Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

[SOS] - ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η Προδοσία θα έρθει από το Κοινοβουλευτισμό των 300+1.


Καλησπέρα σας Έλληνες και Ελληνίδες.

Όσα γίνονται τις εξελίξεις αυτών των ημερών, τίποτα δεν έχει αλλάξει. 


Συνεχίζεται το Μνημονιακό Καθεστώς στην Ελλάδα μας.

Μόνο που ο Ελληνικός Λαός δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, βεβαία δε τον κατηγορώ και τον καταλαβαίνω απόλυτα, διότι θέλει κάπου να πιαστεί μια "ελπίδα", πράγμα που η Ελπίδα ΤΕΛΕΙΩΣΕ.



Πρέπει να λέμε πλέον την αλήθεια, ας μην εθελοτυφλούμε σε ότι μας συμφέρει γενικώς στην κατάσταση που επικρατεί γύρω μας. 

Ούτως κι άλλως η Συγκυβέρνηση Σύριζα - Αν.Ελ. υπέγραψε την ΚΑΤΑΔΙΚΗ μας στην δήθεν Συμφωνία και συνέχιση των υπογραφών των προηγούμενων Πρωθυπουργών {Παπανδρέου - Παπαδήμου - Σαμαρά + Βενιζέλο}.

 Όποιος/α την έχει διαβάσει την "Συμφωνία" θα καταλάβει πολλά, αρκεί να την διαβάσει ο κάθε Έλληνας πάνω από 10 φορές μέχρι να μπει στην ουσία και το νόημα της Προδοσίας που γίνεται την Χώρα μας. Αν θέλετε μπορεί να την διαβάστε εδώ την επίσημη σελίδα "Ευρωπαϊκό Συμβούλιο" {στα Αγγλικά} και δείτε εδώ την ΑΝΑΛΥΣΗ του Δικηγόρου Γιάννη Χριστόπουλου.

Το θέμα μας δε είναι αυτό.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό όσο ποτέ, όταν γίνει η ψήφιση των δήθεν Μεταρρυθμίσεων ή το 3ο Μνημόνιο, που έρχεται το Καλοκαίρι, η Εθνική Κυριαρχία τελειώνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Μην το βλέπετε που έγινε η ψήφιση επί Παπαδήμο πάνω από 180 ψήφων, διότι ο Παπαδήμος ΔΕΝ ήτανε εκλεγμένος απ' τον Ελληνικό Λαό, άλλοι τον βάλανε δίχως να μας ρωτήσουν, με λίγα λόγια: ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Επειδή η Δανειακή Σύμβαση 2 {με ψήφους 213, με Παπαδήμο ΜΗ Εκλεγμένος απ΄' τον Λαό} συνεχίζεται με δεσμευμένο με το Μνημόνιο 2 {με ψήφους 199, με Παπαδήμο, ΜΗ Εκλεγμένος απ' τον Λαό.}έπρεπε να το ξανά - υπογράψουν, σαν να μην πέρασε ΠΟΤΕ στην Βουλή. Βρήκαν ευκαιρία τώρα, όπως σύμφωνα με το σχέδιο τους, να το ξαναψηφίσουν πάλι που είναι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ από τον Λαό και να έχουν την πλειοψηφία των 180 βουλευτών.

Δε νομίζουμε πως θα το καταψηφίσουν απ' την μεριά των κομμάτων Ν.Δ. + ΠΟΤΑΜΙ, δε γνωρίζω για τον σάπιο ΠΑ.ΣΟ.Κ. αν το υπερψηφίσει.

Όποτε ο Σαμαράς δε ήτανε καθόλου τυχαίο για την επιλογή να βάλει Υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα ως δεξιάς πτέρυγας, δε τα πιστεύουμε πλέον τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ και τα ΔΕΞΙΑ που τα θεωρούμε σκουπίδια της Νέας Τάξης, με αποτέλεσμα να τον καταψηφίσει ο Σύριζα και σχεδίαζαν να μας πάνε εκλογές, γιατί τους ενδιέφερε και των 300+1 της Βουλής. Μόνο και μόνο να υπερψηφίσουν ξανά πάλι την Δανειακή Σύμβαση 2 μέσω δέσμευσης του Μνημονίου 2 και να την ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ οριστικά την Εθνική Κυριαρχία. Πως όμως;;

Σύμφωνα με το Άρθρο 28, παρ. 3. του Ελληνικού Συντάγματος. Και τι αναφέρει αυτή η έκτρωμα παράγραφο;;
"Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της Εθνικής Κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο Εθνικό Συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας."

Αυτό θέλουν να κάνουν να περάσει άνω των 180 ψήφων και αυτό ήτανε το σχέδιο τους εξ' αρχής για καλά δήθεν "πτώσης" Συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλο κι αμέσως πήρε το δακτυλίδι η τωρινή Συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένο και που δυστυχώς συνεχίζεται πλέον η Κατοχή μέσω Δ.Ν.Τ. και της Τοκογλυφικής Γερμανίας. Το ξέραν όλοι μέσα στο Κοινοβούλιο. Πάμε παρακάτω το πιο σημαντικό.

Εκεί που λέει η παράγραφος 3: "...δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ...κ.α. Μιλάει για αλλαγή ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ μέσω Αλλαγή Συντάγματος, σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο 1 στην σελίδα 21- Κεφάλαιο 2 παρ. 2.3.4, αναφέρει για Αλλαγή Συντάγματος και Πολιτικό Σύστημα. Δε πρέπει εμείς ως ΛΑΟΣ ηγέτης αυτού του σπιτιού μας, η Ελλάδα μας που ζούμε, θα πρέπει να πούμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. 

Διότι αυτή η Αλλαγή του Συντάγματος είναι μια εντολή από το Δ.Ν.Τ. και η Συγκυβέρνηση Σύριζα - Αν.Ελ. θα την υπακούσει και θα κάνει την κουφή προς τον Ελληνικό Λαό, που ήδη το απέδειξε. Πως; Ο Λαός ζητούσε στις πλατείες "στήριξης" και φώναζε "ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΕΟΥΣ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ" και "ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ" και η Συγκυβέρνηση Σύριζα - Αν.Ελ. υπέγραψε την Συμφωνία τελείως τα αντίθετα απ' αυτά που ζητούσε ο Λαός.

Να κλείσουμε μια μικρή σύντομη παρένθεση. Απ' την μεριά του Σύριζα που επέλεξαν Προέδρου Δημοκρατίας τον Μνημονιακό Προκόπη Παυλόπουλο, διότι αυτή την φόρα δε θα 'ναι βιτρίνα, όπως ο Παπούλιας.

Διότι είναι και Συνταγματολόγος, και θα παίξει το ρόλο του για την Αλλαγή του Συντάγματος. Ας θυμηθούμε τι έκανε ως υπουργός Εσωτερικών επί Κυβερνήσεως Καραμανλή. Αναθεώρησε το Εκλογικό Νόμο δύο φόρες εις βάρος της Δημοκρατίας μας. Είναι οι έξης νόμοι:

  1. Ρύθμιση για τα Λευκά Ψηφοδέλτια, που ΔΕΝ μετριούνται Ν.3434/2006 - [PDF]
  2. Δώρο Πόντους των 50 εδρών το πρώτο κόμμα. Ν.3636/2008 = [PDF]
Αυτοί οι δυό νόμοι ήτανε Έγκλημα κατά της Δημοκρατία μας υπό Υπουργό Προκόπη Παυλόπουλο! Γνωρίζουμε ήδη πως ψήφισε το Μνημόνιο 2 [σελ.399], Δανειακή Σύμβαση 2 [σελ.7505] και Εφαρμοστικό Νόμο 2, [σελ.6300]. Κλείσαμε εδώ, πάμε παρακάτω.

Έχω μια υποψία τα δυό κόμματα στην Ελληνική Βουλή, πρόκειται για το Κ.Κ.Ε - Χρυσή Αυγή.
Γιατί δε λένε τίποτα εδώ και τόσο καιρό για το Άρθρο 28 παρ. 3, η Συνθήκη της Βιέννης και το Κανονισμό της Ε.Ε. υπό αριθμόν 472/2013;;;

Να πουν την ΑΛΗΘΕΙΑ στον Ελληνικό Λαό, πως παραχωρείται η Εθνική Κυριαρχία με την πλειοψηφία των Βουλευτών!!!

Πως έχουμε την δυνατότητα να καταργήσουμε τα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις σύμφωνα με την Συνθήκη της Βιέννης!!!

Πως έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους και την Διαγραφή του σύμφωνα με το υπό αριθμό 472/2013 του Κανονισμού της Ε.Ε.!!!!
Ή μήπως είναι κι εκείνοι στο ΚΟΛΠΟ των Μνημονίων;;

Δε ξέρουμε όμως και να 'μαστε τόσο σίγουροι. Και πάλι θα γνωρίζουμε πως θα 'μαστε σίγουροι αν είναι ή όχι στο κόλπο. Πολύ απλά!
Με το Άρθρο 86, παρ. 3 του Ελληνικού Συντάγματος, το όποιο αναφέρει με θέμα "Δίωξη κατά μελών της Κυβέρνησης, Ειδικό Δικαστήριο".

Αναφέρει ως το έξης η παράγραφος 3: "Πρόταση άσκησης δίωξης υποβάλλεται από τριάντα {30} τουλάχιστον βουλευτές. Η Βουλή, με απόφαση της που λαμβάνεται με απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών."

Βεβαία γνωρίζουμε πως ΔΕΝ θα περάσει η πλειοψηφία των Βουλευτών, αυτό δεν μας αφορά, αρκεί να το κάνουν τα δυό κόμματα Κ.Κ.Ε και Χρυσή Αυγή ΜΟΝΟ για τον συμφέρον του Ελληνικού Λαού παρά τα κόμματα τους.

Όποτε έχουμε και λέμε Κ.Κ.Ε. 15 βουλευτές + Χρυσή Αυγή 17 βουλευτές = Σύνολο 32. Άρα γίνεται τουλάχιστον 30 βουλευτών, να ξεκινήσει η διαδικασία.

Εκεί θα δείξουν αν είναι ή όχι στο Κόλπο των Μνημονίων, έστω και αργά. Αν το έχουν ήδη αποδείξει εδώ και χρόνια....δηλαδή είναι στο κόλπο.

Ελληνίδες και Έλληνες ΠΡΕΠΕΙ να ξεσηκωθούμε διότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ καμιάν Ελπίδα με τους 300+1. Διότι η Προδοσία δε έρθει ούτε τα Αριστερά κόμματα και ούτε τα Δεξιά κόμματα. Η Προδοσία θα έρθει από το Κοινοβουλευτισμό των 300+1. 
Αρθρογράφος της Αλήθειας και της Αφύπνισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου