Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!





Άραγε ένα πολύ μεγάλο ψέμα , ένα ψέμα αδίκημα, δύναται να  χρήζει ανάγκης επιπρόσθετης ψευδούς πληροφόρησης;; 

Φαίνεται πως σε ένα έγγραφό εκατόν δώδεκα σελίδων που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στο οποίο φανερώνεται πως τα περισσότερα κράτη του κόσμου έχουν άπειρο πλούτο μέσω συγκεκριμένων  τραπεζικών λογαριασμών..., το ύψος των καταθέσεων και οι είκοσι σελίδες υπογραφών όλων των παγκόσμιων ηγετών/εκπροσώπων, προφανώς δεν ήταν αρκετά για να στοιχειοθετήσουν ένα πολύ μεγάλο ψέμα.





Στην σελίδα 37 του συγκεκριμένου εγγράφου αναφέρεται πως οι  αυθεντικοί  τίτλοι ιδιοκτησίας αυτών των καταπιστευμάτων φυλάσσονταν στο βόρειο πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου WTC  που κατέρρευσε στις 9/11/2001.




Ευτυχώς όμως ο πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας McNamara είχε κρατήσει τα δύο τελευταία αυθεντικά αντίγραφα. 

McNamara , Βιετνάμ  και ο πρόεδρος των Φιλλιπίνων Ferdinand Marcos 


Διαβάζουμε για τον McNamara   

Διαβάζουμε για την σχέση του McNamara με τον πρόεδρο των Φιλλιπίνων Ferdinand Marcos 

"O Πρόεδρος Ferdinand Marcos ήταν ένας από τους ηγέτες που με επιτυχία καλλιεργούσε την ιδέα πως η  ανάπτυξη θα έρθει από πάνω.  Το 1972, επέβαλε στρατιωτικό νόμο, προκειμένου, σύμφωνα με τα λόγια του, να 'σπάσει το δημοκρατικό αδιέξοδο' που είχε γίνει  εμπόδιο για την ανάπτυξη."
"Ανέπτυξε επιδέξια έναν  πυρήνα τεχνοκρατών για να εντυπωσιάσει τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας, .Ο Μάρκος κέρδισε τον McNamara πάνω στην υποστήριξη του καθεστώτος του με έναν σημαντικό τρόπο. Η χώρα του είχε αναβαθμιστεί σε αυτό που  η Τράπεζα ονομάζει 'χώρα συγκέντρωσης' πλούτου".  

Επιπρόσθετα...


Ε.ΣΥ πιστεύεις ότι όλα αυτά είναι ένα ψέμα;; 
Ε.ΣΥ νιώθεις ισχυρός να ενστερνιστείς μία τέτοια εκδοχή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου