύει τόσο πολύ και όλοι βαρούν παλαμάκια για το πόσο μεγάλος Έλληνας είναι, ας έρθει! Ελάτε, να δώσουμε έναν Ορκο για να ξέρουμε, τι κάνουμε και ποιοι είμαστε.
 Και προκαλώ, όποιος είναι πράκτορας και μάγκας, να έρθει να ορκιστεί και ας φύγει μετά να μας κάνει κακό. Τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα! Τόσα αληθινά είναι από αυτή την πλευρά. Από αυτή την μεριά, τα πράγματα έχουν τόσο αλήθεια και είμαστε σίγουροι για αυτό που λέμε. Και όποιος θέλει απόδειξη, ας έρθει να το κάνει.
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν πρόκειται να έρθει κανείς.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Από τους «ανάποδους», βεβαίως και δεν θα έρθει! Ξέρουν, γιατί είναι κι αλλού ορκισμένοι, αλλά δεν πειράζει. Σας λέω ότι, όπου και να έχετε ορκιστεί, όταν θα έρθετε από αυτή την μεριά,  θα γίνει κάθαρση και ορκιστείτε ξανά. Ελάτε κύριοι, όποιος είναι για Ελλάδα, είμαστε εδώ και σήμερα θα δείτε, αδέρφια, ποιος είναι για Ελλάδα χωρίς πολλά λόγια. Τέλος! 
ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΟΡΚΟΥ
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν μπορώ να καταλάβω τις αμφιβολίες που έχουν.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Θα σας εξηγήσω.
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Ειδικά με στους στρατιωτικούς, που λέει ότι θα φυλάω τους νόμους και το Σύνταγμα της πατρίδος. Τώρα, αυτή την στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά, τι φυλάτε ρε παλικάρια; 
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Τίποτα δεν υπάρχει! Μας έχουν στο φιλότιμο.
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Τι φυλάνες Την κυρά-Μαρία την Πενταγιώτισσα; 
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Κοιτάξτε, είμαστε στο φιλότιμο!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Κι αυτούς που διάλυσαν την χώρα και το Σύνταγμα, τις τους κάνατε ρε παιδιά;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Τίποτα!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Να μας πουν, τι τους έκαναν!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Γιώργο, αν αυτοί ήταν ορκισμένοι, δεν θα  μπορούσαν να ακουμπήσουν και να κάνουν τέτοια πράγματα. Γι’αυτό σας έχουν φοβίσει…
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Και ορκίζονται για να βγάλουν φωτογραφίες! Εκεί έχουν φτάσει!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μα δεν ορκίζονται, Γιώργο μου!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Αυτό ακριβώς λέω: Ορκίζονται για να βγάλουν φωτογραφίες  και να τους βγάζουν και βιντεάκια στα κανάλια.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητοί μου Συνέλληνες, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ορκιστεί! Πλάκα κάνουν, έτσι;
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Εμ, βέβαια!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αυτοί δεν είναι όρκοι, είναι γελοιότητες!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Φυσικά, τόσα χρόνια ισχύουν αυτοί οι όρκοι, τους οποίους έχουν παραβεί χιλιάδες φορές, εκατομμύρια φορές και δεν έχει πάθει κανένας τίποτα λοιπόν, γιατί να μην ορκιστούν;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μα δεν ορκίζονται καν, για αυτό κάνουν ό,τι θέλουν!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Γιατί να μην ορκιστεί ο γιατρός. Ας βγει να ορκιστεί να δούμε, δεν θα τρέμει μετά η ψυχή του, όταν θα πάρει το φακελάκι; Ο δικηγόρος που θα πει ψέματα για να αθωώσει τον κακούργο και πληρώνεται αδρά;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι η προπαγάνδα κρατάει καλά, όπως και ο Αντίνοος. Όλα αυτά τα θέματα, ίσως σε κάποιους Συνέλληνες να μην είναι κατανοητά, ή να είναι πλανεμένοι. Πολλοί το λένε: «παιδιά, εγώ δεν τα καταλαβαίνω». Σιγά-σιγά, θα καταλάβουν!
ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ DNA
Θέλει να ωριμάσει και ο Συνέλληνας. Είναι πολλά τα μέτρα και τα σταθμά. Η διατροφή μας, οι πιέσεις της ζωής, τα οποία δεν τον αφήνουν να σκεφτείς. Όμως, τώρα αυτά τον αφανίζουν, οπότε πρέπει να σκεφτεί, θέλοντας και μη. Δεν γίνεται διαφορετικά. Από την άλλη μεριά όμως, τον έχουν φοβίσει τόσο πολύ! Είδες τώρα αυτόν τον φόβο για  τον όρκο; «Μη!» λέει. Γιατί «μη»; Τι πάθατε; Γιατί αυτός ο φόβος ρε παιδιά; Δείξτε μου και θα σας εξηγήσω τα πάντα. Ελάτε!
Από την άλλη, κάποιοι Συνέλληνες μίλησαν για το DNA. Ναι κύριοι! Γιατί φοβάστε το DNA; Τελικά ποιος φοβάται το DNA; Ο Έλληνας δεν φοβάται το DNA. Οι αποστάτες και τα εβραιόπαιδα φοβούνται το DNA κι έχουν φοβίσει κι όλους τους Έλληνες. «Μην κάνεις, γιατί μπορεί να βγεις από αλλού…» λέει.
Δηλώνω σήμερα σε όλους μου τους Συνέλληνες, εάν θα κάνουμε DNA στην Ελλάδα, θα πάθετε πλάκα για το πόσοι Έλληνες υπάρχουν. Θα πάθετε πλάκα γιατί, το Ελληνικό DNA είναι αναλλοίωτο. Μόνο το ρυπαρό γένος θα αποκλειστεί. Το καταλαβαίνετε; Να έχετε εμπιστοσύνη! Σας φοβίζουν για αυτό. Αυτοί είναι τόσο φοβισμένοι που στην Αμερική έβγαλαν νόμο να κάνουν περιτομή σε όλα τα παιδιά για λόγους καθαριότητας, για να μην ξεχωρίζουν οι πραγματικοί. Το καταλαβαίνετε; Έχουν σπείρει τον φόβο του DNA. Γιατί  φοβάσαι παιδί μου, αφού αν κάνεις DNA σε όλα τα Βαλκάνια, δικά μου είναι! Άμα κάνω στους Γερμανούς, εκτός από τους Αλεμάνιους, άμα κάνω στους Ρώσους….οι Ρώσοι είναι αρχαίοι Σπαρτιάτες. Για ελάτε να δούμε το DNA, Θα πάθετε πλάκα πόσοι Εβραίοι έχουν ελληνικό DNA, γιατί οι Εβραίοι, ακόμα κι αν έχουν παιδιά, όταν υιοθετούν ένα παιδί, υιοθετούν και έναν Έλληνα. Ξέρετε πόσα υιοθετημένα Ελληνόπουλα έχουν οι Εβραίοι; Άμα λοιπόν τους έχουν μάθει με την Εβραϊκή και την μαγεία και τους κάνουμε ένα DNA και μάθουν ότι είναι Έλληνες, θα επαναστατήσει όλος ο πλανήτης.
Σας λέω λοιπόν, μετά λόγου γνώσεως, θα πάθετε πλάκα πόσοι είναι οι Έλληνες. Αν κάνουμε DNA θα βρεθούμε παραπάνω από τους κανονικούς. Μην φοβάστε το DNA Συνέλληνες, οι άλλοι το φοβούνται και σας έχουν μεταδόσει τον φόβο. «Εγώ», λέει «είμαι από την Βουλγαρία». Τι είναι η Βουλγαρία; Πηγαίνετε παρακαλώ, στο μουσείο της Σόφια;. Γιατί την λένε «Σόφια» την Βουλγαρία, ξέρετε; Η Σοφία ποια είναι; Η Θεά Αθηνά είναι ρε παιδιά! Το άρμα και το άγαλμα της θεάς Αθηνάς είναι και την είπαν Σοφία. Γιατί η Αθηνά και η Σοφία πάνε μαζί. Την ονόμασαν Σοφία για να μην την ονομάσουν Αθηνά. Πηγαίνετε λοιπόν στο μουσείο της Σόφιας να δείτε ότι τα αρχαία βουλγάρικα είναι μόνο Ελληνικά από τα αρχαία μας κείμενα! Ποια Βαλκάνια; Ποια Ιταλία; Υπάρχει Ιταλία; Ποιοι ήταν οι Ρωμαίοι; Πότε γεννήθηκαν οι Ρωμαίοι; Από παλιά; Πότε έγινε η Ρώμη; Πότε έχουμε Ρωμαίους; Ποτέ δεν είχαμε Ρωμαίους. Μετά την πτώση του μεγάλου Αλεξάνδρου γίνεται η Ρώμη και σχεδόν όλοι οι Αυτοκράτορες ήταν Έλληνες. Βέβαια, η Πομπηία ήταν Εβραία.
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Μα, βέβαια, οι Έλληνες την δημιούργησαν την Ρώμη. 
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι! Μα, μόνο Ελληνικά είναι. Δηλαδή,  εμείς είχαμε τα θέατρα, αυτοί είχαν τις αρένες. Ποια είναι η διαφορά; Για να δούμε λοιπόν, ποιος είναι ο καθένας! Να πάμε στην Ισπανία. Όλη η Ισπανία είναι δική μας.! Θάβουν τους βασιλιάδες στο βασιλικό τούνελ που είναι όλα Ελληνικά. Πλάκα μας κάνουν τα ζώα και μας φοβίζουν; Ελάτε να κάνουμε DNA και οι μόνοι που θα μείνουν απ’έξω θα είναι αυτοί και κάποιοι άλλοι που είναι κρυμμένοι πίσω από Ελληνικά ονόματα. Αυτοί ντρέπονται, όχι οι Έλληνες: Να έχετε εμπιστοσύνη στην ψυχή σας και θα δείτε άλλα πράγματα. Έχουμε τους Έλληνες και έχουμε και τους φιλέλληνες. Αν δεν είσαι Έλληνας, είσαι φιλέλληνας.  Γιατί ένας Γερμανός που δεν είναι Έλληνας, αλλά αγαπάει την Ελλάδα και την Ελληνική φιλοσοφία και την Ελληνική διανόηση να είναι λιγότερο Έλληνας από έναν άλλον που είναι Έλληνας, ο οποίος είναι βάρβαρος.
Ξέρετε πόσοι Έλληνες είναι γενίτσαροι και κυνηγούν τον Έλληνα και τον Ελληνισμό; Πάρα πολλοί! Δεν θέλω να πω ονόματα στον αέρα, αλλά μεγάλα ονόματα τα οποία σήμερα τα ακούτε Εβραϊκά, έχουν Ελληνικό DNA. Έχουμε τέτοιες πληροφορίες. Ούτε  ο Bill Gates υπάρχει! Οι πληροφορίες που έχουμε, λένε ότι ο Bill Gates είναι από το γένος Γκεϊτσίδη. Αλλά, ας τα αφήσουμε αυτά.
Ας έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνικότητα μας και μην φοβάστε, μήπως δεν είσαστε Έλληνες. Αυτοί φοβούνται και σας έχουν μεταδόσει τον φόβο. Ανάμεσα μας είναι και τα παιδιά τους, τα πρακτόρια τους, που όλα πρέπει να είναι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, τραπεζίτες, ιεράρχες. Καταλάβατε;
Είναι οι θέσεις κλειδιά και όλοι είναι εβραιοκρατούμενοι και μασονοκρατούμενοι! Ποιανού παιδιά είναι; Μήπως είναι δικά μας; Τότε, γιατί μας κυνηγούν; 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ
Αυτός ο Όρκος όμως, ξεκαθαρίζει και βάζει τα καινούργια κλειδιά. Πρέπει να ξεκινήσουμε από μια πλατφόρμα και μην ακούτε τον Αντίνοο. Ακούστε την ψυχή σας! Ακούστε την λογική σας και πάμε για Συνένωση. Οι πράκτορες είναι λίγοι κι εγώ τους βλέπω. Άλλωστε, οι επικυρίαρχοι φοβούνται μήπως τα άτομα τους έρθουν σε επαφή μαζί μου, για να μην τους ξεσηκώσω. Έχει σημασία αυτό που σας λέω. Απαγορεύουν να έρθουν σε επαφή με τον Σώρρα. Δεν κινδυνεύω εγώ από αυτούς. Αυτοί κινδυνεύουν από μένα! Αυτό να θυμάστε,  εγώ δεν κινδυνεύω από αυτούς, γιατί εγώ είμαι σε Αποστολή.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ  ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Εγώ, δεν είμαι ούτε για ευεργεσίες….Ευεργεσίες ε; Όταν με βράβευσαν στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αμαλίας, δεν βράβευσαν ούτε τον Λαμπράκη, ούτε τον Βαλσαμάκη. Για ποιό θέμα και τι βραβείο Ευεργεσίας να πάρει ο Λαμπράκης, ή ο Βαλσαμάκης; «Τον Ευεργέτη Αρτέμη Σώρρα».Ντρέπονται να βγάλουν το βίντεο, γιατί αν ακουστεί το βίντεο, θα φρίξετε για το τι είπα εκείνη την ημέρα! Φυσικά, δεν δέχτηκα το βραβείο! Είπα: «Εγώ δεν είμαι Ευεργέτης! Είμαι σε Αποστολή…»
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Υπάρχει αυτό το βίντεο;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως και το έχουν αυτοί που το τράβηξαν! Η Εταιρεία Ευεργετών έχει ολόκληρο αρχείο και το βίντεο αυτό δεν έχει βγει ποτέ, μόνο κάτι κλεμμένες φωτογραφίες που τραβούσε μια κοπέλα. Σε κάποια εκπομπή, αν με πιέσουν πολύ, θα πω τι είπα εκεί μέσα κι έγινε χαμός! Ήταν τα «καλά παιδιά», μασονόπαιδα όλοι, ο διπλανός μου μιλούσε μόνο για εβραϊσμό! Αν ακούσετε το βίντεο, θα καταλάβετε ποιος είναι ο Αρτέμης ο Σώρρας!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Πολύ θα θέλαμε να το είχαμε αυτό το βίντεο, αλλά…
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ δεν το έχω, το έχει η Εταιρεία Ευεργετών. Θέλω να πω, ότι εγώ δεν πήρα το βραβείο μου και είπα ότι «εγώ απαγορεύεται να πάρω βραβείο Ευεργεσίας, γιατί πρώτον, εγώ δεν είμαι ευεργέτης, αλλά είμαι Πολεμιστής σε Αποστολή και θα φτάσω μέχρι το τέλος και δεν δέχομαι εγώ να πάρω βραβείο Ευεργεσίας με τόσους νεκρούς αυτόχειρες που έχει η Ελλάδα μου». Απαντούν: «Τότε θα το δώσουμε στον κύριο Λαμπράκη». Σκάει ένα χαμόγελο υπερατλαντικό και το πήρε ο Λαμπράκης κι όχι εγώ! Εγώ δεν παρέλαβα τίποτα! Το παράτησα! Το καταλάβατε; Αυτός είμαι εγώ! Για να ξέρουμε, τι μας γίνεται κι αν ποτέ βγει το βίντεο, θα καταλάβετε τι έγινε εκεί μέσα! 
Εν πάσει περιπτώσει, Συνέλληνες, ξαναδίνω το μήνυμα και βάζουμε όλα τα Πρωτόκολλα κάτω, γιατί χωρίς αυτά δεν μπορούμε να πορευτούμε! Και τα Αξιακά Ελλάνια Πρωτόκολλα, αλλά κι αυτά με τα οποία θα προχωρήσουμε. Ο Όρκος ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα. Σε ολόκληρο τον πλανήτη, δεν υπάρχει Όρκος, σε καμία υπηρεσία και σε κανέναν αξιωματούχο! Ψάξτε να βρείτε τι ορκίζονται οι Ιεράρχες! Θα βάλετε τα γέλια, αν δεν έχετε βάλει ήδη τα κλάματα. 
ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ – ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΥΣ
Ξεκαθαρίζει ο Όρκος, ξεκαθαρίζει η Συνέλευση, ξεκαθαρίζουν οι προδότες, η γραμμή φαίνεται πολύ συγκεκριμένη, η οποία θα πάει μέχρι το τέλος, στην Συνέλευση. Ξαναλέω: Κόμμα δεν υπάρχει! Κόμμα κάνουν μόνο οι γελοίοι κι έχει ήδη 330. Ας γίνουν καμιά διακοσαριά ακόμα.
Εγώ δεν είχα ποτέ κόμμα, κίνημα και τίποτα από αυτά! Έχω αδέρφια και δεν έχω οπαδούς! Έχω αδέρφια που είναι μαζί μου σε αυτόν τον πόλεμο.Ακόμα κι ένας να μείνει, θα είμαι εκεί να παλεύω, γιατί αυτή είναι η αποστολή μου! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, όπως το έχουν βάλει οι άλλοι και τώρα, αυτοί οι άλλοι, δεν πολεμούν τον Σώρρα, πολεμούν εσένα Συνέλληνα, γιατί εμένα δεν μπορούν να με πολεμήσουν! Δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι! Δεν μπορούν να με σκοτώσουν! Γιατί, αν με σκοτώσουν, θα με κάνουν Μεσσία…-που είναι άσχημη λέξη. Αν με βάλουν φυλακή, θα με κάνουν ήρωα, γιατί θα έρθουν οι άλλοι! Όμως, εγώ είμαι μέχρι το τέλος! Άρα, εξαρτάται από εσάς!
Μετά από αυτό το ξεκαθάρισμα, θα έρθουν κι άλλα ξεκαθαρίσματα! Δεν θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση; Σοβαρά; Δηλαδή, κάθε φορά θα πρέπει να σου γεμίσω το κεφάλι με στοιχεία, Συνέλληνα; Τα έχεις! Κοίτα τα! Ό,τι σου πουν, να έχει αποδείξεις, όπως έχω εγώ και ό,τι είναι, σου το αποδεικνύω. Κι αυτό που γίνεται με τον Όρκο, είναι μια τεράστια απόδειξη! Τώρα, ξύπνησες Συνέλληνα ότι δεν έχει ορκιστεί κανένας! Κανείς δεν ορκίζεται! Πλάκα σου κάνουν! Για αυτό σε σκίζουν έτσι! 
Θα δεις τι δυναμική υπάρχει και τι δυναμική θα υπάρχει από εδώ και πέρα και θα δεις τι πρόβλημα θα έχουν! Έλα να τους ορκίσουμε σωστά, Συνέλληνα, να δεις ότι κανένας δεν θα τολμήσει ξανά να κάνει αυτό που κάνει!
Μπαίνουμε στις αλήθειες και πρέπει να τις κατανοήσουμε. Παίρνουμε Γνώση και πρέπει να έχουμε και την Επίγνωση. Πρέπει να την αφομοιώσουμε την Γνώση, να την κατακτήσουμε και να την κατανοήσουμε για να έχουμε μετά, άλλη Γνώση δικιά μας. Σιγά-σιγά, μπαίνουμε στην βάση, όσο και αν φαίνονται περίεργα τα πράγματα! Δεν με νοιάζει το κόστος. Για μένα, μπροστά στην Αλήθεια, δεν με νοιάζει ποιο θα είναι το κόστος, γιατί αν με ένοιαζε, δεν θα έκανα αυτό που κάνω! Θα είχα λυγίσει, ή θα είχα κάνει εκβιασμό για να πετύχω περισσότερα κέρδη και τώρα θα είχα τελειώσει. Δεν θα καθόμουν μετά από τόσα χρόνια εδώ πέρα, να πολεμάω με όλους τους δαίμονες, με όλους τους διαόλους κι όλη την κόλαση! Αυτά είχα να πω!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος φοβάται το κόστος; Ποιο κόστος είναι αυτό; Εδώ, πηγαίνουμε για πλήρη αφανισμό όλοι! Για ποιο κόστος μιλάμε; 
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ – ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αυτά είχα να πω στους αγαπητούς Συνέλληνες! Η Συνένωση συνεχίζεται μέχρι το τέλος. Θα πάρουμε την Ελλάδα καθαρά στα χέρια μας! Η Νίκη θα είναι καθαρή, δεν θα έχει καμία τρικλοποδιά, δεν θα έχει μαύρα σημεία! Αν δεν την πάρεις καθαρή την Νίκη, δεν σου ανήκει! Είναι σαν να πάρεις έναν αγώνα μποξ, αλλά τελικά, κάποιοι να δέσουν τα χέρια του αντίπαλου και εσύ να βαράς μπουνιές, αλλά αυτός έχει τα χέρια του δεμένα, άρα δεν νίκησες αγαπητέ! Δεν γίνονται στημένοι αγώνες! Η Νίκη θα είναι καθαρή, για αυτό κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που είπα ότι ακόμα κι αυτούς που αντιπαλεύω, τους αντιπαλεύω στα μούτρα. Ποτέ δεν θα δείτε πισώπλατη μαχαιριά από πραγματικό Έλληνα! 
Θυμηθείτε, ακόμα και στους παλιούς μας πολέμους, ο πόλεμος για τον Έλληνα ήταν ιερός. Απαγορευόταν να σφάξει κάποιον από πίσω. Έπρεπε να τον κυνηγήσει, να τον σταματήσει, να τον γυρίσει και να του κόψει το κεφάλι. Να τον κοιτάει στα μάτια! Απαγορεύεται πισώπλατα! Οι πισώπλατες μαχαιριές είναι εβραϊκές, μασονικές και αποστατικές. Θα δώσω εγώ ποτέ τέτοιο πισώπλατο χτύπημα; Ή μήπως δεν ξέρω να τα δίνω τέτοια χτυπήματα; Ή μήπως, δεν είναι εύκολο;  Θα χάσω την πηγή μου; Θα χάσω αυτό που είμαι, αν χτυπήσω από πίσω. Προτιμώ να με μαχαιρώσει αυτός πισώπλατα, παρά εγώ! Γιατί, αν με χτυπήσεις από πίσω, θα γυρίσω και θα σου κόψω πάλι το κεφάλι! Αν έπρεπε να το κάνεις; Δηλαδή, αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο, δεν βγαίνεις έξω για να κλέψεις δέκα! Δεν περνάς την γραμμή! Γι’αυτό είναι ο Ελληνισμός! Θα πρέπει να καταλάβετε ότι εμείς θα νικήσουμε! Πρέπει να νικήσουμε και θα νικήσουμε με τα δικά μας, ακριβώς με τους νόμους μας. Αυτό θα μας κάνει αθάνατους! Δεν θα μας κάνει αθάνατους, αν νικήσουμε με κλεψιές! Δεν μπορούμε να κλέψουμε για να νικήσουμε! Δεν μπορούμε να σφάξουμε πισώπλατα, δεν μπορούμε να υπονομεύσουμε και όλα αυτά τα πράγματα. Εμείς θα πάμε με τα δίκαιά μας και εκεί είναι η Δύναμη μας! Γι’αυτό δεν φοβάμαι κανέναν, αν με ακούει, αν με παρακολουθεί, ό,τι και να κάνει! Δεν με νοιάζει, γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω! Η στρατηγική είναι πολύ συγκεκριμένη και σαφώς στο κεφάλι μας και άλλων ανθρώπων είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα κι όλα στο Φώς! Και ένα-ένα βγαίνει! Άρα, μην το θέλετε έτοιμο! Ψάξτε το! Κοιτάξτε το! Δείτε το! Συγκρίνετε το! 
ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ – Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
Όλοι, Πυρήνες σε όλους τους Δήμους της χώρας! Πάμε για καθαρές, Δημοκρατικές Ελληνικές διαδικασίες Συνένωσης! Μετά την Συνένωση θα έρθει η Συνέλευση και η Συνέλευση έχει γίνει Εθνοσυνέλευση. Εκεί θα αποφασίσουμε όλοι! Η Συνέλευση και η Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων είναι ο πιο δυνατός Φορέας! Ούτε κόμματα, ούτε βλακείες, ούτε τον κάθε παραπληγικό! Όλοι μαζί για την Συνέλευση! Πάμε! Τούτη η χώρα είναι Έθνος! Είναι ένα παλιό και αρχαίο Έθνος! Ας μάθουμε από την ιστορία μας! Ας βάλουμε και το 2014 μέσα στην ιστορία, δεν μας κάνει κακό και πάμε όλοι μαζί!Έχουμε ανάγκη εμείς για ένα καταστατικό στο Άρειο Πάγο; Με έχετε για ανόητο; Όλοι περιμένουν να βάλω ένα καταστατικό! Τόσα χρόνια γιατί δεν το έκανα; Μήπως φταίει το ύψος μου ότι είμαι και βλάκας;
Συνέλληνες, πάμε για Συνέλευση και θα τα καταλάβετε όλα! Έχετε εμπιστοσύνη, πρώτα από όλα σε εσάς τους ίδιους, γιατί από εσάς βγήκε η εμπιστοσύνη και τώρα, δεν είναι θέμα πίστης! Τέλος η πίστη! Είναι θέμα θέσης! 
Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς σε όλους τους Συνέλληνες! Ελπίζω να ήμουν όσο πιο κατανοητός μπορούσα!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Πιστεύω ότι ήσουν αρκετά κατατοπιστικός και δεν νομίζω να έχει κάποιος αμφιβολίες, όσον αφορά τον όρκο. 
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Όσοι θέλουν να ορκιστούν και μιλάει το αίμα τους και το DNA τους, ας κλείσουν σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι ορκισμένοι αυτή την στιγμή κι όλοι οι πολεμιστές που ορκίζονται ανταλλάσσουν τηλέφωνα μεταξύ τους, αδερφοποιούνται, ο ένας φυλάει την πλάτη του άλλου, αποκτούν αδέρφια και όλος ο αγώνας αποκτά Οντότητα επί συγκεκριμένου σκοπού! Θα ξαναγίνει στην Αθήνα, γιατί προχθές έριχνε πάρα πολύ βροχή και θα γίνει και σε άλλα μέρη, στην Άρτα, στην Κρήτη, παντού! Ελάτε να ενωθείτε με τα αδέρφια σας και να είναι σίγουρες οι πλάτες σας! Ελάτε να δώσουμε και το μήνυμα, γιατί αν δεν το κάνουμε εμείς, πώς θα δώσουμε το παράδειγμα  για να το κάνουν κι οι άλλοι; Πρέπει να καταλάβουμε ότι ανακαλύψαμε τι φταίει, παιδιά! Αλλιώς, θα πρέπει να έχουμε Δικαστήρια και δεν θα υπάρχει κάποιος που θα λέει ό,τι γουστάρει, ή θα ενοχλεί ή θα βιάζει, το μυαλό, την διανόηση, αλλά και την ψυχή κάποιου Συνέλληνα. Πού το προστατεύει αυτό η πολιτεία; Πουθενά! Έρχεται ο κάθε ένας, ανοίγει μια θρησκεία και λέει ό,τι βλακεία θέλει και σκοτώνει το μυαλό και την κοινωνία των Συνελλήνων μου! Άρα, μου διαλύσατε την πολιτεία! Πώς θα προστατέψω λοιπόν τον πολίτη και την πολιτεία, αφού η πολιτεία δεν το κάνει;
Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς! Όλοι στην Συνένωση! Πυρήνες σε όλη την Ελλάδα. Ξεκινάμε κανονικά. Χάσαμε αρκετό χρόνο και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, κύριοι! 
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Συνεχίζουμε! Ο σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός από την αρχή! Συνένωση Ελλήνων, Αφύπνιση συνανθρώπων μας για την ελευθερία της πατρίδος μας. Τίποτα άλλο!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αγωνιστικούς σας Χαιρετισμούς και καλό σας βράδυ!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Να είσαι καλά Αρτέμη κι ευχόμαστε χρόνια πολλά.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΦΩΤΟ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ
Μνημοσυνη
Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΙ  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ….άλλωστε με όλα αυτά που γίνονται αυτές τις ημέρες, με τις προδοσίες που έχουμε και τις ψευτιές που βγαίνουν και με όλη αυτή την λοιδορία κι την επίθεση που υπάρχει…γιατί, αυτή είναι μια επίθεση από μηχανισμούς του καθεστώτος και των επικυρίαρχων και απευθύνεται ιδιαίτερα στην μεγάλη Ένωση μας.
Πρέπει  όλοι να καταλάβουμε, ότι μιλάμε για Ένωση και Συνένωση, η οποία έχει ξεκινήσει κι είναι γεγονός, όπως έχω πει στις εκπομπές μου.
Ξεκίνησε στην Ελλάδα κι έχει μεγάλη επιτυχία. Κανένας κομματικός μηχανισμός δεν μαζεύει αυτόν τον κόσμο που συσσωρεύεται.  Έχω αναφέρει ότι έχουν γίνει πάνω από 2000 εκδηλώσεις, με οποιονδήποτε τρόπο.
Αυτό που πέτυχα –και το λέω «πέτυχα», γιατί ήταν δική μου στρατηγική – κι είχα πει σε μια εκπομπή ότι παραδίδουμε «μαθήματα πολιτικής»-πέτυχα λοιπόν, να γίνουν Ενεργοί Έλληνες και να καταλάβουν ότι αυτή η χώρα είναι δική μας και ο καθένας να την λέει «Ελλάδα μου» κι όπως κι εγώ την λέω «Ελλάδα μου», θα πρέπει να την πούμε όλοι! Ο αγώνας είναι προσωπικός για τον κάθε Έλληνα και για το κάθε DNA κι όλο αυτό συστρατεύεται στην Συνένωση. Ο καθένας μπορεί να κάνει τα μέγιστα κι αυτό, αν θέλετε, είναι η μεγάλη επιτυχία που το καθεστώς και οι επικυρίαρχοι δεν μπορούν να προβλέψουν.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ
 Ξέρετε, ότι εμείς δεν ήμασταν, ούτε είμαστε Κόμμα, Δόγμα, Χρώμα από την μία, κι από την άλλη,  δεν είμαστε ούτε ένα Κίνημα. Ουσιαστικά, ήταν –δεν θα το πω Ιδέα- ήταν μια πραγματικότητα που εξελίχθηκε στον Ελλαδικό χώρο, μαζί με τον πόλεμο που είχα στην παγκόσμια σκηνή και όλο αυτό άρχισε και έγινε Γίγαντας κι αυτός ο Γίγαντας είναι θέμα μηνών να πάει σε μια Εθνοσυνέλευση, όπου θα είμαστε όλοι μαζί οι Συνέλληνες.
 Άρα, το χτύπημα το περιμέναμε και σίγουρα το είχαμε αντιληφθεί εδώ και καιρό. Δεν θα μιλήσω για τις προδοσίες, γιατί υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Θέλω να καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες ότι αυτό που κάνουμε είναι σαν την γέννα. Η εγκυμοσύνη διαρκεί 9 μήνες. Εδώ βέβαια,μπορεί να μην διαρκεί 9 μήνες, αλλά όσο περνάει ο καιρός σε μια εγκυμοσύνη και οι μήνες βαραίνουν, υπάρχουν και πόνοι και το βάρος του παιδιού, μας ενοχλεί περισσότερο! Στο τέλος, για να γεννήσουμε αυτό το παιδί, το οποίο θα είναι δικό μας, θα είναι των Συνελλήνων και των Ελλήνων μας, ναι, θα πονέσουμε! Στο τέλος είναι οι πόνοι της γέννας!
Οι προδοσίες είναι αναπόφευκτες, γιατί ξέρετε ότι εγώ κι όλοι οι Συνέλληνες μου, οι οποίοι απαρτίζουν όλη αυτή την γιγάντια Συγκέντρωση και Συνένωση, προέρχονταν  ο καθένας από παντού. Εγώ δεν έβαλα φίλους, παλιούς μηχανισμούς, παλιούς συνεργάτες, κανέναν! Αν θα δείτε, είμαι μόνος μου, χωρίς να έχω παλιές γνωριμίες, χωρίς να έχω αγκιστρώματα, αγκυλώματα, τίποτα!
ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
 Όλοι είναι δίπλα μας από μια ελεύθερη βούληση, σε ένα πρωτόγνωρο θέμα, το οποίο δεν γνώριζε κανένας από τους συνεργάτες και τους γνωστούς μου.
Ήταν κάτι το οποίο δεν γεννήθηκε, σχεδιαζόταν από εμένα τον ίδιο πάρα πολλά χρόνια, με πολλές δυνάμεις και δυνατότητες, όμως στην Συνένωση των Ελλήνων, κανείς δεν είναι δίπλα μου! Ούτε η οικογένεια μου, ούτε ο αδερφός μου, ούτε το παιδί μου, ούτε ο ανιψιός μου, ούτε τίποτα! Κανένας! Παρά μόνο Συνέλληνες, για να το κρατήσω καθαρό, να κρατήσω τις Αξίες και τις Θέσεις, να μην φανταστεί κάποιος ότι υπάρχει οικογενειοκρατία, ή «έρχεται κάποιος να μας σκλαβώσει».
Κι έτσι, όλοι αυτοί  που είτε έγιναν στελέχη, είτε έγιναν ομιλητές, είτε έγιναν ψυχές, είτε ενώθηκαν μαζί μας, είναι από την καθημερινότητα, από ένα κοινωνικό σύνολο που είναι γύρω μας. Αγκαλιάστηκαν αδέρφια για τον ίδιο σκοπό, για την ίδια ιδέα, για την Απελευθέρωση, ακόμα και για τα «θέλω» μας, τα οποία ήταν ταυτόσημα. Ξέραμε όλοι τι θέλουμε!
Όμως μέσα σε αυτόν τον όχλο, ήρθαν κι άνθρωποι, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τελείως διαφορετικά την Ελλάδα, την εννοούν λίγο πιο συναισθηματικά και δεν έχουν καταλάβει ακριβώς, είτε τον τρόπο που κινούμαστε, είτε το τι θέλουμε να κάνουμε, είτε το πόσο αληθινό είναι αυτό.
Σιγά-σιγά, οι ζυμώσεις και αυτά που κάνουμε, δείχνουν στους Συνέλληνες τον δρόμο, αλλά και οι προδοσίες, τους ξυπνάνε, τους θωρακίζουν και ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τα πράγματα. 
ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ» ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ
Θα πω και το εξής: ότι κοντά μας ήρθε και μια κοινωνία, η οποία μέχρι χθες ήταν δογματισμένη. Υπάρχουν 650 δόγματα στην Ελλάδα, κόμματα, κινήματα, χιλιάδες πράγματα και άνθρωποι από όλα τα στρώματα της κοινωνίας. Υπάρχουν κι άνθρωποι ακόμα κι από την Εκάλη, αλλά, βέβαια, δεν θα κάνεις επανάσταση με την Φιλοθέη, με την Κηφισιά και την Εκάλη, ή με το Σύνταγμα και το κέντρο της Αθήνας. Το καταλαβαίνω.
Όμως, αποτελούν την βάση μας, πολύ καλά μυαλά, καλές πένες, έξυπνοι άνθρωποι, μορφωμένοι, όπως αντιλαμβάνομαι εγώ την μόρφωση κι όχι,  ότι αν έχεις μια δουλειά και εκπαιδεύτηκες σε αυτήν, αυτό να σημαίνει ότι είσαι μορφωμένος! Ούτε, επειδή γράφεις με περισπωμένες και δασείες.
Θα αναφέρω τούτο για να ξεκαθαρίσει το θέμα: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΑΣΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΙΛΕΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Το λέω αυτό για κάποιους που νομίζουν ότι γνωρίζουν την ιστορία, ή την ιστορία της γλώσσας μας κι ας με διορθώσει κάποιος! Η γλώσσα μας δεν είναι με μικρά γράμματα, αλλά με κεφαλαία, γιατί τα αρχαία κείμενα είναι σε κεφαλαία γράμματα, δεν υπάρχει δασεία και περισπωμένη. Όλα αυτά έγινα επί Βυζαντίου κι όποιος ξέρει λοιπόν, καταλαβαίνει, πόσο κατάστρεψε το Βυζάντιο τον Ελληνισμό και χρειάστηκαν 400 χρόνια  να μας σκλαβώσουν οι Τούρκοι, για να φύγει και να διαλυθεί όλη αυτή η σκοτεινή συχνότητα που είχε σκοτώσει τον τότε πλανήτη και τους Έλληνες.
Άρα, καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά τα στίγματα και τα μικρά γράμματα, κονταίνουν την γλώσσα μας και την μικραίνουν.
 Άρα, αρχίζεις να ασχολείσαι με το «σοκολατάκι» της γλώσσας και όχι με τις έννοιες. Θα πω τούτο: Η ΓΛΩΣΣΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ. Έχει τεράστιους συνδυασμούς και εμείς έχουμε πολλές τεχνικές για το πώς την διατυπώνουμε  και δη, την Ελληνική Γλώσσα, κι όχι έτσι όπως είναι παλεταρισμένη και κουμπωμένη, κάτω από λεξικά, τα οποία δεν είναι των Ελλήνων και δεν υπάρχει σε αυτά Ελληνική γραφή και Ελληνική νόηση.
Αυτό θα πω και μόνο, χωρίς να προσβάλλω ούτε τους φιλόλογους, ούτε κάποιους που μπορεί να είναι προσκολλημένοι σε κάποιο Βυζαντινό κομμάτι, το οποίο έχει μέσα του Ελληνικά στοιχεία, αλλά με μια άλλη διαδικασία. Αυτό το βυζαντινό κομμάτι ήταν υπό κατάληψη και κατοχή των χαζάρων και των εβραίων και σκότωσε τόσο πολύ τους Έλληνες που έχει αφήσει τα σημάδια του μέχρι σήμερα. Και που λένε κάποιοι ότι δεν υπάρχει…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ – ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Αγαπητοί μου Συνέλληνες, όλη αυτή η διαδικασία δημιουργήθηκε από τους Έλληνες, όλη αυτή η Ένωση! Ακόμα και κάποιοι που μιλούν για διάσπαση, δεν θεωρώ ότι υπάρχουν διασπαστές. Διασπαστές είναι κάποιοι που κάνουν προπαγάνδα και είναι σε αποστολή και πάντα ήταν μέσα μας. Άρα, μέσα σε όλη αυτή την κίνηση, σε όλες μας τις εκδηλώσεις και σε όλες μας τις ομάδες, καραδοκούσαν άνθρωποι. Έχουμε Ρήνους, Γιαλτουρίδηδες κι άλλους που γράφουν «ναι, κύριε Σώρρα, καλά τα λέτε…» και τους βλέπουμε, πώς φέρονται μέσα από τα ψεύτικα προφίλ τους. Είναι άνθρωποι του καθεστώτος, ή τουλάχιστον το καθεστώς χρησιμοποιεί πολλούς ανθρώπους μέσα στις ομάδες μας. Τους βλέπουμε, τους καταλαβαίνουμε, μερικοί είναι πλανεμένοι. Δεν θα μιλήσω ποτέ για τους πλανεμένους. Ο καιρός θα τους οδηγήσει και θα ωριμάσουν, να δουν τι θέλουν και πού πρέπει να πάνε. Όμως, έχουμε πολλούς πράκτορες, των κομμάτων, των δογμάτων, οι οποίοι είναι σε αποστολή, στο πώς θα πρέπει να κινηθούν ανάλογα με το ρεύμα του πώς κινούμαστε εμείς.
 Άλλωστε, οι προδοσίες θα συνεχιστούν, είπα κι ο μεγάλος πόνος θα είναι κοντά, εκεί που θα γεννηθεί το παιδί της Ελευθερίας και θα πρέπει να το παραλάβουμε και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι, πώς θα βγάλουμε εις πέρας αυτή την γέννα. Οι μέρες, είναι γκαστρωμένες, Συνέλληνες και πρέπει να προσέχουμε μέχρι το τέλος. Δεν πρέπει να έρθει κανένας δογματισμένος. Τουλάχιστον οι Συνέλληνες, πρέπει να είναι προσεκτικοί, να βλέπουν τις αποδείξεις, τα στοιχεία, να είναι με νόηση για το πώς πρέπει να είμαστε και να οδηγήσουμε αυτό το άρμα μέχρι την Απελευθέρωση. 
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Βέβαια, δεν μπορεί να μπει κανένα δόγμα μπροστά στην Ιδέα της
Απελευθέρωση της πατρίδας. 
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΣΗ
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Βλέπουμε όμως πολλούς δογματισμένους και δόγμα δεν είναι μόνο ο Χριστιανισμός. Εκτός από τις τόσες πολλές θρησκείες που έχουμε, είναι κι άλλα δόγματα. Είναι το δόγμα των UFO, είναι το δόγμα των «Άνωθεν»… Μετά, δεν ξέρουμε τι είναι το «Άνωθεν». Είναι πολλοί ενεργειακοί τύποι που είναι μπερδεμένοι και κάποιοι δεν είναι, κάποιοι το αντιλαμβάνονται, κάποιοι εξουσιάζουν κόσμο και λένε τα δικά τους…
Όλα αυτά, θα ξεπεραστούν με την λογική, την νόηση, την διανόηση, γιατί, αν κατακτήσουμε την ελευθερία μας χωρίς να έχουμε την Επίγνωση…..
Ξέρετε, όλοι μιλούν για Γνώση. Μα, για να σου προσφέρει κάποιος την Γνώση, πρέπει να έχει την Επίγνωση, δηλαδή, να έχει κατανοήσει την Γνώση. Είναι δυνατόν κάποιος να μην έχει Επίγνωση, αλλά τελικά να σου προσφέρει Γνώση; Δεν είναι έτσι λοιπόν! Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν όλοι, ότι πρέπει να έχεις την Επίγνωση για να μεταδόσεις την Γνώση και όχι απλά να διαβάζεις ένα κείμενο κάποιου άλλου.
Άρα, το πρόβλημα στην Ελλάδα και γενικά στον πλανήτη, είναι οι δάσκαλοι. Είναι οι Διδάσκαλοι κι όχι οι μαθητές. Οι μαθητές ήταν πάντα εδώ, είναι σφουγγάρια και τους δίνουν σκουπίδια αντί για Γνώση και αυτοί που μιλούν, δεν έχουν την Επίγνωση. Δηλαδή, δεν έχουν την Επίγνωση και προσφέρουν Γνώση. 
ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ – Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Εν πάσει περιπτώσει, αυτές οι ημέρες μας έδωσαν την δυνατότητα, για κάτι που θέλαμε πολύ καιρό τώρα κι εγώ ιδιαίτερα, βλέποντας την κατάντια που υπάρχει στον πλανήτη όλο και από την εμπειρία που έχω και από την Παγκόσμια Κοινότητα και από πολλές χώρες, αλλά και από την Ελλάδα που τόσο πολύ πολεμάω για αυτήν. Αλλά σήμερα,  δεν πολεμάνε μόνο στην Ελλάδα,  για να μην περάσουμε εμείς. Όλη  η Παγκόσμια Κοινότητα μας πολεμάει για να μην περάσουμε στην Ελλάδα, αυτό που θέλουμε, και  να μην απελευθερωθεί η Ελλάδα. Γιατί, αυτό που μπορεί να γίνει  εδώ θα εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη, από χώρα σε χώρα!
Αν μπορέσουμε ποτέ – που θα τα καταφέρουμε και είμαι σίγουρος, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τους Συνέλληνες μου! Για μένα, είμαι σίγουρος! Οι Συνέλληνες μας θα πρέπει να είναι σίγουροι για αυτό που πάμε να κάνουμε κι όλοι μαζί- ΄και η νίκη θα μας χαριστεί. Η νίκη είναι όλων μας κι όχι δική μου! Δεν είναι προσωπικό το θέμα!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ
Πρέπει  λοιπόν, να μπορέσουμε να βάλουμε την Δημοκρατία στην σωστή της βάση, όχι εκεί που την αφήσαμε, αλλά την σημερινή Δημοκρατία του 2014 και να μάθουμε από τους προγόνους μας και από τα λάθη της Δημοκρατίας. Αν το θέλετε, μπορούμε να μάθουμε από τους σοφούς φιλόσοφους, όχι να κάνουμε τα ίδια, αλλά να μάθουμε από αυτούς και να στήσουμε την δική μας Δημοκρατία με τα αξιακά  μας συστήματα και τα Ελληνικά μας Ιδεώδη. Ναι, αυτό θα απλωθεί σε όλο το πλανήτη και για αυτό σήμερα, πολεμούν όλες οι δυνάμεις να μην περάσω και να μην περπατήσει καμία Εθνοσυνέλευση, καμία Δημοκρατία, καμία ανάπτυξη και κανένα μέλλον! 
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ
Έτσι λοιπόν, μπήκα σε μια διαδικασία, βλέποντας ένα τεράστιο πρόβλημα. Το πρόβλημα που εντόπισα και έβαλα τον Όρκο, είναι πολύ σημαντικό. πολλοί κυνήγησαν και πολλοί προσπάθησαν να  λοιδορίσουν το κομμάτι του Όρκου και να τον γκρεμίσουν, να πουν ότι είναι θρησκευτικός, άλλος έλεγε ότι είναι χιτλερικός, άλλος ότι είναι μαφιόζικος. Ακόμα και δικοί μας άνθρωποι –δηλαδή, παλιοί δικοί μας και σημερινοί προδότες- είπαν πολύ άσχημα λόγια!
 Εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι που πρέπει να προσέξουμε.
 Όλα τα δικαστήρια κι όλοι οι νόμοι κι όλα τα συντάγματα, μιλούν για τον φυσικό νόμο. Μερικά, μιλούν για τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά ξέρετε, η Ελλάδα δεν έχει πάρει ποτέ πνευματικά δικαιώματα, αν και είναι η μήτρα και η μητέρα όλου του πλανήτη, έχει δώσει τα φώτα της σε επιστήμες, σε ιστορία κι έχει τεράστια αρχαία παντού.
Όλες οι παγκόσμιες οργανώσεις, πχ. η GreenPeace κ.τ.λ είναι των επικυρίαρχων δολοφόνων. Όλες αυτές πάνε σε ένα μέρος, στο οποίο υπάρχουν μοναδικά φίδια και τα προστατεύουν, αλλά δεν προστάτευσαν ποτέ τους αρχαίους ναούς που είναι στην Ινδία, τις πυραμίδες που είναι στην Κίνα, τις Ελληνικές πυραμίδες που είναι εδώ. Κοιτούν πού να σπάσουν και να διαλύσουν όλα μας τα αρχαία, την γραμματεία μας, τους αρχαίους μας ναούς, αλλά μπορούν να προστατεύσουν μια περιοχή στον Βόρειο, ή στο Νότιο πόλο. ή κάποια ψάρια ή κάποια κουνούπια, που δεν ξέρω και ποιον ενδιαφέρουν δηλαδή! Ίσως να προστατεύουν και τα δικά τους είδη, τα γενετικά μεταλλαγμένα δηλαδή, που υφίστανται στο πλανήτη και δεν είναι της φύσης.
Έτσι λοιπόν, όλα τα δικαστήρια προστατεύουν το φυσικό κομμάτι και δεν προστατεύουν ποτέ την ψυχή ή την συνειδητότητα. Μια προστασία είναι το πνευματικό δικαίωμα που όλοι έχουν πνευματικό δικαίωμα, εκτός από τους Έλληνες; 
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ
Ο Όρκος είναι πανάρχαιος και οι τωρινοί άνθρωποι είναι μια συνέχεια του αρχαίου ανθρώπου, ή τουλάχιστον του παλαιοτέρου ανθρώπου. Σήμερα στον πλανήτη δεν υπάρχει Όρκος με την σωστή του βάση. Ο Όρκος έχει πάντα δύο μέρη. Αυτό που ορκίζεσαι και αυτό που θα πάθεις, αν δεν το κάνεις.
 Σήμερα, λοιπόν, από την πρώτη μέρα που βαπτιζόμαστε, ορκιζόμαστε. Γιατί στην Χριστιανική Ελλάδα κι εγώ βαπτισμένος είμαι και τα παιδιά μου  βαπτισμένα είναι, άρα δεν κυνηγάω καμία θεότητα! Κυνηγάω ψεύτικες θρησκείες, κυνηγάω το ψέμα. Άρα, δεν γίνεται να μιλάω για αλήθειες και να μην κυνηγήσω και καταπολεμήσω το ψέμα. Από τότε που βαπτιζόμαστε, ορκιζόμαστε! Δεν είναι όρκος; Και έξι μηνών που βαπτιζόμαστε, ο νονός δίνει τον όρκο κι  ορκίζεται αντί εμάς με το «Πιστεύω». Για σκεφτείτε το! Άρα, έξι μηνών μας έχουν όλους ορκισμένους! Αλλά, ο όρκος είναι κακός; Βέβαια, το πού ορκίζεσαι είναι μια άλλη ιστορία.
 Πάμε λοιπόν, στα σχολεία μας, όταν τελειώνουμε και παίρνουμε πτυχία, ορκιζόμαστε. Στο στρατό, ορκιζόμαστε! Ξέρετε όμως ποιο είναι το ζήτημα; Ότι ορκίζεται αυτός που έχει αξίωμα και που πρέπει να κάνει κάτι. Ο κοινός λαός δεν έχει λόγο να ορκιστεί, εκτός αν αναλάβει κάποια αποστολή, ή γίνει αξιωματικός ή ο,τιδήποτε τέτοιο. Ορκίζονται οι δάσκαλοι ότι αυτό που θα κάνουν είναι πολύ συγκεκριμένο, γιατί διδάσκουν τα παιδιά μας. Ορκίζονται οι γιατροί, ορκίζονται  οι δικηγόροι. Στην κοινωνία μας, υπάρχουν αξιώματα, ή τουλάχιστον αποστολές, ή λειτουργήματα κι όλοι αυτοί πρέπει να ορκίζονται. Σωστά;  Ωραία!
Μέχρι σήμερα λοιπόν, δεν ορκίζεται κανένας σε όλο τον πλανήτη,  οι μυστικές υπηρεσίες, οι τραπεζίτες, κι οι ιεράρχες, άμα το θέλετε, δεν ορκίζονται! Οι ιεράρχες δεν ορκίζονται, κάνουν πλάκα, γιατί αν ήταν ορκισμένοι, θα ήταν πολύ συγκεκριμένοι στο δόγμα τους, κι αν είχαν έναν πολύ σοβαρό όρκο, δεν θα είχαν ξεφύγει καθόλου από το φως, την αλήθεια και από αυτό που διδάσκουν. Σωστά; Πρέπει όλοι λοιπόν να καταλάβουμε ότι για αυτό υπάρχουν τεράστιες προδοσίες στον πλανήτη, στις χώρες, στα δόγματα και παντού.
Όταν λοιπόν έβαλα τον Όρκο, όλοι έπεσαν να φάνε αυτούς που ορκίστηκαν. Σας λέω λοιπόν, ότι υπάρχουν πολλοί ορκισμένοι στην Ελλάδα, με πραγματικό όρκο, χωρίς κανένα φόβο στην ψυχή τους, να υπηρετήσουν θείο σχέδιο και να υπηρετήσουν την Ελλάδα και την απελευθέρωση. Δεν ξέρω ποιος Έλληνας είναι αυτός που φοβάται να το κάνει και ποιος είναι αυτός που θα τον μεταπείσει. 
ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΙ – ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
Ας πάμε λοιπόν σε όρκους που είναι στην Ελλάδα μας κι είναι πολύ βασικοί.
Υπάρχει όρκος λοιπόν που δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να τον διαβάσει. Όλοι μιλούν για όρκους και για το ότι ορκίζονται κάπου… Ο Όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον ξέρει κανείς; Όλοι φαντάζονται ότι θα είναι κάτι σοβαρό ε; αναστερόμαστε στον άνθρωπο που προστατεύει το Σύνταγμα και ο οποίος μπορεί να πάψει την βουλή βάσει του Συντάγματος, αν δει ο,τιδήποτε! Δεν είδε τίποτα τόσα χρόνια;
Ο όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι το άρθρο 33 και η παράγραφος 2 του Συντάγματος και λέει: «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας, να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους Νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το κοινό συμφέρον και την πρόοδο του ελληνικού λαού.»!
Αυτός κύριοι είναι Όρκος; Μπορώ να καταλάβω σε τι ορκίζεται αυτός ο άνθρωπος; Πού ορκίζεται τέλος πάντων και τι θα πάθει δηλαδή, αν δεν τα κάνει όλα αυτά που τελικά δεν τα έκανε;
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν παθαίνει τίποτα!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μα, δεν ορκίστηκε αγαπητέ! Δεν είναι όρκος αυτός! Είναι τέσσερις γραμμές. Είναι όρκος αυτός; Ορκίζεσαι στο όνομα της Αγίας, Ομοούσιας, Αδιαίρετης Τριάδας; Ποια είναι αυτή η Τριάδα, για ανάλυσε το μου! Να φυλάς το Σύνταγμα και τους Νόμους και την εθνική ανεξαρτησία….εντάξει, και δεν τα έκανες όλα αυτά… Τι θα πάθεις; Είναι τεράστιο το αξίωμα του Προέδρου και βλέπεις έναν όρκο με τέσσερις γραμμές και δεν υπάρχει το αντίθετο, δηλαδή, το τι θα πάθεις, αν δεν το κάνεις; Είναι δυνατόν;
Ο όρκος των δικαστών! Οι δικαστές φτιάχνουν κοινωνίες, μοιράζουν χρόνια, βάζουν τον κόσμο φυλακή, κάποιους τους αφήνουν ελεύθερους και κάποιους δεν τους δικάζουν καθόλου. Αυτός είναι ο δικαστής. Η Δικαιοσύνη είναι σοβαρό λειτουργικό κομμάτι. Η Δικαιοσύνη είναι το νούμερο ένα σε μια κοινωνία! Θέλετε να μάθετε τον όρκο του δικαστή; Άρθρο 14 «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα και το συνταγματικό προνόμιο των Ελλήνων, υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους τους κράτους και να διαχειρίζομαι τιμίως και ενσυνειδήτως την δημόσια υπηρεσίαν»! Τι λέτε ρε παιδιά; Δηλαδή, αν δεν είσαι ενσυνείδητος, τι θα γίνει; Κι αν δεν τα κάνεις αυτά;
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Τίποτα, συνεχίζουμε!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μα, είναι δυνατόν τώρα αυτός ο όρκος να είναι για τους δικαστικούς; Καταρχήν, δεν υπάρχει όρκος! Πείτε μου, αν υπάρχει! Ακόμα κι όταν ήμασταν παιδιά, αν θυμάστε, βάζαμε το «να πάθω αυτό, αν δεν κάνω εκείνο». Θυμηθείτε το! Άρα, ξέραμε τον όρκο, αλλά τώρα τελικά, δεν τηρείται πουθενά;   
Οι βουλευτές και η Βουλή είναι το ανώτατο όργανο του κράτους. Οι βουλευτές, πριν αναλάβουν τα καθήκοντα τους, δίνουν σε δημόσια συνεδρία στο βουλευτήριο τον ακόλουθο όρκο: Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας, Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας, να είμαι πιστός στην πατρίδα και στο δημοκρατικό πολίτευμα. Να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου…». Κάνετε πλάκα; Πουλούν την χώρα ευσυνείδητα; Δηλαδή, το μόνο που ορκίζονται είναι να είναι πιστοί στην πατρίδα και στο δημοκρατικό πολίτευμα; Ποιο δημοκρατικό πολίτευμα; Έχουμε δημοκρατία αυτό που είναι; Και να υπακούν στο Σύνταγμα και τους νόμους, τους οποίους οι ίδιοι βγάζουν; Να υπακούν στους νόμους που εκείνοι βγάζουν! Δηλαδή, αυτοί οι άνθρωποι ορκίζονται στον εαυτό τους; Σε ποιους νόμους, αφού αυτοί τους βγάζουν;
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Εντελώς! Για να τους βγάζουν φωτογραφίες και να τους δείχνουν τα κανάλια ότι ορκίστηκαν…
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Έχουμε καταλάβει; Είναι πολύ σοβαρό! Οι άνθρωποι αυτοί βγάζουν τους νόμους και ορκίζονται στους νόμους που οι ίδιοι βγάζουν;    Και αν δεν το κάνουν αυτό ευσυνείδητα; Δηλαδή, εγώ έχω μείνει στην ευσυνειδησία για τα καθήκοντα του κάθε βουλευτή που παίζει την ζωή του Έθνους και της τεράστιας ιστορίας του; Αυτός είναι όρκος; Αυτός είναι ο όρκος αγαπητοί! Για αυτό δεν φοβάται κανένας τίποτα! Θα πάμε μετά να δούμε τι είναι Όρκος!
Ο πιο γελοίος όρκος που έχω διαβάσει –και συγνώμη που το λέω, αλλά είναι η άποψη μου- είναι αυτός των δικηγόρων. «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου».Αυτός είναι ο όρκος! Δεν υπάρχει άλλος! Ας βγει ένας δικηγόρος αύριο το πρωί  να μας πει, τι άλλο όρκο έχει δώσει! Αυτός είναι ο όρκος των δικηγόρων. Κύριοι, δεν ξέρω τι να πω!
Θέλετε να δείτε για τους στρατιωτικούς; Ο όρκος των στρατιωτικών. «Ορκίζομαι να φυλάττω με πίστη την πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Υπακοή στους ανωτέρους μου,  (α, εδώ ορκιζόμαστε; Μάλιστα!) να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τα διαταγάς των…» Κι αν τελικά, είναι Εβραίος, Σιωνιστής, δογματισμένος, ή κατάσκοπος, ή εχθρός και έχει περάσει μέσα, τι κάνουμε; Τι κάνει όλος ο στρατός; Πάει και κτυπάει Έλληνες; «…να υπερασπίζομαι  με πίστη και αφοσίωση, μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου τα σημαίας». Πολύ ωραία! «…να μην εγκαταλείπω ποτέ, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ επ’αυτών». Δηλαδή, να μην αφήσεις ποτέ την σημαία σου! Ωραία, άντε, ορκίστηκες σε αυτό! «….να φυλάττω ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους…» καλά κάνει και φυλάσσει τους στρατιωτικούς νόμους και μέχρι εκεί, όλα καλά! «και να διάγω εν γένει, ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης». Προσέξτε, αυτός ο όρκος είναι των στρατιωτικών και όχι των στρατιωτών. Είναι οι αξιωματούχοι σου αυτοί! «…και να διάγω εν γένει, ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης». Δηλαδή, ακόμα στο «διάγω» είμαι;
 Κύριοι, πρέπει να σοβαρευτούμε! Μιλάμε για Ελλάδα, για πατρίδα και συνείδηση! Τι λέτε; Τώρα θα διάγεις; Πρωτόκολλα δεν έχουμε; Δεν υπάρχουν πρωτόκολλα τι πρέπει να ασφαλίσουμε; Όχι; Δεν έχουμε τέτοιο πράγμα; Ό,τι σου πουν είναι στην τύχη και τελικά, εμείς και η πατρίδα μας εξαρτόμαστε από το φιλότιμο του κάθε στρατιώτη και το φιλότιμο του κάθε στρατιωτικού; Μάλιστα κύριοι! Τι να συζητήσουμε; Και να βάλεις τον όρο: «…και αν δεν κάνω αυτά….», ποια ακριβώς, αν δεν κάνεις;
Εδώ, θέλει προσοχή να δούμε τι έγινε και στο δικαστήριο της Χάγης, όταν είχαν πάει τους ναζιστές και τους Ες-Ες που εκτελούσαν κόσμο. Στο δικαστήριο, λένε οι στρατιώτες και οι στρατιωτικοί: «εμείς ορκιστήκαμε πίστη και υποταγή στις διαταγές των ανωτέρων μας, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εφόσον είχαμε διαταγή να σφάξουμε κόσμο, σφάζαμε κόσμο!». Και γυρίζει το δικαστήριο και οι καλοί Αμερικανοί που τους δίκαζαν και απάντησε: «Κύριοι, εσείς, δεν είχατε την συνειδητότητα σας να αποφασίσετε, αν αυτό που σας έλεγαν, ήταν σωστό ή όχι; καθίσατε μόνο στις διαταγές;» και τους δίκασαν! Γιατί δεν είχαν την ανθρώπινη κρίση από την δική τους συνειδητότητα και για αυτό δικάστηκαν ως εγκληματίες πολέμου, άσχετα, αν τους ελευθέρωσαν! Δηλαδή, να έχουμε τώρα λοιπόν, μια διαταγή, ενός χαφιέ, ταξίαρχου…πχ ή κάποιου στρατηγού «τραβάτε σφάξτε την Θράκη»! Θα φύγει δηλαδή, ο στρατός μου και θα πάει να σφάξει την Θράκη; Σε αυτό ορκίζεσαι; Αυτό είναι το σύνταγμα, αυτή είναι η Ελλάδα μου, το έθνος μου; Τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τα ανίψια μου πηγαίνουν στον στρατό και μένουν πιστοί σε διαταγές και δεν έχουν κρίση οι ίδιοι; Άρα, δεν υπάρχει ένα πρωτόκολλο που ορκίζεται το στρατιωτικό και επί ποίου σκοπού; Σε ποιο θέμα; Και τι θα πάθει αν δεν το κάνει; Σοβαρά; Αυτή είναι η Ελλάδα μας; Αυτός είναι ο όρκος, που διάβασα! Στο φιλότιμο, είμαστε! Αν υπάρχει άλλος, να μου το πείτε. Αυτές είναι οι ορκομωσίες και κύριοι, κάνουν πλάκα με εμάς και δη, με τους Έλληνες. Για αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ βρε Συνέλληνες, γιατί δεν φοβάται κανένας, τίποτα!
Ο όρκος των δημοσιογράφων είναι ανύπαρκτος κύριοι! Θέλετε να σας τον διαβάσω; Να δεις γελοιότητες, για αυτό κάνουν ό,τι θέλουν οι κατσαπλιάδες και οι κάθε σαλτιμπάγκοι!
Ο όρκος των δημοσιογράφων και ο κώδικας της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. «Όσο, δε για τους δημοσιογράφους και αυτοί δεσμεύονται κατά την άσκηση τους λειτουργήματος τους –κάνουν λειτούργημα οι άνθρωποι! Κάνει λειτούργημα ο δημοσιογράφος! Αλλά δεν ξέρω ποιος έχει καταλάβει αυτό το λειτούργημα… «ουσιαστικά, να υπερασπίζονται το κράτος δικαίου και εκτός των άλλων δεσμεύονται, να σέβονται την αλήθεια…» Αυτό που το βάζετε; «…το δικαίωμα του κάθε πολίτη για αντικειμενική και έγκυρη πληροφόρηση. Να σέβονται και να προάγουν την δημοκρατία, τις πανανθρώπινες αξίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις βασικές ελευθερίες όλων. Να επιδεικνύουν ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την εθνική ασφάλεια και να είναι ιδιαίτεροι προσεκτικοί και διακριτικοί στην παρουσίαση θεμάτων όπως: εικόνων βίας, εικόνων εγκλημάτων, σεξουαλικών θεμάτων και  παραπτωμάτων, ανθρώπινου πόνου, καθώς και πληροφοριών,  ή εικόνων που τυχόν να είναι επιβλαβείς, ή τυχόν μπορούν να προκαλέσουν πανικό, ή τυχόν φρίκη ή τυχόν αποτροπιασμό, κυρίως στα παιδιά». Αυτός είναι ο όρκος τους και αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις και σκοτώνουν λαούς. Έβγαζαν δημοσιεύματα ότι «η Ελλάδα πέφτει, η Ελλάδα καίγεται, η Ελλάδα τελείωσε, δεν υπάρχουν λεφτά στις τράπεζες και η Ελλάδα πτωχεύει» και δεν βγάζουν καμία αλήθεια για μένα! Υπάρχουν τόσα αληθινά θέματα και δεν βγάζουν τίποτα! Κοιτάτε λοιπόν, τον όρκο των δημοσιογράφων, το τι κάνουν οι δημοσιογράφοι και αν δεν το κάνουν αυτό, τι τιμωρία υπάρχει! 
ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ – ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
 Χρειάζεται να καταλάβουμε τις βάσεις, δηλαδή ποιοι είναι οι Συνέλληνες. Τώρα βάζουμε τις πλατφόρμες και δεν είμαι αδαής να πιστεύω ότι οι μηνύσεις που έχω κάνει στο καθεστώς ότι θα δικαστούν τώρα, στις μέρες τις δικές τους; Αυτή είναι η πλατφόρμα, αγαπητοί Συνέλληνες για να επιτευχθεί η Συνένωση και η Συνέλευση των Ελλήνων, με το δισκοπότηρο που είναι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Όλες αυτές οι μηνύσεις για όσα έχουν κάνει –γιατί μετά, δεν μπορείς να τους δικάσεις- είναι μια πλατφόρμα, για να κινηθεί ένα μέλλον και μια διαδικασία της Ελεύθερης Ελλάδος και για αυτό τον λόγο πρέπει να τα έχεις μπροστά σου.
Όλες αυτές τις μηνύσεις και τις αγωγές για αυτά που έχουν επιτελεστεί για την σκλαβιά μας και για τις δολοφονίες των αδερφών μας, αυτοί θα τα βρουν μπροστά τους, όταν η Ελλάδα περάσει σε ελληνικά χέρια. Είναι ο λόγος για τον οποίο βάζουμε τις πλατφόρμες.
Και για αυτόν τον λόγο, σήμερα, έρχεται το θέμα του όρκου. Για καθήστε βρε παιδιά, κανείς δεν είναι ορκισμένος; Για αυτό κάνει ό,τι γουστάρει; Τελικά, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, σε κανένα Σύνταγμα και σε καμία ιστορία; Πού τους μάθατε και από πού τους φέρατε αυτούς τους όρκους; Ποιος ορκίστηκε εκεί;
Για να δούμε: Καλά, οι υπάλληλοι ορκίζονται μόνο στην φράση, όπως και οι δικηγόροι: «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και στους Νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου».
Καταλαβαίνετε; Βρείτε μου εσείς σε τι ορκίζονται!
Ο όρκος των αστυνομικών, πάλι, είναι σχεδόν ο ίδιος με των στρατιωτικών και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Τον έχω κι αυτόν στο διαδίκτυο.
Επίσης, όταν δημιουργείται τελικά μια κυβέρνηση μετά τις εκλογές, ορκίζεται και ορκίζονται όλοι μαζί: «Ορκίζομαι πίστη στην πατρίδα και στην δημοκρατία, να υπακούω τον Πρόεδρο…» Παιδιά, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον εκλέγετε εσείς, οι βουλευτές και είναι δικός σας. Σωστά; Δηλαδή, ο Πρόεδρος βγαίνει από την Βουλή, κι οι βουλευτές ορκίζονται στον Πρόεδρο και στους νόμους που ψηφίζουν πάλι οι ίδιοι, άρα οι βουλευτές ορκίζονται στον εαυτό τους… «και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου…» Πλάκα μας κάνουν έτσι; Μόνο ο Γιαχβέ τα κάνει αυτά και ορκίζεται στον εαυτό του. Τέλος πάντων, κύριοι, αυτές οι γελοιότητες πρέπει να σταματήσουν. Αυτοί δεν είναι όρκοι! 
ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΝΟΜΟΙ – ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
Άλλωστε θα αναφέρω το εξής: οι Όρκοι είναι πανάρχαια διαδικασία. Σύμφωνα με τους όρκους γεννήθηκαν οι Παγκόσμοι Νόμοι και δεν τους έβαλαν αυτοί που είναι τώρα. Οι Παγκόσμοι Νόμοι είναι από παλιά και γι’αυτό τηρούν κάποια Πρωτόκολλα τα οποία δεν περνούν τις γραμμές, σαν αυτές που αναφέρομαι.
Σήμερα λοιπόν,δεν έχουμε Πρωτόκολλα για το πού και για ποιο θέμα θα ορκιστεί κανείς. Γίνεται μια μεγάλη πλάκα και δεν έχει κανείς την ευθύνη. Αλλά, εσύ ρε Συνέλληνα που η χώρα σου ανήκει, πού είναι οι όρκοι σου για να κάτσεις στον δημόσιο βίο; Πού είναι ο όρκος των βουλευτών, των αστυνομικών, των στρατιωτικών κι όλων; Πουθενά!
Θα σας διαβάσω μόνο ένα απόσπασμα που εδώ αναφέρεται σε μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία για το πώς πρέπει να είναι ο Όρκος.
Ο Όρκος πρέπει να αποτελείται από δύο μέρη, για αυτόν στον όρκο που έβγαλα εγώ για τους δικούς μας πολεμιστές, είναι μια αρχή της πλατφόρμας το πώς θα πρέπει οι αξιωματούχοι, οι πολεμιστές, ή τουλάχιστον οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι σε συγκεκριμένες θέσεις και για συγκεκριμένο σκοπό, να έχουν έναν όρκο.
Δεν φοβάσαι τον όρκο, όταν ξέρεις τι θέλεις! Τον φοβάσαι, όταν είσαι το άλλο DNA, ή τουλάχιστον, τον φοβούνται αυτοί που δεν μπορούν να τον πουν, γιατί είναι ήδη ορκισμένοι κάπου. Σε αντίθετη περίπτωση; Γιατί να φοβάσαι να ορκιστείς; Στην ίδια σου την φύση; Από πολύ παλιά λοιπόν, στην διαδικασία των Ελλήνων, ο Όρκος είναι ιερός και έχει να κάνει με τις θεϊκές δυνάμεις.
ΠΕΡΙ ΕΠΙΟΡΚΙΑΣ – ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΑ – ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΗΣΙΟΔΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ, ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ
Έχω βγάλει ένα κείμενο που λέγεται «Επιορκία». Επιορκία σημαίνει να καταπατήσεις τον όρκο σου και αποτελεί παράπτωμα ενώπιον των θεών. Τα αντίποινα σε αυτή την περίπτωση, δεν επιβάλλονται από τους ανθρώπους, αλλά από τις θεϊκές δυνάμεις, εφόσον εκείνες καλούνται να παίξουν τον ρόλο των εγγυητών του Όρκού.
Κανένας αρχαίος ινδο-ευρωπαϊκός κώδικας δεν προβλέπει ποινή για την Επιορκία. Η τιμωρία της Επιορκίας είναι υπόθεση των θεών. Δηλαδή, άντε τώρα να δικάσεις τον Παπανδρέου για παράδειγμα, ή τον Σημίτη που σκότωσαν την χώρα τους. Ποιο δικαστήριο και ποιος δικαστής θα τους επιβάλλει και ποια τιμωρία; Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτό; Γιατί τους έδωσες το αξίωμα; Το αξίωμα λοιπόν, το παίρνει κάποιος και είναι πολύ συγκεκριμένο. Τουλάχιστον, παίρνει την ευθύνη να κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και ορκίζεται σε συγκεκριμένα πράγματα. Μετά, άστον να κάνει ό,τι θέλει! Για αυτό, πολλοί που ορκίζονταν, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παραπάνω από αυτό που είπαν! Αν παρέβαιναν τον όρκο τους, η τιμωρία τους ήταν πάρα πολύ συγκεκριμένη, ο θάνατος.
 Άλλωστε, έχουμε παραδείγματα, όπως στον Ησίοδο, στην Θεογονία, που θεωρεί την Επιορκία το κατεξοχήν παράπτωμα, υπαίτια της αυστηρότερης δυνατής ποινής που επιφυλάσσουν οι θεοί, στον άνθρωπο. Αναφέρει: «…και τον όρκο, που αλήθεια, αυτός τις πιο πολλές φορές, έχει σωριάσει συμφορές του ανθρώπου, γιατί αλί και τρισαλί, σε αυτόν που ψεύτικα τον πάρει..». Όλη λοιπόν η Θεογονία, από πολύ παλιά ακόμα, από την εποχή του κατακλυσμού, ακόμα κι από τότε που αυτοί δεν υπήρχαν ούτε στα δέντρα, αναφέρει ότι η Ορκομωσία είναι πολύ συγκεκριμένη και ο Όρκος, επίσης είναι πολύ συγκεκριμένος.
Άλλωστε, αν θυμάστε, ο Βασιλιάς της Θράκης, ο Λυκούργος πρόδωσε την συμμαχική σύμβαση που είχε συνάψει με τον θεό Διόνυσο και εξοργισμένος ο θεός τον τιμωρεί άγρια, τυφλώνοντας και βασανίζοντας τον, προτού τον θανατώσει.
Ο Βασιλιάς της Κρήτης, για όσους δεν το ξέρουν αυτό, ο Μίνωας τάζει στον Ποσειδώνα, δωρητή του ταύρου, που έγινε η αιτία να σφετεριστεί την βασιλική εξουσία, να του θυσιάσει το ζώο. Αθετεί, όμως, την υπόσχεση του και ο Ποσειδώνας τρελαίνει τον ταύρο. Η Πασιφάη τρελαίνεται για το ζώο, ενώνεται μαζί του και αποκτά τον Μινώταυρο. Έχουμε χιλιάδες παραδείγματα.
Όμως, ο Όρκος που δίνεις είναι και μια Αυτό-κατάρα δικιά σου, αν προδώσεις. Εφόσον, δεν θέλεις να προδώσεις την ίδια σου την φύση και την ίδια σου την μάνα την Ελλάδα, δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν, γιατί δεν μπαίνει ένας Όρκος;
Θυμηθείτε τον πραγματικό Όρκο του Ιπποκράτη, κι όχι αυτόν που κάνουν τώρα. Έλεγε, ότι αν αδικήσεις τον ασθενή και αν δεν κάνεις καλά την τέχνη σου κι ο ασθενής πάθει κάτι, τότε, να πάθεις αυτά που θα πάθει κι ο ασθενής.
Για σκεφτείτε όλους αυτούς! Σήμερα, όλοι οι γιατροί ξέρουν ότι τα εμβόλια είναι καρκινωμένα. Δεν το ξέρουν; Μέχρι κι ο Λαμπράκης έλεγε «παιδιά, εγώ δεν κάνω εμβόλια στο παιδί μου…». Εσύ, δεν του κάνεις! Αλλά κάνεις σε άλλα! Τελικά, γιατρέ μου, τι γίνεται; Ξέρεις ότι είναι καρκινωμένα και ότι θα πεθάνουν τα παιδιά μας, αλλά τους κάνετε εμβόλια; Άμα το ξέρεις και το κάνεις, θα πάθεις αυτό που ορκίστηκες, γιατί άμα ήταν πραγματικά ορκισμένοι, κανένας γιατρός δεν θα έκανε εμβόλια. Τώρα λοιπόν, είδες που το σύστημα μας διαλύει έναν-έναν; Ενώ, όλους μαζί δεν μπορεί να το κάνει. Για σκεφτείτε το! 
Φτάνουμε στην διαδικασία όπου ο κρυφός Εμπεδοκλής, ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος που πέρασε από την γη των Ελλήνων και Έλληνας κι ο ίδιος λέει: «ο θεσμός, η προσωποποίηση και η πραγματοποίηση του Όρκου από την μυθική φαντασία που τον αναπαριστά, άλλοτε με την μορφή αυτόνομης θεότητας, άγριας και καταστρεπτικής κι άλλοτε πάλι με την μορφή αντικειμένου, προικισμένου με δύναμη που τιμωρεί την Επιορκία. Είναι μια ένδειξη του ιερού και μυστικιστικού χαρακτήρα που αποδίδεται στον Όρκο». Ο θεσμός αυτός παίζει σημαντικότατο ρόλο στην φιλοσοφία του Εμπεδοκλή, της οποίας αποτελεί και ουσιαστικό στήριγμα, θεωρούμενος ως «Θεμέλιο των Παγκόσμιων Νόμων».
Συχνά, οι αρχαίοι συγγραφείς αναφέρονται στο παρακάτων απόσπασμα του Εμπεδοκλή και το οποίο βρίσκουμε ολόκληρο και πλατιά σχολιασμένο στον Πλούταρχο: «είναι κάποιος χρησμός της Ειμαρμένης, πανάρχαιο και αιώνιο ψήφισμα των θεών, σφραγισμένο με μεγάλους Όρκους. Αν κάποια ψυχή που της έλαχε ο κλήρος της ζωής, αμαρτήσει και μιανθεί με φονικό αίμα ή γίνεται επίορκη, να περιπλανιέται για δέκα χιλιάδες χρόνια μακριά από τους Μακαρίους, και να ξαναγεννιέται μέσα στον χρόνο, παίρνοντας όλες τις θνητές μορφές και αλλάζοντας όλους τους πολυσύχναστους δρόμους της ζήσης. Για αυτό, η δύναμη του Αιθέρα την βυθίζει μέσα στην θάλασσα, η θάλασσα την ξερνάει πάνω στην Γη κι η Γη την ρίχνει μέσα στις φλόγες του πύρινου Ήλιου και την ξανατινάζει μέσα στην Άβυσσο του Αιθέρα. Ο ένας την παίρνει από τον άλλον και όλοι την αποδιώχνουν με βδελυγμία. Μια τέτοια ψυχή είμαι τώρα κι εγώ, εξόριστος από τους θεούς και από τον πλανήτη, γιατί παρασύρθηκα από το μαινόμενο μίσος…».
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ
Ο Όρκος λοιπόν έχει πολύ μεγάλη σημασία, δηλαδή να έχει το αντίπαλο δέος, το τι θα πάθεις, το τι θα κάνεις και συγκεκριμένα επί ποίου σκοπού.
Άρα, όλο αυτό που γίνεται το θεωρώ έναν βιασμό της συνείδησης και του υποσυνειδήτου και δεν υπάρχει κανένας νόμος να προστατεύσει κανέναν άνθρωπο. Ο Όρκος είναι Πνεύμα και δεν είναι ύλη, ούτε έχει υλική τιμωρία, δηλαδή, θα πάει κανείς τόσες μέρες φυλακή, ή θα πληρώσει ένα πρόστιμο. Απευθύνεται καθαρά στο πνευματικό κομμάτι, το οποίο όμως φοβούνται όλοι και πιο πολύ οι επικυρίαρχοι κι αυτός είναι ο λόγος που το αφαίρεσαν. Γιατί τα παιδιά τους, οι μηχανισμοί τους και οι ίδιοι θα πάνε στον διάολο, εκεί που ανήκουν, αν δεν κάνουν αυτό για το οποίο δεσμεύτηκαν στον όρκο.
ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑ ΜΑΧΗΤΗΣ – ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Αν υπήρχε λοιπόν ένας νόμος, να μην μπορεί κανείς να κατέχει κανένα αξίωμα χωρίς όρκο, ο οποίος θα έχει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό και θα έχεις επιβάλλει και μόνος σου την τιμωρία, θα ήταν όλα διαφορετικά. Γιατί, την τιμωρία την επιβάλλεις μόνος σου, αλλιώς, αγαπητέ μου, να μην πάρεις το αξίωμα, να καθίσεις θεατής και να μην συμμετέχεις στο έργο.
Έτσι λοιπόν, πήρα μια απόφαση να αρχίσουμε σιγά-σιγά να βάζουμε τον Όρκο, γιατί αυτόν που βάλαμε εμείς – τουλάχιστον εγώ- έχει πολύ μεγάλη σημασία, όπου πηγαίνουμε για να κάνουμε ορκομωσίες σε πραγματικούς Μαχητές-Πολεμιστές.
Κάποτε, κάποιος Συνέλληνας μου είπε: «εγώ είμαι Μαχητής, δεν είμαι Πολεμιστής». Βρε Συνέλληνα, μην παίζεις με τις λέξεις, προχώρησε στην ουσία για το τι σημαίνει να είσαι Μαχητής και Πολεμιστής. Για να περάσεις στο να γίνεις Πολεμιστής, πρέπει πρώτα να είσαι Μαχητής. Αν δεν είσαι Μαχητής, πώς θα γίνεις Πολεμιστής; 
ΖΕΥΣ – ΖΕΥΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Εν πάση περιπτώσει, έγραψα έναν Όρκο για το 2014. Προσπάθησα να μην έχει θρησκεία και δεν έχει! Από όλον τον Όρκο λοιπόν, κάποιοι μιλούν για κάποιες λέξεις. Θα έλεγα ότι είναι προβοκάτορες, ή τουλάχιστον κολλημένοι!
Αυτός ο Όρκος που υπάρχει αυτή την στιγμή δεν είναι δογματισμένος. Αν κάποιοι κολλάνε στην λέξη «Ζευς», τους λέω ότι η λέξη «Ζευς» αναφέρεται στην Ζεύξη των δυνάμεων και έτσι όπως την έχω αναλύσει, δεν αφορά καμία θεότητα.
 Η Ζεύξη των δυνάμεων είναι ήδη θεϊκή. Εμείς λοιπόν μιλάμε για Ζεύξη των δυνάμεων, αλλά αν βγάλω αυτή την λέξη, όπως και τις 8 εντολές…Η μόνη φορά που ακούγεται η λέξη «Ζευς» είναι «…στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς..», όπου σημαίνει, όπως είπαμε,  «Ζεύξη των Δυνάμεων» και οι δυνάμεις αυτές είναι θεϊκές και δεν έχουν ονοματοεπώνυμο.
Πιο κάτω, στο σημείο που αναφέρομαι στις εντολές που λέει: «…ορκίζομαι στον απόλυτο σεβασμό του Ζευς του Διός…». Δεν θα ζητήσω «συγνώμη», γιατί είναι οι εντολές του Διός! Ναι, αγαπητοί μου, οι εντολές είναι του Ζευς, του Διός, αλλά δέχομαι, ακόμα και να βγάλω αυτές τις δύο λέξεις. Πιστεύετε Συνέλληνες ότι αυτό είναι το πρόβλημα; Δηλαδή, αν ήταν οι εντολές του Μωυσή, που εγώ προσωπικά, ως Σώρρας, τις «τρυπάω» όλες; Αφού οι εντολές είναι τρύπιες και εγώ τις τρυπάω κι αν τις «τρυπάω» εγώ, σκεφτείτε, αν υπάρχουν πιο καλά μυαλά από μένα που μπορούν να τις «τρυπήσουν» και να τις τελειοποιήσουν πιο πολύ.Τελικά, οι εντολές του Διός μας πείραξαν; Αυτές είναι 8 και δεν είναι άλλες. Αν αυτές δεν είναι έγκυρες, τότε να τις αλλάξουμε. Να βάλουμε του Μωυσή ε;
Οι εντολές είναι πολύ συγκεκριμένες και αν οι Συνέλληνες μου θέλουν να φύγουν αυτές οι λέξεις, δεν πειράζει και πάλι, όμως είναι του συγκεκριμένου και προϋπήρχαν πολύ πριν βγουν οι 6500 θρησκείες που υπάρχουν στον πλανήτη και οι 600 από αυτές στην Ελλάδα. Ακόμα κι η εκκλησία του σατανά είναι στην Ελλάδα και συζητιέται να διδάσκεται και στα σχολεία. Εδώ μιλάμε για δυνάμεις που υπήρχαν πριν από αυτές! Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα πρέπει λοιπόν να αφαιρεθούν, αφού δεν είναι του Μωυσή, δεν είναι του Αβραάμ,  αλλά είναι του Διός! Γιατί δεν εξετάζουμε τις εντολές και εξετάζουμε το όνομα; Αλλά, άμα θέλετε, τις αφαιρώ. Όλη όμως, η ιστορία για την οποία είσαστε περήφανοι σήμερα, είναι από την εποχή του Ζευς, του Διός, της Αφροδίτης και της Αθηνάς. Καταλάβατε Συνέλληνες για ποιον είσαστε περήφανοι; Δεν είσαστε περήφανοι από τον Άγιο Πέτρο, τον Άγιο Φανούριο, από τον Άγιο Γεώργιο, ή από τον Άγιο Δημήτριο. Μερικοί ναι, είναι και τιμή τους, όμως η μεγάλη μας ιστορία, η ιστορία των Ελλανίων και των Ελλήνων είναι όλα αυτά τα ονόματα, τα οποία είναι ονόματα οντοτήτων. Και αυτοί δεν είπαν ποτέ ότι είναι θεοί. Εσύ, άνθρωπε το είπες! Άρα, οι εντολές είναι του Ζευς. Δεν αντιλαμβάνομαι, γιατί να μην το πούμε. Τι να πούμε δηλαδή, ότι είναι του Μωυσή; Αφού ο Μωυσής δεν βγάζει εντολές, ούτε ο Αβραάμ! Δεν μπορεί!!!. Γιατί αυτές που υπάρχουν και στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη, εγώ τις «τρυπάω»! Φανταστείτε, πόσοι άλλοι θεόμενοι μπορούν να το κάνουν και άνθρωποι πιο καλά μελετημένοι από μένα στο θεοσοφικό κομμάτι. Δεν αντιλαμβάνομαι πού είναι το πρόβλημα; Μήπως Συνέλληνες μου είναι στην τελευταία πρόταση: «αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματος μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη»; Τελικά, είναι αυτό, το οποίο πονάει; Η τελευταία φράση δεν μπορεί να βγει, Συνέλληνες κι από εδώ και πέρα πρέπει να γίνει θεσμός. Αυτό πρέπει να γίνει θεσμός, γιατί αυτό κλειδώνει, στο υποτιθέμενο δικαστήριο για την συνειδητότητα. Και φυσικά, δεν χρειάζεται κανένα δικαστήριο να παρέμβει και κανένα σύνταγμα κι ούτε έχει παρέβη ποτέ. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΑΘΕΤΗΣΕΙΣ
Έτσι, μόνος του ο αξιωματούχος έχει υπογράψει την καταδίκη του ότι, αν δεν κάνει αυτά που τον έχουμε στείλει να κάνει και αυτά τα οποία έχει ορκιστεί να κάνει, τι θα πάθει.
Άρα, Συνέλληνες μου, αν σήμερα υπήρχε ένας σοβαρός όρκος, εμψυχωμένος λόγος και όχι μια παπαρολογία σε κάθε όρκο, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Σας διάβασα τους όρκους, έχετε καλά μυαλά, εξετάστε τους, τους έχω βγάλει και στο διαδίκτυο. Πείτε μου, αν ο όρκος του δικηγόρου, ο οποίος είναι ο υπερασπιστής του νόμου, είναι κάθε μέρα στα δικαστήρια και υπερασπίζεται τον λαό μου, αν αυτός ο όρκος λοιπόν, είναι όρκος. Είναι όρκος αυτός του στρατιωτικού; Είναι όρκος του πολιτευτή; Είναι όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας; Και τόσοι ακόμα όρκοι…Σας προκαλώ, βγάλτε έναν δικό σας όρκο να δούμε ποιος είναι!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν υπάρχει όρκος πουθενά στον πλανήτη.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Πουθενά!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Είναι όρκοι για αφελείς.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Προκαλώ να μου βγάλουν έναν όρκο, ο οποίος είναι ολοκληρωμένος και έχει συγκεκριμένο σκοπό και συγκεκριμένη τιμωρία, για τον αξιωματούχο. Για αυτό είναι όλοι χαφιέδες, για αυτό έχει έρθει η κρίση στον πλανήτη και στα πολιτεύματα.
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ – ΕΙΜΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΘΕΟΣ
Δώστε μου τον όρκο του Ιεράρχη. Πείτε μου πού ορκίζεται ο Ιεράρχης; Έχει κοινό και κοινωνεί. Όλοι οι Ιεράρχες έχουν μια κοινωνία. Ας δούμε λοιπόν, τι λέει ο όρκος του Ιεράρχη, πού ορκίζεται, τι λέει και τι κάνει. Είναι ορκισμένοι; Όχι, είναι γελοία τα πράγματα. Πριν 8 μήνες σχεδόν, υπέγραψαν όλοι οι Χριστιανικοί Ιεράρχες από τους Εβραίους…ξέρετε πόσο σοβαρό είναι αυτό; Και να έχω απέναντι μου ανθρώπους Έλληνες και Συνέλληνες και όταν λέω «πάω για Ελλάδα», μου λένε «έλα εδώ παιδί μου, εγώ μαζί σου είμαι, αλλά εσύ είσαι άθεος». Εγώ είμαι άθεος μωρέ; Δήλωσα εγώ ποτέ άθεος; Είπα ότι ο θεός κατοικεί στην Λογική. Δεν κατοικεί στην κοιλιά, ή στο παντελόνι! Κατοικεί μόνο στην Λογική! Εγώ είμαι άθρησκος κι όχι άθεος. Έτσι όπως έχουν γίνει οι θρησκείες…
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Αυτό θέλει ανάλυση για τους περισσότερους, φίλε Αρτέμη.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ποτέ δεν είπα ότι είμαι άθεος. Κάτι πλανόδιοι λόγιοι τα λένε όλα αυτά, που είναι προπαγανδιστές. Δεν είπα εγώ τέτοιο πράγμα. Εγώ είπα ότι είμαι άθρησκος και δη, με θρησκείες που έχουν γελοιότητες και μάλιστα, βρίζουν εμένα, τον Έλληνα. Απαγορεύω να με βρίζει κανείς και να μου κάνει θέματα. Δεν γίνεται να κάνω πίσω μόνο και μόνο για να κάνω το χατήρι κάποιων Συνελλήνων, γιατί πρέπει να το συζητήσω και να το αποδείξω. Μόνο έτσι! 
 ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΝΟΜΟΙ
Έτσι λοιπόν αγαπητοί μου Συνέλληνες, έβγαλα έναν Όρκο! Αυτός ο Όρκος είναι του Πολεμιστή. Όποιος έχει να μας πει ακριβώς, πού είναι το πρόβλημα κι όχι την γνώμη του επί όλου του θέματος, να μας πει που είναι το θέμα σε αυτόν τον Όρκο, ο οποίος δεν έχει θρησκεία και έχει να κάνει μόνο με Αξίες. Έχει σημασία να τον καταλάβουμε, αν και τον έχω διαβάσει κι άλλες φορές.
Ας συγκρίνουν λοιπόν, αυτόν τον δικό μου όρκο, γιατί αυτός δεν είναι του Πυθαγόρα, δεν είναι του Αριστοτέλη, ούτε του Εμπεδοκλή, αλλά του Αρτέμη Σώρρα και δύο φίλων. Ας μου βρουν έναν καλύτερο και θα ανανεώνεται για την κάθε περίπτωση.
Σήμερα, αυτός ο Όρκος είναι για την Απελευθέρωση της Ελλάδας. Ποιος είναι αυτός μωρέ, που δεν θέλει την Απελευθέρωση της Ελλάδας του και δεν μπορεί να ορκιστεί σε αυτήν; Επειδή είναι δογματισμένος κάπου άλλου; Χθες, ήταν αλλού δογματισμένος, σήμερα γιατί δεν είναι με την Ελλάδα; Όλοι δογματισμένοι δεν είναι; Δεν ψήφιζαν σε κάποιο κόμμα; Ο Όρκος αυτός είναι συγκεκριμένος, αν τον ακούσετε και μιλάει για το Πανάγαθο Φως του Άρχοντος… «τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του Παναγάθου Άρχοντος Φωτός». Όλες οι θρησκείες δεν μιλούν για το πανάγαθο φως του ανθρώπου; Αυτός ο όρκος αναφέρεται: «…με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς, της Ζεύξης. Ορκίζομαι στην Συμπαντική Συνειδητότητα…». Εγώ δεν σας είπα να ορκιστείτε ούτε στον Κύριο, ούτε στην Αγία Τριάδα την Ομοούσιο, ούτε πουθενά αλλού, αλλά στην Συμπαντική Συνειδητότητα. Δεν αποτελούμε κομμάτι της Συνειδητότητας; Δεν ανήκουμε όλοι εκεί; Εκεί ορκιζόμαστε, στην Νομοτέλεια. Εγώ πιστεύω σε αυτούς τους Νόμους, αγαπητοί Συνέλληνες. Η Νομοτέλεια και οι Τέλειοι Νόμοι είναι εκεί και κανένας δεν μπορεί να τους ρίξει, κανένας χαζάρος και κανένας ανθέλληνας δεν θα μπορέσει να σπάσει την Νομοτέλεια με τους δικούς του νόμους, γιατί η φύση έχει τους δικούς της κι είναι απαράβατοι.
«Ως μονάδα..», -εγώ, δηλαδή- «στην ένωση όλων των ιερών ψυχών, μόνο σε αυτές μπορώ να ορκιστώ που η δύναμη τους είναι το κοσμικό πυρ».
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Συνέλληνες, παρακαλώ, διαβάστε καλά τον Όρκο με νόηση και διανόηση. Δείτε τους όρκους που υπάρχουν το διαδίκτυο. Ο Όρκος είναι στολή στην σκλαβωμένη πατρίδα μας, γιατί τώρα, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και σε πουλάει. Πιστέψτε με, όποιος ορκιστεί σε αυτόν τον όρκο είναι θέμα θεών και ανθρώπων συνημόνων, για αυτό το κάνουμε πάντα όταν είμαστε πολλοί, που σημαίνει ότι  μάρτυρες είναι και άνθρωποι και φωτεινές δυνάμεις χωρίς να δίνουμε όνομα.  Αυτός ο Όρκος δεν είναι θρησκευτικός, είναι ο Όρκος της Απελευθέρωσης, είναι 100% Ελλάνιος και δεν έχει κανένα ψεγάδι μέσα. Οι εντολές του Ζευς του Διός είναι δικές σου, αν αυτό δεν το αντέχουν κάποιοι προσωπικά, να μου κάνουν αίτημα και θα το βγάλω.  Πάλι δεν πειράζει, γιατί όλοι ξέρουν ποιανού είναι αυτές οι εντολές και ποιος τις έχει πει. Δεν τις έχει κανένας Εβραίος, κανένας Χαζάρος και κανένας σκοτεινός δεν μπορεί να ορκιστεί και κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι αυτές δεν είναι οι εντολές. Αυτές οι εντολές είναι ο Θεός και θέλουν πολύ ανάλυση για να το καταλάβουν κάποιοι. Όσο δε για την τελευταία, δεν πρόκειται να φύγει με τίποτα, γιατί έτσι ολοκληρώνεται ο Όρκος. Η ολοκλήρωση του Όρκου είναι: «…Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματος μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη» και αυτό ταιριάζει σε αυτόν τον Όρκο που είναι για την Απελευθέρωση και δη, του Πολεμιστή. Σε έναν άλλον Όρκο που θα αφορά τους γιατρούς, τότε, θα αλλάξει ουσιαστικά η τιμωρία, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πάντα ο Όρκος πρέπει να έχει το κομμάτι του τι θα πάθεις, αν δεν κάνεις αυτό που θα ορκιστείς!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ
Δείτε τους άλλους Όρκους, αν και θα τους βγάλουμε στον αέρα, γιατί οι Χαζάροι τους έχουν κρυμμένους, όπως επίσης έχουν διαλύσει την γραμματεία μας και τα έχουν αλλάξει όλα. Όσο και να ψάξετε στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν!
Έχουμε τους Πρωτότυπους Όρκους στις Πλαταιές και στα αρχαία κείμενα, όπου δηλώνουν ότι ο Πολεμιστής που δεν θα κάνει την δουλειά του και δεν θα πολεμήσει όπως πρέπει, δεν θα χαρεί ποτέ στην ζωή του! Έχει πολύ συγκεκριμένη διαδικασία για το τι θα πάθει ο Πολεμιστής, αν δεν κάνει αυτό που πρέπει. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα και να δείτε αυτό το πρόβλημα που υπάρχει στον πλανήτη, για το πώς είναι τα πράγματα και δεν ορκίζεται κανείς. Κανείς δεν φοβάται τίποτα! Ενώ οι άνθρωποι ξέρουν, οι επικυρίαρχοι ξέρουν κι αυτά τα ζώα ξέρουν ότι το ένα κομμάτι είναι το φυσικό και το άλλο είναι το υποσυνείδητο κι εκείνο είναι που πονάει κι ότι γράφει, δεν ξεγράφει. Για αυτό προσέχουν κι έχουν αλλοιώσει τα πάντα. Αλλοιώθηκαν τα πάντα και έχουμε τόσες προδοσίες, σου λένε όλοι ψέματα, δεν ξέρεις τον φίλο σου, δεν ξέρεις τον αδερφό σου, δεν ξέρεις τι θα κάνεις! Έχει σημασία λοιπόν, να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε Πρωτόκολλα και ειδικά στα Ελληνικά Αξιακά Πρωτόκολλα, γιατί αν δεν το κάνουμε αυτό, δεν μπορούμε να ελευθερωθούμε. Αυτός ο Όρκος είναι πνεύμα…και κάποιοι υλιστές δηλώσανε πνεύμα και αρετή!
ΑΡΕΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ
Σας είπε κανένας ότι κάποια γιαγιά, ήσυχη που δεν πειράζει ούτε μυρμήγκι, έχει Αρετή. Δεν μπορεί αυτή η γυναίκα να έχει αρετή. Σας είπε κανένας ότι ο μοναχός έχει Αρετή; Μάθετε Συνέλληνες, ότι Αρετή έχει ο Πολεμιστής και δεν στην δίνει κανείς! Ο Πολεμιστής έχει Αρετή και αυτός που θα κάνει ο,τιδήποτε για το γενικό καλό, χωρίς όφελος και θα είναι και αφελής. Αυτός μωρέ έχει Αρετή και κανένας άλλος! Ποιος σας είπε ότι ο μοναχός που κάθεται εκεί πέρα και τρώει και προσεύχεται, έχει Αρετή; Ποιος σας είπε ότι η Αρετή είναι μια καλή γυναίκα;
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Προσεύχεται για τον εαυτό του.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια, δεν υπάρχει εκεί Αρετή και δεν μπορεί να βγει από εκεί Αρετή. Η Αρετή είναι, αυτό που θα κάνεις να το εισπράξουν όλοι. Αυτή είναι η Αρετή, αλλά ποιος να στην αναλύσει; Ο λόγιος; Ποιος θα κάτσει να την αποκωδικοποιήσει; Επτά κιλά Αρετή και πέντε Διανόηση; Αυτό είναι; Αρετή υπάρχει μόνο στους Πολεμιστές, γιατί χωρίς Αρετή δεν έρχεται ο Ηρωισμός. Δεν ολοκληρώνεσαι!
Αυτή είναι η Αρετή, Συνέλληνες. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Δεν μπορεί να έχει Αρετή η γυναικούλα που δεν πειράζει κανέναν, αλλά δεν πολεμάει και δεν βοηθάει κανέναν και αυτό που θα κάνει, θα είναι για το ίδιον όφελος της. Πού θα το εισπράξουν οι άλλοι; Δεν είναι αυτό Αρετή και δεν είναι η άποψη μου, αλλά μπορώ να σας το αποδείξω κιόλας.
Ο ΟΡΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΡΚΟΣ ΓΙΑ τους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
Θέλω να στερεώσω και να φύγουν όλες οι σκιές από αυτόν τον Όρκο, γιατί αυτός θα είναι η πλατφόρμα και για άλλους όρκους. Στις ημέρες των Ελλήνων, όλοι οι αξιωματούχοι θα είναι ορκισμένοι και δεν θα ακουμπάει κανένας, αλλιώς απαγορεύεται να είναι σε τέτοιες θέσεις. Αλλιώς, δεν έχουμε κοινωνία. Το καταλαβαίνετε; Τι θα έχεις; Παιδεραστή για Ιεράρχη και γιατρό, κλέφτη για αστυνομικό, ή έμπορο ναρκωτικών; Θα αφήσεις να έχεις έναν αμαθή, βλάκα, ανόητο διδάσκαλο; Θέλεις έναν πολιτικό, ο οποίος δεν είναι ορκισμένος με βαρύ όρκο; Πώς θα έχουμε πολιτεία; Αυτή είναι η πολιτεία και δη, των Ελλήνων; Θέλετε να είναι τρύπια από παντού και να περνάει όποιος θέλει;
Προκαλώ να έρθει Εβραίος και οποιοσδήποτε αποστάτης να του δώσουμε αξίωμα και να ορκιστεί. Τον προκαλώ, ακούσατε τι είπα; Προκαλώ να έρθει το αντίπαλο δέος, το αποστατικό ή όποιος άλλος θέλει να μας κάνει κακό, να ορκιστεί και ας κάνει ό,τι θέλει. Το λέω για να καταλάβετε την διαφορά, την δύναμη και την δυναμική κι έτσι να αποκτήσετε την εμπειρία της αλήθειας. Καταλάβατε, γιατί φώναζαν τόσο πολύ για τον Όρκο; Ελάτε, ρε παιδιά, να μου κάνετε κακό, ελάτε να ορκιστείτε και μετά, να κάνετε αυτό που λέτε, αυτό που σας διέταξαν να κάνετε! Ελάτε να ορκιστείτε με αυτόν τον Όρκο και προκαλώ μετά να κάνετε το αντίθετο, αυτό που έχετε αποστολή να κάνετε. Προκαλώ τους πράκτορες να ορκιστούν και να έρθουν να μας κάνουν κακό. Αυτό, θα το καταλάβουν όλοι, από εδώ και πέρα.
Δεν μπορούμε να μην μπούμε σε Πρωτόκολλα. Δεν γίνεται ένας τέτοιος αγώνας, ο οποίος είναι ιερός και αληθινός, να μην έχει Πρωτόκολλα και να μην έχει τέτοιες αληθινές τεχνικές προστασίας. Δεν γίνεται αδερφοί μου! Τώρα ήρθε ο καιρός με τα ξεκαθαρίσματα, να βάλουμε τους Όρκους μας και να ξέρουμε πού πάμε, να ξέρουμε ποιοι είμαστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι λιγότερο ή περισσότερο Έλληνας. Αυτές τις μαγκιές που λένε, είναι θέμα φόβου. Αδερφέ, εγώ δεν είπα να ορκιστεί ο κόσμος.
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Και μόνο φόβου…
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Βέβαια! Μπορεί να μην είναι ορκισμένος, κάποιος αξιωματούχος, ή κάποιο μεγάλο στέλεχος που είναι δίπλα μας; Ε, δεν γίνεται ρε παιδιά και να φύγει και να κάνει ό,τι θέλει; Θα το κάνει, αλλά θα ξέρει τι θα πάθει.
Άρα, έχουμε: ή θεατής ή δίνεις Όρκο. Ελάτε να δούμε τι γίνεται. Εμείς δεν είπαμε ότι πρέπει να ορκιστεί όλος ο κόσμος. Όποιος θέλει και νιώθει έτοιμος Πολεμιστής, ο οποίος θέλει να συμβάλλει, ας έρθει να ορκιστεί! Τι θα πάθει; Στο κάτω-κάτω της γραφής είναι η ίδια του ύπαρξη. Αφού το πιστεύει τόσο πολύ και όλοι βαρούν παλαμάκια για το πόσο μεγάλος Έλληνας είναι, ας έρθει! Ελάτε, να δώσουμε έναν Ορκο για να ξέρουμε, τι κάνουμε και ποιοι είμαστε.
 Και προκαλώ, όποιος είναι πράκτορας και μάγκας, να έρθει να ορκιστεί και ας φύγει μετά να μας κάνει κακό. Τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα! Τόσα αληθινά είναι από αυτή την πλευρά. Από αυτή την μεριά, τα πράγματα έχουν τόσο αλήθεια και είμαστε σίγουροι για αυτό που λέμε. Και όποιος θέλει απόδειξη, ας έρθει να το κάνει.
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν πρόκειται να έρθει κανείς.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Από τους «ανάποδους», βεβαίως και δεν θα έρθει! Ξέρουν, γιατί είναι κι αλλού ορκισμένοι, αλλά δεν πειράζει. Σας λέω ότι, όπου και να έχετε ορκιστεί, όταν θα έρθετε από αυτή την μεριά,  θα γίνει κάθαρση και ορκιστείτε ξανά. Ελάτε κύριοι, όποιος είναι για Ελλάδα, είμαστε εδώ και σήμερα θα δείτε, αδέρφια, ποιος είναι για Ελλάδα χωρίς πολλά λόγια. Τέλος! 
ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΟΡΚΟΥ
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν μπορώ να καταλάβω τις αμφιβολίες που έχουν.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Θα σας εξηγήσω.
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Ειδικά με στους στρατιωτικούς, που λέει ότι θα φυλάω τους νόμους και το Σύνταγμα της πατρίδος. Τώρα, αυτή την στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά, τι φυλάτε ρε παλικάρια; 
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Τίποτα δεν υπάρχει! Μας έχουν στο φιλότιμο.
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Τι φυλάνες Την κυρά-Μαρία την Πενταγιώτισσα; 
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Κοιτάξτε, είμαστε στο φιλότιμο!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Κι αυτούς που διάλυσαν την χώρα και το Σύνταγμα, τις τους κάνατε ρε παιδιά;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Τίποτα!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Να μας πουν, τι τους έκαναν!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Γιώργο, αν αυτοί ήταν ορκισμένοι, δεν θα  μπορούσαν να ακουμπήσουν και να κάνουν τέτοια πράγματα. Γι’αυτό σας έχουν φοβίσει…
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Και ορκίζονται για να βγάλουν φωτογραφίες! Εκεί έχουν φτάσει!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μα δεν ορκίζονται, Γιώργο μου!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Αυτό ακριβώς λέω: Ορκίζονται για να βγάλουν φωτογραφίες  και να τους βγάζουν και βιντεάκια στα κανάλια.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητοί μου Συνέλληνες, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ορκιστεί! Πλάκα κάνουν, έτσι;
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Εμ, βέβαια!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αυτοί δεν είναι όρκοι, είναι γελοιότητες!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Φυσικά, τόσα χρόνια ισχύουν αυτοί οι όρκοι, τους οποίους έχουν παραβεί χιλιάδες φορές, εκατομμύρια φορές και δεν έχει πάθει κανένας τίποτα λοιπόν, γιατί να μην ορκιστούν;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μα δεν ορκίζονται καν, για αυτό κάνουν ό,τι θέλουν!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Γιατί να μην ορκιστεί ο γιατρός. Ας βγει να ορκιστεί να δούμε, δεν θα τρέμει μετά η ψυχή του, όταν θα πάρει το φακελάκι; Ο δικηγόρος που θα πει ψέματα για να αθωώσει τον κακούργο και πληρώνεται αδρά;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι η προπαγάνδα κρατάει καλά, όπως και ο Αντίνοος. Όλα αυτά τα θέματα, ίσως σε κάποιους Συνέλληνες να μην είναι κατανοητά, ή να είναι πλανεμένοι. Πολλοί το λένε: «παιδιά, εγώ δεν τα καταλαβαίνω». Σιγά-σιγά, θα καταλάβουν!
ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ DNA
Θέλει να ωριμάσει και ο Συνέλληνας. Είναι πολλά τα μέτρα και τα σταθμά. Η διατροφή μας, οι πιέσεις της ζωής, τα οποία δεν τον αφήνουν να σκεφτείς. Όμως, τώρα αυτά τον αφανίζουν, οπότε πρέπει να σκεφτεί, θέλοντας και μη. Δεν γίνεται διαφορετικά. Από την άλλη μεριά όμως, τον έχουν φοβίσει τόσο πολύ! Είδες τώρα αυτόν τον φόβο για  τον όρκο; «Μη!» λέει. Γιατί «μη»; Τι πάθατε; Γιατί αυτός ο φόβος ρε παιδιά; Δείξτε μου και θα σας εξηγήσω τα πάντα. Ελάτε!
Από την άλλη, κάποιοι Συνέλληνες μίλησαν για το DNA. Ναι κύριοι! Γιατί φοβάστε το DNA; Τελικά ποιος φοβάται το DNA; Ο Έλληνας δεν φοβάται το DNA. Οι αποστάτες και τα εβραιόπαιδα φοβούνται το DNA κι έχουν φοβίσει κι όλους τους Έλληνες. «Μην κάνεις, γιατί μπορεί να βγεις από αλλού…» λέει.
Δηλώνω σήμερα σε όλους μου τους Συνέλληνες, εάν θα κάνουμε DNA στην Ελλάδα, θα πάθετε πλάκα για το πόσοι Έλληνες υπάρχουν. Θα πάθετε πλάκα γιατί, το Ελληνικό DNA είναι αναλλοίωτο. Μόνο το ρυπαρό γένος θα αποκλειστεί. Το καταλαβαίνετε; Να έχετε εμπιστοσύνη! Σας φοβίζουν για αυτό. Αυτοί είναι τόσο φοβισμένοι που στην Αμερική έβγαλαν νόμο να κάνουν περιτομή σε όλα τα παιδιά για λόγους καθαριότητας, για να μην ξεχωρίζουν οι πραγματικοί. Το καταλαβαίνετε; Έχουν σπείρει τον φόβο του DNA. Γιατί  φοβάσαι παιδί μου, αφού αν κάνεις DNA σε όλα τα Βαλκάνια, δικά μου είναι! Άμα κάνω στους Γερμανούς, εκτός από τους Αλεμάνιους, άμα κάνω στους Ρώσους….οι Ρώσοι είναι αρχαίοι Σπαρτιάτες. Για ελάτε να δούμε το DNA, Θα πάθετε πλάκα πόσοι Εβραίοι έχουν ελληνικό DNA, γιατί οι Εβραίοι, ακόμα κι αν έχουν παιδιά, όταν υιοθετούν ένα παιδί, υιοθετούν και έναν Έλληνα. Ξέρετε πόσα υιοθετημένα Ελληνόπουλα έχουν οι Εβραίοι; Άμα λοιπόν τους έχουν μάθει με την Εβραϊκή και την μαγεία και τους κάνουμε ένα DNA και μάθουν ότι είναι Έλληνες, θα επαναστατήσει όλος ο πλανήτης.
Σας λέω λοιπόν, μετά λόγου γνώσεως, θα πάθετε πλάκα πόσοι είναι οι Έλληνες. Αν κάνουμε DNA θα βρεθούμε παραπάνω από τους κανονικούς. Μην φοβάστε το DNA Συνέλληνες, οι άλλοι το φοβούνται και σας έχουν μεταδόσει τον φόβο. «Εγώ», λέει «είμαι από την Βουλγαρία». Τι είναι η Βουλγαρία; Πηγαίνετε παρακαλώ, στο μουσείο της Σόφια;. Γιατί την λένε «Σόφια» την Βουλγαρία, ξέρετε; Η Σοφία ποια είναι; Η Θεά Αθηνά είναι ρε παιδιά! Το άρμα και το άγαλμα της θεάς Αθηνάς είναι και την είπαν Σοφία. Γιατί η Αθηνά και η Σοφία πάνε μαζί. Την ονόμασαν Σοφία για να μην την ονομάσουν Αθηνά. Πηγαίνετε λοιπόν στο μουσείο της Σόφιας να δείτε ότι τα αρχαία βουλγάρικα είναι μόνο Ελληνικά από τα αρχαία μας κείμενα! Ποια Βαλκάνια; Ποια Ιταλία; Υπάρχει Ιταλία; Ποιοι ήταν οι Ρωμαίοι; Πότε γεννήθηκαν οι Ρωμαίοι; Από παλιά; Πότε έγινε η Ρώμη; Πότε έχουμε Ρωμαίους; Ποτέ δεν είχαμε Ρωμαίους. Μετά την πτώση του μεγάλου Αλεξάνδρου γίνεται η Ρώμη και σχεδόν όλοι οι Αυτοκράτορες ήταν Έλληνες. Βέβαια, η Πομπηία ήταν Εβραία.
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Μα, βέβαια, οι Έλληνες την δημιούργησαν την Ρώμη. 
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι! Μα, μόνο Ελληνικά είναι. Δηλαδή,  εμείς είχαμε τα θέατρα, αυτοί είχαν τις αρένες. Ποια είναι η διαφορά; Για να δούμε λοιπόν, ποιος είναι ο καθένας! Να πάμε στην Ισπανία. Όλη η Ισπανία είναι δική μας.! Θάβουν τους βασιλιάδες στο βασιλικό τούνελ που είναι όλα Ελληνικά. Πλάκα μας κάνουν τα ζώα και μας φοβίζουν; Ελάτε να κάνουμε DNA και οι μόνοι που θα μείνουν απ’έξω θα είναι αυτοί και κάποιοι άλλοι που είναι κρυμμένοι πίσω από Ελληνικά ονόματα. Αυτοί ντρέπονται, όχι οι Έλληνες: Να έχετε εμπιστοσύνη στην ψυχή σας και θα δείτε άλλα πράγματα. Έχουμε τους Έλληνες και έχουμε και τους φιλέλληνες. Αν δεν είσαι Έλληνας, είσαι φιλέλληνας.  Γιατί ένας Γερμανός που δεν είναι Έλληνας, αλλά αγαπάει την Ελλάδα και την Ελληνική φιλοσοφία και την Ελληνική διανόηση να είναι λιγότερο Έλληνας από έναν άλλον που είναι Έλληνας, ο οποίος είναι βάρβαρος.
Ξέρετε πόσοι Έλληνες είναι γενίτσαροι και κυνηγούν τον Έλληνα και τον Ελληνισμό; Πάρα πολλοί! Δεν θέλω να πω ονόματα στον αέρα, αλλά μεγάλα ονόματα τα οποία σήμερα τα ακούτε Εβραϊκά, έχουν Ελληνικό DNA. Έχουμε τέτοιες πληροφορίες. Ούτε  ο Bill Gates υπάρχει! Οι πληροφορίες που έχουμε, λένε ότι ο Bill Gates είναι από το γένος Γκεϊτσίδη. Αλλά, ας τα αφήσουμε αυτά.
Ας έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνικότητα μας και μην φοβάστε, μήπως δεν είσαστε Έλληνες. Αυτοί φοβούνται και σας έχουν μεταδόσει τον φόβο. Ανάμεσα μας είναι και τα παιδιά τους, τα πρακτόρια τους, που όλα πρέπει να είναι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, τραπεζίτες, ιεράρχες. Καταλάβατε;
Είναι οι θέσεις κλειδιά και όλοι είναι εβραιοκρατούμενοι και μασονοκρατούμενοι! Ποιανού παιδιά είναι; Μήπως είναι δικά μας; Τότε, γιατί μας κυνηγούν; 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ
Αυτός ο Όρκος όμως, ξεκαθαρίζει και βάζει τα καινούργια κλειδιά. Πρέπει να ξεκινήσουμε από μια πλατφόρμα και μην ακούτε τον Αντίνοο. Ακούστε την ψυχή σας! Ακούστε την λογική σας και πάμε για Συνένωση. Οι πράκτορες είναι λίγοι κι εγώ τους βλέπω. Άλλωστε, οι επικυρίαρχοι φοβούνται μήπως τα άτομα τους έρθουν σε επαφή μαζί μου, για να μην τους ξεσηκώσω. Έχει σημασία αυτό που σας λέω. Απαγορεύουν να έρθουν σε επαφή με τον Σώρρα. Δεν κινδυνεύω εγώ από αυτούς. Αυτοί κινδυνεύουν από μένα! Αυτό να θυμάστε,  εγώ δεν κινδυνεύω από αυτούς, γιατί εγώ είμαι σε Αποστολή.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ  ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Εγώ, δεν είμαι ούτε για ευεργεσίες….Ευεργεσίες ε; Όταν με βράβευσαν στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αμαλίας, δεν βράβευσαν ούτε τον Λαμπράκη, ούτε τον Βαλσαμάκη. Για ποιό θέμα και τι βραβείο Ευεργεσίας να πάρει ο Λαμπράκης, ή ο Βαλσαμάκης; «Τον Ευεργέτη Αρτέμη Σώρρα».Ντρέπονται να βγάλουν το βίντεο, γιατί αν ακουστεί το βίντεο, θα φρίξετε για το τι είπα εκείνη την ημέρα! Φυσικά, δεν δέχτηκα το βραβείο! Είπα: «Εγώ δεν είμαι Ευεργέτης! Είμαι σε Αποστολή…»
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Υπάρχει αυτό το βίντεο;
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως και το έχουν αυτοί που το τράβηξαν! Η Εταιρεία Ευεργετών έχει ολόκληρο αρχείο και το βίντεο αυτό δεν έχει βγει ποτέ, μόνο κάτι κλεμμένες φωτογραφίες που τραβούσε μια κοπέλα. Σε κάποια εκπομπή, αν με πιέσουν πολύ, θα πω τι είπα εκεί μέσα κι έγινε χαμός! Ήταν τα «καλά παιδιά», μασονόπαιδα όλοι, ο διπλανός μου μιλούσε μόνο για εβραϊσμό! Αν ακούσετε το βίντεο, θα καταλάβετε ποιος είναι ο Αρτέμης ο Σώρρας!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Πολύ θα θέλαμε να το είχαμε αυτό το βίντεο, αλλά…
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ δεν το έχω, το έχει η Εταιρεία Ευεργετών. Θέλω να πω, ότι εγώ δεν πήρα το βραβείο μου και είπα ότι «εγώ απαγορεύεται να πάρω βραβείο Ευεργεσίας, γιατί πρώτον, εγώ δεν είμαι ευεργέτης, αλλά είμαι Πολεμιστής σε Αποστολή και θα φτάσω μέχρι το τέλος και δεν δέχομαι εγώ να πάρω βραβείο Ευεργεσίας με τόσους νεκρούς αυτόχειρες που έχει η Ελλάδα μου». Απαντούν: «Τότε θα το δώσουμε στον κύριο Λαμπράκη». Σκάει ένα χαμόγελο υπερατλαντικό και το πήρε ο Λαμπράκης κι όχι εγώ! Εγώ δεν παρέλαβα τίποτα! Το παράτησα! Το καταλάβατε; Αυτός είμαι εγώ! Για να ξέρουμε, τι μας γίνεται κι αν ποτέ βγει το βίντεο, θα καταλάβετε τι έγινε εκεί μέσα! 
Εν πάσει περιπτώσει, Συνέλληνες, ξαναδίνω το μήνυμα και βάζουμε όλα τα Πρωτόκολλα κάτω, γιατί χωρίς αυτά δεν μπορούμε να πορευτούμε! Και τα Αξιακά Ελλάνια Πρωτόκολλα, αλλά κι αυτά με τα οποία θα προχωρήσουμε. Ο Όρκος ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα. Σε ολόκληρο τον πλανήτη, δεν υπάρχει Όρκος, σε καμία υπηρεσία και σε κανέναν αξιωματούχο! Ψάξτε να βρείτε τι ορκίζονται οι Ιεράρχες! Θα βάλετε τα γέλια, αν δεν έχετε βάλει ήδη τα κλάματα. 
ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ – ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΥΣ
Ξεκαθαρίζει ο Όρκος, ξεκαθαρίζει η Συνέλευση, ξεκαθαρίζουν οι προδότες, η γραμμή φαίνεται πολύ συγκεκριμένη, η οποία θα πάει μέχρι το τέλος, στην Συνέλευση. Ξαναλέω: Κόμμα δεν υπάρχει! Κόμμα κάνουν μόνο οι γελοίοι κι έχει ήδη 330. Ας γίνουν καμιά διακοσαριά ακόμα.
Εγώ δεν είχα ποτέ κόμμα, κίνημα και τίποτα από αυτά! Έχω αδέρφια και δεν έχω οπαδούς! Έχω αδέρφια που είναι μαζί μου σε αυτόν τον πόλεμο.Ακόμα κι ένας να μείνει, θα είμαι εκεί να παλεύω, γιατί αυτή είναι η αποστολή μου! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, όπως το έχουν βάλει οι άλλοι και τώρα, αυτοί οι άλλοι, δεν πολεμούν τον Σώρρα, πολεμούν εσένα Συνέλληνα, γιατί εμένα δεν μπορούν να με πολεμήσουν! Δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι! Δεν μπορούν να με σκοτώσουν! Γιατί, αν με σκοτώσουν, θα με κάνουν Μεσσία…-που είναι άσχημη λέξη. Αν με βάλουν φυλακή, θα με κάνουν ήρωα, γιατί θα έρθουν οι άλλοι! Όμως, εγώ είμαι μέχρι το τέλος! Άρα, εξαρτάται από εσάς!
Μετά από αυτό το ξεκαθάρισμα, θα έρθουν κι άλλα ξεκαθαρίσματα! Δεν θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση; Σοβαρά; Δηλαδή, κάθε φορά θα πρέπει να σου γεμίσω το κεφάλι με στοιχεία, Συνέλληνα; Τα έχεις! Κοίτα τα! Ό,τι σου πουν, να έχει αποδείξεις, όπως έχω εγώ και ό,τι είναι, σου το αποδεικνύω. Κι αυτό που γίνεται με τον Όρκο, είναι μια τεράστια απόδειξη! Τώρα, ξύπνησες Συνέλληνα ότι δεν έχει ορκιστεί κανένας! Κανείς δεν ορκίζεται! Πλάκα σου κάνουν! Για αυτό σε σκίζουν έτσι! 
Θα δεις τι δυναμική υπάρχει και τι δυναμική θα υπάρχει από εδώ και πέρα και θα δεις τι πρόβλημα θα έχουν! Έλα να τους ορκίσουμε σωστά, Συνέλληνα, να δεις ότι κανένας δεν θα τολμήσει ξανά να κάνει αυτό που κάνει!
Μπαίνουμε στις αλήθειες και πρέπει να τις κατανοήσουμε. Παίρνουμε Γνώση και πρέπει να έχουμε και την Επίγνωση. Πρέπει να την αφομοιώσουμε την Γνώση, να την κατακτήσουμε και να την κατανοήσουμε για να έχουμε μετά, άλλη Γνώση δικιά μας. Σιγά-σιγά, μπαίνουμε στην βάση, όσο και αν φαίνονται περίεργα τα πράγματα! Δεν με νοιάζει το κόστος. Για μένα, μπροστά στην Αλήθεια, δεν με νοιάζει ποιο θα είναι το κόστος, γιατί αν με ένοιαζε, δεν θα έκανα αυτό που κάνω! Θα είχα λυγίσει, ή θα είχα κάνει εκβιασμό για να πετύχω περισσότερα κέρδη και τώρα θα είχα τελειώσει. Δεν θα καθόμουν μετά από τόσα χρόνια εδώ πέρα, να πολεμάω με όλους τους δαίμονες, με όλους τους διαόλους κι όλη την κόλαση! Αυτά είχα να πω!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος φοβάται το κόστος; Ποιο κόστος είναι αυτό; Εδώ, πηγαίνουμε για πλήρη αφανισμό όλοι! Για ποιο κόστος μιλάμε; 
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ – ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αυτά είχα να πω στους αγαπητούς Συνέλληνες! Η Συνένωση συνεχίζεται μέχρι το τέλος. Θα πάρουμε την Ελλάδα καθαρά στα χέρια μας! Η Νίκη θα είναι καθαρή, δεν θα έχει καμία τρικλοποδιά, δεν θα έχει μαύρα σημεία! Αν δεν την πάρεις καθαρή την Νίκη, δεν σου ανήκει! Είναι σαν να πάρεις έναν αγώνα μποξ, αλλά τελικά, κάποιοι να δέσουν τα χέρια του αντίπαλου και εσύ να βαράς μπουνιές, αλλά αυτός έχει τα χέρια του δεμένα, άρα δεν νίκησες αγαπητέ! Δεν γίνονται στημένοι αγώνες! Η Νίκη θα είναι καθαρή, για αυτό κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που είπα ότι ακόμα κι αυτούς που αντιπαλεύω, τους αντιπαλεύω στα μούτρα. Ποτέ δεν θα δείτε πισώπλατη μαχαιριά από πραγματικό Έλληνα! 
Θυμηθείτε, ακόμα και στους παλιούς μας πολέμους, ο πόλεμος για τον Έλληνα ήταν ιερός. Απαγορευόταν να σφάξει κάποιον από πίσω. Έπρεπε να τον κυνηγήσει, να τον σταματήσει, να τον γυρίσει και να του κόψει το κεφάλι. Να τον κοιτάει στα μάτια! Απαγορεύεται πισώπλατα! Οι πισώπλατες μαχαιριές είναι εβραϊκές, μασονικές και αποστατικές. Θα δώσω εγώ ποτέ τέτοιο πισώπλατο χτύπημα; Ή μήπως δεν ξέρω να τα δίνω τέτοια χτυπήματα; Ή μήπως, δεν είναι εύκολο;  Θα χάσω την πηγή μου; Θα χάσω αυτό που είμαι, αν χτυπήσω από πίσω. Προτιμώ να με μαχαιρώσει αυτός πισώπλατα, παρά εγώ! Γιατί, αν με χτυπήσεις από πίσω, θα γυρίσω και θα σου κόψω πάλι το κεφάλι! Αν έπρεπε να το κάνεις; Δηλαδή, αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο, δεν βγαίνεις έξω για να κλέψεις δέκα! Δεν περνάς την γραμμή! Γι’αυτό είναι ο Ελληνισμός! Θα πρέπει να καταλάβετε ότι εμείς θα νικήσουμε! Πρέπει να νικήσουμε και θα νικήσουμε με τα δικά μας, ακριβώς με τους νόμους μας. Αυτό θα μας κάνει αθάνατους! Δεν θα μας κάνει αθάνατους, αν νικήσουμε με κλεψιές! Δεν μπορούμε να κλέψουμε για να νικήσουμε! Δεν μπορούμε να σφάξουμε πισώπλατα, δεν μπορούμε να υπονομεύσουμε και όλα αυτά τα πράγματα. Εμείς θα πάμε με τα δίκαιά μας και εκεί είναι η Δύναμη μας! Γι’αυτό δεν φοβάμαι κανέναν, αν με ακούει, αν με παρακολουθεί, ό,τι και να κάνει! Δεν με νοιάζει, γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω! Η στρατηγική είναι πολύ συγκεκριμένη και σαφώς στο κεφάλι μας και άλλων ανθρώπων είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα κι όλα στο Φώς! Και ένα-ένα βγαίνει! Άρα, μην το θέλετε έτοιμο! Ψάξτε το! Κοιτάξτε το! Δείτε το! Συγκρίνετε το! 
ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ – Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
Όλοι, Πυρήνες σε όλους τους Δήμους της χώρας! Πάμε για καθαρές, Δημοκρατικές Ελληνικές διαδικασίες Συνένωσης! Μετά την Συνένωση θα έρθει η Συνέλευση και η Συνέλευση έχει γίνει Εθνοσυνέλευση. Εκεί θα αποφασίσουμε όλοι! Η Συνέλευση και η Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων είναι ο πιο δυνατός Φορέας! Ούτε κόμματα, ούτε βλακείες, ούτε τον κάθε παραπληγικό! Όλοι μαζί για την Συνέλευση! Πάμε! Τούτη η χώρα είναι Έθνος! Είναι ένα παλιό και αρχαίο Έθνος! Ας μάθουμε από την ιστορία μας! Ας βάλουμε και το 2014 μέσα στην ιστορία, δεν μας κάνει κακό και πάμε όλοι μαζί!Έχουμε ανάγκη εμείς για ένα καταστατικό στο Άρειο Πάγο; Με έχετε για ανόητο; Όλοι περιμένουν να βάλω ένα καταστατικό! Τόσα χρόνια γιατί δεν το έκανα; Μήπως φταίει το ύψος μου ότι είμαι και βλάκας;
Συνέλληνες, πάμε για Συνέλευση και θα τα καταλάβετε όλα! Έχετε εμπιστοσύνη, πρώτα από όλα σε εσάς τους ίδιους, γιατί από εσάς βγήκε η εμπιστοσύνη και τώρα, δεν είναι θέμα πίστης! Τέλος η πίστη! Είναι θέμα θέσης! 
Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς σε όλους τους Συνέλληνες! Ελπίζω να ήμουν όσο πιο κατανοητός μπορούσα!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Πιστεύω ότι ήσουν αρκετά κατατοπιστικός και δεν νομίζω να έχει κάποιος αμφιβολίες, όσον αφορά τον όρκο. 
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Όσοι θέλουν να ορκιστούν και μιλάει το αίμα τους και το DNA τους, ας κλείσουν σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι ορκισμένοι αυτή την στιγμή κι όλοι οι πολεμιστές που ορκίζονται ανταλλάσσουν τηλέφωνα μεταξύ τους, αδερφοποιούνται, ο ένας φυλάει την πλάτη του άλλου, αποκτούν αδέρφια και όλος ο αγώνας αποκτά Οντότητα επί συγκεκριμένου σκοπού! Θα ξαναγίνει στην Αθήνα, γιατί προχθές έριχνε πάρα πολύ βροχή και θα γίνει και σε άλλα μέρη, στην Άρτα, στην Κρήτη, παντού! Ελάτε να ενωθείτε με τα αδέρφια σας και να είναι σίγουρες οι πλάτες σας! Ελάτε να δώσουμε και το μήνυμα, γιατί αν δεν το κάνουμε εμείς, πώς θα δώσουμε το παράδειγμα  για να το κάνουν κι οι άλλοι; Πρέπει να καταλάβουμε ότι ανακαλύψαμε τι φταίει, παιδιά! Αλλιώς, θα πρέπει να έχουμε Δικαστήρια και δεν θα υπάρχει κάποιος που θα λέει ό,τι γουστάρει, ή θα ενοχλεί ή θα βιάζει, το μυαλό, την διανόηση, αλλά και την ψυχή κάποιου Συνέλληνα. Πού το προστατεύει αυτό η πολιτεία; Πουθενά! Έρχεται ο κάθε ένας, ανοίγει μια θρησκεία και λέει ό,τι βλακεία θέλει και σκοτώνει το μυαλό και την κοινωνία των Συνελλήνων μου! Άρα, μου διαλύσατε την πολιτεία! Πώς θα προστατέψω λοιπόν τον πολίτη και την πολιτεία, αφού η πολιτεία δεν το κάνει;
Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς! Όλοι στην Συνένωση! Πυρήνες σε όλη την Ελλάδα. Ξεκινάμε κανονικά. Χάσαμε αρκετό χρόνο και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, κύριοι! 
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Συνεχίζουμε! Ο σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός από την αρχή! Συνένωση Ελλήνων, Αφύπνιση συνανθρώπων μας για την ελευθερία της πατρίδος μας. Τίποτα άλλο!
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αγωνιστικούς σας Χαιρετισμούς και καλό σας βράδυ!
-ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Να είσαι καλά Αρτέμη κι ευχόμαστε χρόνια πολλά.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΦΩΤΟ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ
Μνημοσυνη

ΠΗΓΗ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου