Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ


Αποσπάσματα  απο την συνέντευξη 
του  Γεν. Γραμματέα του 
Δ.Σ. Καβάλας , 






Στο 3:50 (σχετικά με την νέα τροπολογία που αφορά τον κλάδο της κτηνοτροφίας στον τομέα της πρωτογενής παραγωγής):

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Είναι ίσως μέρος του σχεδίου εξόντωσης των Ελλήνων.

Παράσχος Αγανικόλας : Έτσι, έτσι όπως το λες είναι . Από το στόμα μου το πήρες. Είναι  μέρος (της) εξόντωσης των Ελλήνων. Αυτό είναι.., σχέδιο κανονικό και το εφαρμόζουν όπως βλέπεις απόλυτα.  Απόλυτα , κατά γράμμα!

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Παράσχο , έχεις κάποια εικόνα για το πώς θα αντιδράσουν αυτοί οι άνθρωποι;;

Παράσχος Αγανικόλας: Κοίταξε Αδριανέ , όταν κάποιος δεν έχει χρήματα να πάρει ούτε τα προς το ζην κάθε μέρα στο σπίτι του … δεν θέλω να φανταστώ την κατάσταση γιατί σήμερα είχαν σειρά οι κτηνοτρόφοι , αύριο μπορεί να έχουν σειρά οι γεωργοί , μεθαύριο να έχουν σειρά οι ψαράδες , και την επόμενη μέρα να έχουν οι δάσκαλοι. Το θέμα είναι ότι για όλους μας έχουν ένα σχέδιο και το φέρνουν ένα-ένα. Εγώ, από την λίγη πείρα που έχω στο Δημοτικό Συμβούλιο  Καβάλας , αυτό βλέπω. Όλες οι υποθέσεις που έρχονται μέσα και όλα τα θέματα που έχουν να κάνουνε με τέτοιου είδος πράγματα , δηλαδή είναι θέμα επιβίωσης, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ! 




ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ  - ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Στο 15:08

Παράσχος Αγανικόλας: Εκεί πέρα πάνω χτυπάνε όλοι. Και αυτό είναι αυτό που θέλω να καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες και όλες οι Συννελληνίδες που μας ακούνε αυτήν την στιγμή. Στην όλη πρόταση που καταθέτουμε στον Δήμο Κάβάλας και στο  Δ.Σ. Καβάλας , το ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ .Το κλειδί είναι η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία του εγγυητή. Αν θυμάστε προεκλογικά στο debate που είχε γίνει δεν χτυπήσανε έμενα προσωπικά Αδριανέ , ούτε την ομάδα σαν Ε4 . Αν θυμάστε χτυπήσανε τον Αρτέμη Σώρρα. Χτυπήσανε τον Αρτέμη Σώρρα και χτυπήσανε την φερεγγυότητα του και την εγγυοδοσία του γιατί χτυπώντας τον Αρτέμη Σώρρα , χτυπάνε όλη την κίνηση . Αυτό πρέπει να το καταλάβουνε δηλαδή  όλοι οι Συνέλληνες και οι Συνελληνίδες. Μπορεί κάποιοι να μην το καταλαβαίνουνε αλλά εγώ  πλέον μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο το βλέπω ξεκάθαρα. Το βλέπω ξεκάθαρα επειδή υιοθετήσαμε την πρόταση και κατεβήκαμε στις δημοτικές εκλογές , για ότι συμβαίνει , μα για ότι συμβαίνει Αδριανέ γνωρίζουν τα πάντα. Δεν κρύβω να σου πω ότι στο προχθεσινό επίσημο Δημοτικό Συμβούλιο , προτού ξεκινήσει το Δ.Σ. περάσανε όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων από δίπλα μου και με ρωτούσαν τι γίνεται με το Θέμα Σώρρα .

Στο 18:14
Απλώς αυτή τη φορά , αυτό που θέλω να περάσω, είναι οτι εδώ πέρα τωρα τα πράγματα στην Καβάλα είναι τελείως διαφορετικά. Εγώ καλέστηκα από όλη την ομάδα και ψηφήστικα να ηγηθώ μιας προσπάθειας. Εγώ αυτήν την προσπάθεια θα την φέρω σε πέρας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέχρι να μπει η πρόταση των δήμων μεσα στο δημοτικό συμβούλιο, να ψηφιστεί η πρόταση των δήμων με έναν και μοναδικό σκοπό: να ευημερήσει ο τόπος και κατά συνέπεια οι ζωές μας. Αυτός ήταν ο σκοπός μας προεκλογικά αυτός ο σκοπός μας είναι μετεκλογικά. Συνεχίζουμε , δεν έχουμε αλλάξει σε κάτι. Εγγυητής και κλειδί είναι ο Αρτέμης Σώρρας. Προσωπικά, σαν Παράσχος Αγανικόλας που ηγείται αυτής της προσπάθειας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, είμαι δίπλα στον Αρτέμη Σώρρα. Φέρνω τα στοιχεία και τις αποδείξεις, πάνω σε αυτά πατάω και σε αυτά μιλάω και σε αυτά τοποθετούμαι.  Τώρα , αναγκαστικά Αδριανέ, και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι οι Συνέλληνες και οι Συννελληνίδες, η νομική προστασία είναι για το καλό όλων μας. Τι γίνεται;  Αυτή η κίνηση πλέον που έχει μπει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και πλέον εκεί πέρα μέσα το ότι πεις , όπως τοποθετηθείς ,επηρεάζει όλη την ομάδα . Δηλαδή το πώς θα τοποθετηθώ εγώ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν τοποθετούμαι και επηρεάζω μόνο τον εαυτό μου. Επηρεάζω όλη την ομάδα , όλους τους Συνέλληνες που είναι από πίσω. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί!


Για αυτό μιλάω και λέω ότι όταν κάποιος βάλλει κατά του εγγυητή δηλαδή κατά  του Αρτέμη Σωρρα , είναι σαν να βάλλει την Δημοτική Παράταξη. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε αυτό το πράγμα! Δηλαδή δεν μπορούμε να δεχτούμε δύο χρόνια αγώνα, έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο… και να βγαίνουμε και να ακούμε από τον καθένα να λέει ανοησίες . Να λέει το κοντό του και το μακρύ του ο καθένας χωρίς στοιχεία και χωρίς αποδείξεις. Εφόσον δεν έχετε στοιχεία , δεν έχετε αποδείξεις , πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεχτικοί στις τοποθετήσεις μας. Δεν μπορώ να βγω να κάνω μια τοποθέτηση όταν δεν έχω στοιχεία και αποδείξεις! Πρέπει κάπου να το τεκμηριώσω. Εδώ πέρα μπαίνει η Νομική Προστασία. Εδώ πέρα μπαίνει – και λέω και το φωνάζω – η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί ποινικό αδίκημα. Είμαι κάθετος, είμαι απόλυτος σε αυτό! Ήδη μιλάω με δύο δικηγόρους , η μήνυση συντάσσεται  , τα μέτρα προστασίας όλης της δημοτικής παράταξης συντάσσονται και θα κατατεθεί στον εισαγγελέα! 


Ακούστε όλη την συνέντευξη :



http://youtu.be/OepnZOhr5NA
https://www.facebook.com/pages/Ei-End-%CE%9C%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7/1409055929328600?fref=ts



Κύριοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , δεν γνωρίζεται απο ανεύρεση ιδιωτών επενδυτών ;;


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΜΙΛΟ"...ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ!!!




Επειδή σύντομα όλοι οι Έλληνες Δημότες θα καταθέσουν ΕΚ ΝΕΟΥ  αίτημα πολιτών για ανεύρεση επενδυτή, σας συμβουλεύουμε να μελετήσετε ξανά την Δόμηση Χρηματοδότησης των Δήμων με εγγυητή τον Αρτέμη Σώρρα.

Δόμηση χρηματοδότησης για υλοποίηση έργων στους Δήμους 
Περίληψη διαδικασιών, στόχοι, ενέργειες απο την κα. Βίκυ Χαραλάμπους και την ομάδα της στον παρακάτω σύνδεσμο :  
http://issuu.com/ei_end_info/docs/summary-works-benefits

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου