Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ




Marina Latsi
17/11/2014


Σήμερα είδα να ανεβάζουν συζητήσεις βαφτισμένες σε πρακτικά συνεδρίασης και άλλα ευτράπελα και μάλιστα απο τον πρόεδρο τον δάσκαλο τον γιατρό τον άνθρωπο τον κ. Λαμπρακη!! Πόσο με συγκλονίζει το γεγονός που σπουδαίοι μέχρι προ τίνος άνθρωποι, παρακάμπτοντας τον Νομο, διαστρευλώνουν την αλήθεια, αναφερόμενοι σε στοιχεία (για εκκρεμούσες δήθεν δίκες κλπ.) ,ξεχνώντας ότι, δεν έχουν οι κατά τα άλλα σπουδαίοι , νόμιμο δικαίωμα, καθόσον δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη δικαστική απόφαση για τον μέχρι χθες εκθειαζόμενο από σας Αρτέμη Σωρρα , .
Κ. Λαμπρακη σκεφτήκατε ποτέ ότι παρουσιάζοντας συζήτηση σαν κείμενο πρακτικού παρανομείτε:

Κ. Λαμπράκη γνωρίζετε ότι μπορεί και σεις να καταστήσετε τον εαυτό σας υπόδικο για τα εγκλήματα της κατά συρροή συκοφαντικής δυσφήμησης και αναπαραγωγής δια του Ιντερνετ κλπ. Γνωρίζετε ότι κι αν ακόμα είναι αληθή (εγώ δεν γνωρίζω σεις θα κληθείτε να αποδείξετε του λόγου σας το αληθές) δεν έχετε δικαίωμα να τα δημοσιοποιείτε, διότι παραβαίνετε τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων, που επισύρει με τις τελευταίες τροποποιήσεις 15ετη κάθειρξη?. Γνωρίζετε ότι δεν έχετε δικαίωμα να διασύρετε ανθρώπους ??Δικηγόρο δεν έχετε να σας πει ότι ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί:
Είστε πλέον επικίνδυνος !!!!!!!Σώστε τον αδύναμο πληθυσμό ,αφού σας έπεισαν ότι μπορείτε, αλλά μην γίνεστε και συκοφάντης υβριστής, εκτός και αν αυτό είναι κάποιος Όρος στην συμφωνία που έχετε με τους παρόχους των χρημάτων προς ανακούφιση του δεινοπαθούντος Ελληνικού Λαού……
Λυπάμαι μόνο τους αθώους πολίτες που ψάχνοντας την λευτεριά συναντούν ανθρώπους που δεν διστάζουν να καταστρέψουν ψυχές. Το κρίμα πάνω σας. Οι άνθρωποι εδώ εξακολουθούν να πεινούν να κρυώνουν να ελπίζουν και να χάνουν τα σπίτια τους ενώ σας περιμένουν. (Οι 4 εβδομάδες ξεπέρασαν τους 2 μήνες) Και σεις?? Απλά και αναίσχυντα φτύνετε και εμάς και τον κ.Σωρρα που μέχρι χθες του προσδίδατε και θεϊκή καταγωγή.. Καλή συνέχεια στο καταστροφικό σας έργο..Και θυμηθείτε ο χρόνος γαρ Εγγύς και «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» .Και με την λαϊκή ρύση « Κυριακή κοντή γιορτή».

ΠΗΓΗ:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10205356884624535&id=1321236595

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου