Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ

Ούτε την εορταστικήν ημέραν δεν εσεβάσθησαν οι εξολοθρευτές του ανθρωπίνου γένους! Εγέμισαν πάλι με τα ψεκαστικά τους αεροσκάφη, τον γαλάζιον ουρανόν της Πατρίδος μας με τα πυκνά εκνεφώματα των ψεκασμών τους από βαρέα μέταλλα, νανοσωματίδια, μεταλλαγμένους ιούς και κάθε είδους δηλητήριον, και δημιουργώντας αφόρητες συνθήκες διά την ίδιαν την φύσιν και διά το ανθρώπινον είδος στον πλανήτην.
Κι έπειτα αναρωτιόμαστε διά την «τρελήν» συμπεριφοράν του καιρού και διά την καλπάζουσαν αύξησιν των κρουσμάτων του καρκίνου, των αλλεργιών, των αυτοάνοσων νοσημάτων, της νόσου του Αλτσχάϊμερ, των νέων αγνώστων ιώσεων και τόσων άλλων «περίεργων» φαινομένων, τα οποία αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι τα τελευταία έτη!

Συνέλληνες, μας δολοφονούν συστηματικά κι εμείς τους παρατηρούμε αδιάφοροι, σαν να βλέπουμε κάτι το φυσιολογικόν και το απαραίτητον! Και να φαντασθούμε ότι στο αποτρόπαιον αυτό έργον τους, είναι συνεργοί όλοι οι οσφυοκάμπτες «πολιτικοί» μας. Τα καθάρματα αυτά, όχι μόνον συνυπογράφουν και δέχονται αυτήν την συστηματικήν γενοκτονίαν, αλλά επί πλέον χρεώνουν και τα έξοδα των πτήσεων και των δηλητηρίων τους στον Ελληνικόν λαόν!
Συνέλληνες, ας μην περιμένουμε από τις ύαινες να ενδιαφερθούν διά τα θύματά τους. Εμείς πρέπει να ακυρώσουμε τα σχέδια των Επικυρίαρχων. Τα όπλα μας είναι η γνώσις και η συνένωσίς μας. Με τα όπλα αυτά καθιστάμεθα ανίκητοι και είναι εκείνα τα οποία φοβούνται οι παντοειδείς εχθροί μας και μας κρατούν διχασμένους και εν υπνώσει, με τον λήθαργον της προπαγάνδας των.
Ήδη όμως σε όλους τους Δήμους της Χώρας, οι Έλληνες ενημερώνονται και ενώνονται στις Ε.ΣΥ. (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ), μέσα από τις οποίες θα αναλάβουν οι ίδιοι τις τύχες τους, διώκοντας με νόμιμες διαδικασίες όπως και το Σύνταγμα το επιτάσσει, τον δολοφονικόν συρφετόν των Επικυρίαρχων και των ανδρεικέλων τους!
Ο καιρός της Ελληνικής απαντήσεως στα σχέδια των υποχθονίων μιασμάτων, έχει έλθει και μαζί ανατέλλει και ο Ήλιος της Δικαιοσύνης!!
12/4/2015
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου