Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝΣτον απόηχον των εκλογών και επειδή το πολιτικόν παίγνιον των Επικυρίαρχων είναι πάντοτε τόσον καλά στημένον ώστε:

α) ο δρόμος προς την κάλπην να είναι στρωμένος με φανερές και κρυφές παγίδες,

β) το σημαντικόν να αποκρύπτεται με την προβολήν του ασημάντου,

γ) η ψήφος να μην αφορά ανατροπές καθεστωτικών επιβολών, αλλά εναλλαγές περιβλημμάτων προωθήσεως της ιδίας στυγερής δικτατορίας του εθνομηδενισμού και της μεταλλάξεως του κοινωνικού ανθρώπου, σε αγέλη χειραγωγούμενων ζώων,

δ) μετά την απομάκρυνσιν από την κάλπην, να μην αναγνωρίζεται ουδέν λάθος, εξ αγνοίας ή σκοπιμότητος……


ταλαίπωρε και χιλιοπροδομένε Ελληνικέ λαέ, την έχεις «πατήσει» διά μίαν εισέτι φοράν, προς μεγάλην χαράν των δυναστών σου, οι οποίοι σου έσκαψαν έναν τόσον μεγάλον λάκκον, ώστε να μην βλέπεις το χείλος του και να οδηγείσαι, ελπίζοντας τα ανέλπιστα, στο απύθμενον βάθος του.

Οσονούπω θα αντιληφθείς ότι εξαπατήθηκες και ότι την πολυπόθητον Ελευθερίαν και Ανεξαρτησίαν σου, μόνον Ε-ΣΥ ο ίδιος θα την διεκδικήσεις και όχι τα ξενόδουλα και διχαστικά κόμματα. Αν βεβαίως θέλεις να μην μετεξελιχθείς σε έναν άπατρι δούλον του Οργουελικού μέλλοντος, το οποίον σου επιφυλάσσουν….
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, διότι Ε-ΣΥ Έλληνα είσαι η πραγματική δύναμις και η συνένωσίς σου είναι ο φόβος και ο τρόμος των δυναστών σου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)


Πηγή: Basilis Drosos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου