Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Ξεπούλημα Λευκίμμης . Η κοροϊδία της κλοπής και της απαξίωσης!


Λευκιμμιώτες   

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!

Ξεπουλάνε 92 στρέμματα της παραλιακής 'καρδιάς' του οικισμού Λευκίμμης! 

Ξεπουλάνε τον  Ήλιο όλων μας… , τις αναμνήσεις μας .., των γονέων μας , των παππούδων μας.. Μπορείτε να φανταστείτε  αυτό το μεγαλύτερο χωριό όλης της νήσου Κέρκυρας , χωρίς τα κομμάτια της Μπούκας με το ποτάμι και τις Αλυκές ; Και δεν είναι μόνο αυτά τα στρέμματα. Η ιστορία έχει δείξει πως τα φτηνιάρικα έργα κλοπής απλώνουν την μόλυνση τους κατά πολύ στον τόπο τον οποίο λειτουργούν.
Το ποτάμι Λευκίμμης  είναι  μαύρο , όπως μαύρες είναι οι ψυχές μας και κυρίως ο τσαμπουκάς μας. Μας τα έχουν πάρει όλα και μας περιγελούν .  Έχουμε εγκλωβιστεί σαν την μούργα από τα φύκια!! 
Βίντεο Ποτάμι Λευκίμμης , Νοεμβριος 2014


Μέσα σε αυτό το δράμα , μέσα στην τόση απώλεια  απορείς πως πάντα υπάρχουν μαγαζάκια που προσπαθούν να σου πάρουν αυτό το  λίγο που έχει απομείνει πείθοντας σε πως είναι εδώ για τα δίκαια σου και σου συμπαραστέκονται,ζητώντας σου να αγωνιστείς στους δρόμους με διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες. Λυπηρό και αστείο συνάμμα.  

ΕΠΑΕΜ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΛΙΕΣ , Η ΜΠΟΥΚΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!

Γιατί κύριοι να βγούμε στους δρόμους;; Δεν σας εκλέξαμε;; Δεν είστε οι ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΟΙ μας;; ΑΝΤΙ-ΕΜΟΥ ;; Δεν είστε εκεί για να υπερασπίζεται τα ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ;; Αυτός δεν είναι ο Θεσμικός σας ρόλος;;  Η λέξη Σύνταγμα σας λέει κάτι ;;

Oργάνωση της διοίκησης

'Αρθρο 101: (Διοικητική αποκέντρωση)
H διoίκηση τoυ Kράτoυς oργανώνεται σύμφωνα με τo απoκεντρωτικό σύστημα.

Αρθρο 102
Η διοίκηση των τοπικών υποθέσεων ανήκει στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού. Υπέρ των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης συντρέχει τεκμήριο αρμοδιότητας για τη διοίκηση των τοπικών υποθέσεων
Το Κράτος ασκεί στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης εποπτεία που συνίσταται αποκλειστικά σε έλεγχο νομιμότητας και δεν επιτρέπεται να εμποδίζει την πρωτοβουλία και την ελεύθερη δράση τους.

Ποιός ο λόγος  της διαμαρτυρίας αφού η Τοπική Διοίκηση ως ανώτατος Άρχων του τόπου συμφωνεί πως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ;; Για να συγκρουστούμε με τα καλά παιδιά των ΜΑΤ και τελικά να κατηγορηθούμε ΕΜΕΙΣ ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ για όλες τις παρανομίες των ΑΝΤΙ-ΗΜΩΝ ; Αυτή είναι η Δικαιοσύνη ;;  Μήπως μας λέτε συνέχεια ΨΕΜΜΑΤΑ πατώντας στην άγνοια μας;

Θυμηθήκαμε  και καταλάβαμε πως είστε εδώ , εκλέγεστε και πληρώνεστε ΑΠΟ ΕΜΑΣ για να εξυπηρετείτε τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ. Πρέπει εσείς να σέβεστε εμάς τους πολίτες και όχι εμείς εσάς . Τέρμα η κοροϊδία με πληρωμή τον μόχθο κάθε Έλληνα και με κόστος την ίδια μας την ζωή !!

Πουλάτε την γή τινός ;; Του Δημοσίου;;; Ποιος είπε ότι η γη  των προγόνων μας είναι του Δημοσίου;;  ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;; Ποιός λέει τόσες ανοησίες τέλος πάντων και αν τις λέει μήπως θα έπρεπε να μας τα αποδεικνύει εμπράκτως με χαρτιά, με στοιχεία, με αποδείξεις;;
Δεν ανήκει τίποτα , ούτε σε εσάς τους ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ , ούτε στους Μπατίρηδες επενδυτές που μας κουβαλάτε και τους χαρίζετε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.  
ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙ-ΗΜΩΝ, ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου