Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

YUNNAN AGREEMENT

Αλέξανδρος Μακεδόνας
ΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΚΑΡΝΟ, (Ή ΣΟΕΚΑΡΝΟ), ΑΧΜΕΤ ΣΟΕΚΑΡΝΟ...
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ...(ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ YUNNAN AGREEMENT ME TOΝ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΚ, (ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ...), ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ 50 - 50.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ...ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, (ΑΠΟ ΤΟ 1833 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ), ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ... ΑΡΑ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ: ``Ο Σουκάρνο και οι εθνικιστές του συνεργάστηκαν για να συγκεντρώσουν λαϊκή υποστήριξη προς την πολεμική προσπάθεια των Ιαπώνων σε αντάλλαγμα για βοήθειά τους στη διάδοση της ινδονησιακής εθνικής ιδέας..., Μετά από μία χαοτική περίοδο κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ο Σουκάρνο επέβαλε ένα αυταρχικό σύστημα «Καθοδηγούμενης Δημοκρατίας»(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ!!!!, ΟΥΤΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΡΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ!) το 1957 που σταθεροποίησε τη χώρα. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 ο Σουκάρνο άρχισε να στρέφει την πολιτική του προς τα αριστερά,(!!!!!!!!!!!!!!!) στηρίζοντας το Ινδονησιακό Κομμουνιστικό Κόμμα (PKI),(!!!!!!!!!!!!!!!!!!), σε βάρος των στρατοκρατών και των ισλαμιστών(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΑΧΜΕΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!! - ΕΛΕΟΣ!), ενώ εγκαινίασε μία επιθετική εξωτερική πολιτική υπό το σύνθημα του «αντιιμπεριαλισμού»,(Πατέρας του ήταν ένας δάσκαλος αριστοκρατικής καταγωγής, (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ο Ραντέν Σουκέμι Σοσροντιχάρντγιο, και μητέρα του μία ινδουίστρια από το Μπαλί, της κάστας των Βραχμάνων, η Ιντά Αγιού Νυομάν Ράι... ), με βοήθεια από τη Σοβιετική Ένωση και τη Λαϊκή Κίνα.!!!!!!!!!!
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου