Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ


Ei-End Μνημοσυνη



….για να σας μεταφέρω συγκεκριμένες και αποδεδειγμένες πληροφορίες, βάσει εγγράφων, υπουργείων, δικαστηρίων και να σας ζητήσω με την σειρά μου, αυτή την αποδεδειγμένη γνώση που αποκτάτε, να την μεταφέρετε και να την μεταλαμπαδεύσετε στον κάθε Έλληνα, στον κάθε Συνέλληνα, στον φίλο σας, στον αδερφό σας, στα παιδιά σας, στους γονείς σας, γιατί όλοι πρέπει να μάθουμε τι έχει συμβεί και τι δυνατότητες έχουμε, τι γεγονότα είναι υπέρ ημών, ποιοι έχουν δημιουργήσει αυτά τα γεγονότα που είναι προς όφελος μας, τι μας έχουν δώσει και τι δύναμη έχουν αυτά που μας έχουν δώσει.

Οι δύο προηγούμενοι συνομιλητές μου ανέφεραν τουλάχιστον είκοσι φορές την λέξη «ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ» και «ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ». Είναι δύο λέξεις, τις οποίες, κάθε Έλληνας θα πρέπει να κατανοήσει, τι ακριβώς σημαίνουν. Και οι δύο λέξεις αυτές έχουν τεράστια σημασία, αλλά πρωτίστως, δηλώνουν υποχρέωση και όχι δικαίωμα. Προσέξτε καλά το τι σας λέω! Και η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ δηλώνουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ! Τι σημαίνει αυτό;

ΟΙ ΦΟΡΟΙ

Θα προσπαθήσω να σας το εξήγησω πολύ απλά, κάνοντας σας την πιο απλή ερώτηση. Από πού απορρέει η υποχρέωση σας να πληρώνετε φόρους και γιατί αν δεν τους πληρώνεις, σε κλείνουν φυλακή; Αν δεν πληρώνεις την τράπεζα, μπορεί να σου πάρουν τα περιουσιακά σου στοιχεία, αλλά δεν σε κλείνουν φυλακή. Αν δεν πληρώνεις όμως, τους φόρους σου, σε κλείνουν φυλακή. Οπότε, από πού απορρέει ότι πρέπει να πάμε φυλακή, γιατί δεν πληρώνουμε τους φόρους;
Θα προσπαθήσω να το απαντήσω, αφού σας δώσω όμως κι ένα άλλο παράδειγμα, το οποίο το γνωρίζετε.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

Στο στρατό, από τον οποίο περνούν όλοι οι άντρες, πλην ελαχίστων που το παίζουν κι Έλληνες, μάθαμε ότι ειδικά σε καιρό πολέμου, αν κάποιος λιποτακτήσει, η ποινή είναι θάνατος! Η ποινή είναι θάνατος και δεν καταργείται ποτέ, σε κανένα Σύνταγμα και ισχύει και στην Ελλάδα. Η ποινή του λιποτάκτη είναι θάνατος, γιατί είναι ποινή για εσχάτη προδοσία. Γιατί όμως είναι εσχάτη προδοσία, η εγκατάλειψη της φύλαξης της πατρίδος και η λιποταξία; Πάλι θα σας το πω με ένα πολύ απλό παράδειγμα που το ξέρετε και μην θεωρείτε, ότι με αυτά που λέμε, είμαστε εκτός θέματος! Είμαστε ακριβώς στο θέμα! Λίγο πολύ γνωρίζετε όλοι, ότι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, υπάρχουν γύρω στις 200 πρεσβείες. Σε καμία πρεσβεία άλλης χώρας δεν μπορεί να εισβάλλει κανένας, ούτε η Ελληνική Αστυνομία! Γιατί; Ακούστε γιατί, για να καταλάβετε, ποια είναι η υποχρέωση μας. Διότι η χώρα μας, έχει παραιτηθεί της κυριαρχίας, επί του εδάφους που βρίσκεται η πρεσβεία, ενώ είναι εθνικό περιουσιακό στοιχείο. Αυτομάτως, συνταγματικά, χάνουμε κάποια δικαιώματα στο έδαφος της πρεσβείας το οποίο μπορεί να είναι 200 ή 500 τμ ή 2-3 στρέμματα.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Το κάναμε για διπλωματικούς λόγους και ισχύει αντίστοιχα το ίδιο και η χώρα, στην οποία παραχωρήσαμε την κυριαρχία του εδάφους, μέσα στο εθνικό της έδαφος, παραιτήθηκε κι αυτή της κυριαρχίας του εδάφους που φτιάξαμε εμείς, την δική μας την πρεσβεία. Είναι κατανοητό κι έτσι έπρεπε να γίνει.
Το παράδειγμα, όμως, εστιάζει αλλού. Τι σημαίνει ότι δεν μπορεί να μπει στην ξένη πρεσβεία ο αστυνομικός; Σημαίνει ότι δεν μπορεί να μπει ούτε ο Έλληνας αξιωματικός, ούτε ο λιμενικός. Μήπως δεν μπορεί να μπει ούτε ο Έλληνας δικαστής μέσα; Ξέρετε να μας απαντήσετε κύριε συνήγορε; Γνωρίζετε αν μπορεί να μπει στην πρεσβεία, Έλληνας δικαστής, ή θεωρείται ξένο έδαφος και δεν μπορεί ούτε Έλληνας δικαστής να μπει; Δυστυχώς, δεν μπορεί! Έχει τεράστια σημασία να καταλάβετε ένα πράγμα: Η ίδια μας η Εθνική περιουσία –την οποία λένε ότι κάθε μέρα την πωλούν, τι πωλούν τα κοπρόσκυλα- έρχεται ως κληρονομούμενη σε εμάς. Η Εθνικής μας περιουσία δεν έχει συμβόλαια! Αλλιώς, να μας δείξουν ένα συμβόλαιο για μια πλατεία, για ένα δρόμο, για ένα βουνό, για μια παραλία, ή για μια θάλασσα. Σας ξαναλέω, η Εθνική περιουσία δεν έχει συμβόλαια και έρχεται κληρονομούμενη προς φύλαξη –δηλαδή, υποχρέωση- όχι στους πολίτες, ούτε στους υπηκόους, αλλά στους ιθαγενείς. Η πατρίδα μας, όλη η Εθνική μας περιουσία, η οποία είναι το υπέδαφος, ο υποθαλάσσιος χώρος, οι θάλασσες μας, η στεριά μας, τα βουνά μας, οι κάμποι, τα ποτάμια μας, οι πόλεις, οι πλατείες, οι δρόμοι, οι παραλίες, ο εναέριος χώρος, δεν έχουν συμβόλαια. Όλη αυτή η περιουσία, μας έρχεται κληρονομούμενη με την υποχρέωση να την φυλάξουμε! Εάν εγκαταλείψουμε την φύλαξη της Εθνικής μας περιουσίας, της πατρίδος μας, εν καιρώ πολέμου και λιποτακτήσουμε, είναι εσχάτη προδοσία και η ποινή είναι θάνατος. Αν δεν πληρώσουμε τους φόρους, εν καιρώ ειρήνης, είναι πάλι προδοσία για την πατρίδα, γιατί ο λόγος που πληρώνουμε τους φόρους είναι να συντηρήσουμε την ίδια μας την πατρίδα, για να μην χρειαστεί να πουλήσουμε κομμάτι της ή να το κατασχέσουμε. Χρειάζονται έξοδα για να συντηρηθεί η πατρίδα μας.
Αφού καταλάβουμε αυτό, θα καταλάβουμε το πρώτο και το σοβαρότερο: ότι ο Έλληνας Ιθαγενής, -όχι πολίτης, όχι υπήκοος, όχι κομματάρχης, όχι μουσουλμάνος, αλλά Ιθαγενής- κληρονομεί την Κυριαρχία επί της Εθνικής Περιουσίας και δεν μπορεί να την απεμπολήσει, δεν μπορεί να παραιτηθεί, δεν προβλέπεται! Άρα, από αυτή την Κυριαρχία απορρέουν υποχρεώσεις!
Θυμηθείτε, ότι στο μνημόνιο το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο, μπήκε ένας όρος: Μόνο Έλληνας Ιθαγενής μπορεί να ξεχρεώσει την κάθε δανειακή σύμβαση. Γιατί Ιθαγενής; Γιατί κανείς Έλληνας Ιθαγενής, ενώ οι κυβέρνηση-διαχειριστές έκαναν ότι παραιτήθηκαν, απεμπόλησαν δηλαδή, την Εθνική Κυριαρχία επί της Εθνικής μας περιουσίας, εμείς δεν δικαιούμαστε, ούτε να το σκεφτούμε, γιατί εμείς δεν την απεμπολήσαμε ποτέ και εμείς δεν μπορούμε ακόμα κι αν θέλουμε να το κάνουμε! Την είχαμε, την έχουμε και θα την έχουμε. Να μην σας κοροιδέψει ξανά κανένας!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Άρα, έχουμε την υποχρέωση να διαφυλάξουμε την πατρίδα ακέραιη και να την παραδώσουμε ακέραιη στους επόμενους, στους επιγόνους, όπως έχουμε την κυριαρχία σε κάθε περιουσιακό στοιχείο. Όταν ξανακούσετε ότι κάποιος πουλάει κάτι για λογαριασμό της Ελλάδος, πρώτον να ξέρετε ότι είναι ψέματα, γιατί δεν έχει συμβόλαια να πουλήσει, εκτός αν κάποιος μου πει ότι εγώ μπορώ να του πουλήσω το σπίτι του ή το μαγαζί του, ή το ξενοδοχείο του, ή το χωράφι του χωρίς να έχω συμβόλαια. Δεν μπορούν να πουλήσουν! Δεν υπάρχουν συμβόλαια κι από την στιγμή που δεν υπάρχουν, η Εθνική περιουσία δεν πουλιέται. Δεύτερον, η κυριαρχία κάθε εθνικού στοιχείου, είτε είναι ακίνητο, είτε είναι ο βυθός της θάλασσας, είτε είναι μετρητά στην τράπεζα, αλλά είναι περιουσιακό εθνικό στοιχείο, είναι όλων μας και σε κάθε ένα από αυτά, επειδή έχουμε την κυριαρχία, έχουμε και την υποχρέωση να το φυλάξουμε, αλλά πρωτίστως, για να φυλάξουμε την πατρίδα και αν είναι χρήμα, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας. Αν δεν το κάνουμε, ενώ το έχουμε, είναι εσχάτη προδοσία και η ποινή είναι θάνατος!
Ο Αρτέμης ο Σώρρας την ώρα που πήρε στα χέρια του το όπλο αυτό, που εκ της υποχρέωσης του να ελευθερώσει την πατρίδα του, το είχε και μπορούσε να το χρησιμοποιήσει, ήταν υποχρεωμένος να το κάνει! Ό,τι άλλο ακούσετε, είναι κουταμάρες στο τετράγωνο. Όπως κι ο καθένας από εμάς, αν του ερχόταν ένα τέτοιο όπλο, μιας τέτοιας αξίας, που θα μπορούσε να απελευθερώσει την χώρα, έπρεπε πρώτα από όλα, από την υποχρέωση μας, να διαφυλάξουμε την Ελλάδα ακέραιη και να την παραδώσουμε στους επιγόνους ακέραιη και να πολεμήσουμε με αυτό το όπλο και να την απελευθερώσουμε!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αυτός εκπλήρωνε τον όρο: «Έλληνας Ιθαγενής μόνο μπορεί να ελευθερώσει την Ελλάδα από τις δανειακές της υποχρεώσεις» και έκανε το αυτονόητο. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, δεν μας είπε ότι είναι ο πλούσιος, δεν μας είπε ότι μας κάνει χάρη, δεν μας είπε ότι είναι ευεργέτης. Είπε ότι «έχω Αποστολή»! Κάποιοι φαντάζονταν διάφορα, ακούγοντας ότι έχει αποστολή! Ο καθένας μας έχει την αποστολή, είτε μας το είπαν, είτε δεν το καταλάβαμε, είτε δεν το συνειδητοποιήσαμε, όλοι μας έχουμε την αποστολή. Έχουμε την υποχρέωση. Η αποστολή είναι από την ώρα που γεννιόμαστε! Έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε την Ελλάδα ακέραιη. Ακούσαμε την Μπενάκη, η οποία είναι θεία του Σαμαρά, ή ξαδέρφη…δεν θυμάμαι ακριβώς. Είναι της ίδιας γενιάς, γιατί η Πηνελόπη Δέλτα –«Δέλτα» είναι το επώνυμο του άντρα της- η γιαγιά του Σαμαρά, είναι από το γένος Μπενάκη. Όπως και ο Σαμαράς είναι πρώτα ξαδέρφια με τον Γερουλάνο του ΠΑΣΟΚ, για να το ξέρετε κι αυτό! Είπε λοιπόν, η Μπενάκη στον Παπούλια ότι θα μειωθεί η Εθνική Κυριαρχία. Το ακούσαμε όλοι, άλλος κατάλαβε περισσότερα, άλλος ήξερε λιγότερα και κατάλαβε λιγότερα. Ακούσαμε το 2010 τον Γεώργιο Παπανδρέου ότι θα μειωθεί η Εθνική μας Κυριαρχία. Γιατί μιλούσαν όλοι για την Εθνική Κυριαρχία; Γιατί μας την τόνιζαν και γιατί μπήκε όρος από τους δανειστές που εξαναγκάστηκαν να τον βάλουν ότι μόνο ο Ιθαγενής Έλληνας μπορεί να ξεχρεώσει τα λεφτά; Διότι, δεν μπορεί να παραιτηθεί της κυριαρχίας. Ενώ, ο πρόεδρος της Βουλής είναι ανώτερος από τον πρωθυπουργό και να μην σας εξαπατήσει κανείς, γιατί αν δεν υπογράψει ό,τι ψηφίζεται μέσα στην βουλή, δεν μπορεί να εκτελεστεί. Ο πρόεδρος της Βουλής μπορεί να συγκαλέσει την Βουλή και να καταργήσει τον Πρωθυπουργό. Είναι ανώτερος θεσμικά. Ο Πρωθυπουργός δεν κάνει ό, τι θέλει, αλλά ο Πρόεδρος της Βουλής μπορεί. Αυτός, ο προδότης δήλωσε αναρμόδιος και έχουμε την απάντηση του, όπως προδότες και τώρα καταλαβαίνετε το γιατί, είναι και οι δικαστές, ειδικά οι Ανώτατοι δικαστές κι ιδιαίτερα ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Κι όλοι τώρα, καταλαβαίνετε με αυτή την μικρή ανάλυση που σας έκανα, ότι βάσει της Ιθαγένειας και του τίτλου της Ιθαγένειας πηγάζει η Κυριαρχία επί της Εθνικής περιουσίας, την οποία, δεν μπορεί να απεμπολήσει κανένας, δεν μπορεί να αρνηθεί, δεν δικαιούται και δεν προβλέπεται να παραιτηθεί! Άρα, ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που είναι ενήμεροι για τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν κατατεθεί υπέρ των Κυρίαρχων Ελλήνων, δηλαδή όλων εμάς…..προσέξτε, τι κάνει ο Σώρρας! Τα κατέθεσε σε λογαριασμό Κληρονομικού Δικαίου, δηλαδή, τα έκανε εξ’αδιαιρέτου Εθνικό Περιουσιακό Στοιχείο των Κυριάρχων Ελλήνων! Δεν είναι του Σώρρα τα λεφτά, είναι δικά μας ακριβώς δύο χρόνια και ένα μήνα και ο λογαριασμός είναι ανοιγμένος στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας. Προσέξτε τους όρους «Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας» όχι του κράτους, του Υπουργείου Οικονομικών, της Κυβέρνησης, αλλά των Κυρίαρχων Ιθαγενών, δηλαδή όλων εμάς. Τα λεφτά είναι δικά μας, κύριοι και για να μην μας βάλουν χέρι οι δανειστές, που η κυβέρνηση παραιτήθηκε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα των εθνικών περιουσιακών στοιχείων, ψευδώς βέβαια, ήρθε ο Σώρρας και μας τα κλείδωσε ατομικά. Έβαλε και κηδεμόνα στον λογαριασμό κι ένα όρο απαράβατο: «για να τα πάρετε εσείς που είναι στο όνομα σας Έλληνες και για να ξεχρεώσετε την Ελλάδα –όχι ο Σώρρας, αλλά εμείς έχουμε τα λεφτά και εμείς θα ξεχρεώσουμε την Ελλάδα- Υποχρεωτικά όμως, θα της τα δανείσουμε με ένα προς ένα και άτοκα. Εμείς θα δανείσουμε στην Ελλάδα για να ξεχρεωθεί, γιατί τα λεφτά είναι στο όνομα μας. Για να προστατευτούν όμως και να μην τα ακουμπήσουν οι δανειστές και μας τα πάρουν ως εθνικό περουσιακό στοιχείο, αφού είναι πλέον στο όνομα μας, εδώ και δύο χρόνια, κλειδώνεται αυτό νομικά με υποχρεωτική σύμβαση δανεισμού. Είναι πολύ απλό να το καταλάβουμε, γιατί είναι έτσι νομικά κι είναι κι έτσι ο λογαριασμός που ανήκει σε όλους εμάς που είμαστε Κυρίαρχοι και δεν μπορούμε να παραιτηθούμε της Κυριαρχίας για να λύσουμε τα προβλήματα της πατρίδας, να την απελευθερώσουμε και να την παραδώσουμε ακέραιη στους επόμενους.
Αυτό είναι η αρχή και το τέλος και θα ήθελα να το συγκρατήσετε και πάνω σε αυτό να ασχοληθείτε, να δείτε αν σας λείπει κάποια πληροφορία και να την συμπληρώσετε. Ο βουλευτάκος που έρχεται, δεν είναι πιο πάνω από εσάς, για αυτό και αναγκάστηκαν και του έκαναν ασυλία. Εσείς είσαστε ο Κυρίαρχος, ο Ιθαγενής κι όχι απλά πολίτης.

ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Πρέπει να το καταλάβετε ότι είσαστε πιο πάνω από τον βουλευτή και θα πρέπει ιεραρχικά να σας υπακούσει. Είσαστε ο εντολέας του! Γι’αυτό και η αρχή είναι ο δήμος, ο λαός δηλαδή. Εσείς δίνετε την εντολή στον βουλευτή να σας εκπροσωπήσει. Αυτό έχει τεράστια σημασία. Θα έχετε ακούσει λίγο-πολύ σχετικά με τους δήμους. Υπάρχει έγκριση για την Ελλάδα και την Κύπρο για 2 τρις 300 δισεκατομμύρια και η εγγυοδότηση για να κατέβουν τα χρήματα - γιατί είναι από λογαριασμούς κληρονομικού δικαίου- την κάνει ο Αρτέμης ο Σώρρας, ως φυσικό πρόσωπο, ο οποίος έχει και την έγκριση. Πάλι αυτός, ως φυσικό πρόσωπο, παίρνει την εντολή από το δήμο για να κάνει την χρηματοδότηση με δικές του εγγυήσεις και να αναλάβει και την υποχρέωση να τα γυρίσει πίσω. Άρα, ο κάθε δήμαρχος υποχρεούται να κάνει το αυτονόητο, ως αιρετός εκλεγμένος του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου του δήμου, επικεφαλής και να δώσει την εντολή. Ο δήμαρχος δίνει την εντολή και ο δήμαρχος βάζει στον Σώρρα 51 όρους. Ο δήμαρχος και ο δήμος δεν μπορεί να δεχτεί όρους. Το δημόσιο, εμείς δηλαδή, γιατί εμάς εκπροσωπεί ο δήμαρχος, οι Κυριάρχοι, δηλαδή πάλι εμείς δεν μπορούμε να δεχτούμε όρους. Ο δήμαρχος που μας εκπροσωπεί δίνει μόνο την εντολή και δεν δέχεται όρους. Αν ο δήμαρχος σας πει ο,τιδήποτε άλλο, σας λέει ψέματα και σας παραπλανεί. Ο δήμαρχος δίνει την εντολή και ο Σώρρας είναι υποχρεωμένος, ως θεματοφύλακας του δήμου, να εκτελέσει ό,τι του λέει ο δήμαρχος.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ 1/11/2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΠΗΓΗ:
https://m.facebook.com/1409055929328600/photos/a.1409063869327806.1073741828.1409055929328600/1560839980816860/?type=1&source=46&ref=m_notif&notif_t=group_activity

1 σχόλιο: