Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ! 
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΤΧΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΧΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ! 
ΟΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΉΣΣΟΝΤΑΙ....
Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ" ΤΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ....
Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ....Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ" ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! 
ΠΌΣΑ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ;;
ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΕΚ!!
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΒΑΖΟΥΝ ΦΑΡΔΙΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΌΝΤΩΣΉ ΣΟΥ!! 

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ..ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ...ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΛΕΤΑ ΤΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ! 
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!! 

ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ! 
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ! ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΛΠΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΎΣ ΜΑΣ! 

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου