Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Η δημιουργίας της συνέλευσης του «Ε-ΣΥ» δεν αποσκοπεί στο να δημιουργηθεί μια ακόμα διαιρετική κίνηση όπως είναι ο ρόλος των κομμάτων, αλλά ούτε προσπαθούμε να φτιάξουμε οργανώσεις και κινήματα.
Δηλώνουμε ΚΑΤΑ της κομματοποίησης των Εθνών. Κεντρικός άξονας λειτουργίας είναι η αναζήτηση της αλήθειας μέσα από τον ελληνικό στοχασμό και όχι μόνον η εθνική μας ανάταση.

Η διακήρυξη της Ε.ΣΥ. θέτει θέμα θέσπισης θεμελιωδών κανόνων, όπως η αρχή της διοίκησης του Έθνους / Κράτους και θέτει την κατευθυντήρια γραμμή για την προετοιμασία των οργανικών νόμων που θα θέτουν τις αρχές του «Άρχειν και Άρχεσαι», την προστασία και περιφρούρηση των φυσικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του λαού, προβλέποντας τη συμμετοχή του κοινού στην διακυβέρνηση και τον έλεγχο της άσκησης της κρατικής εξουσίας, καθώς και τη διάρθρωση πολιτικής δομής για να επιτευχθεί μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και σταθερότητα, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη την κοινή γνώμη και έχοντας γνώμονα τους κανόνες του δικαίου.
Αξίωμά μας είναι η ΣΥΝΕΝΩΣΗ όλων των Ελευθέρων Ελλήνων απανταχού της Γης, μακριά από χρώματα, δόγματα και κόμματα, για να εξελιχτεί και ν’ αποτελέσει ένα δυνατό πυρήνα αντίστασης και άμυνας της θετικής και ενεργειακής Ανθρωπότητας προς τις έξωθεν και έσωθεν απειλές όλων των ειδών.
Στην Ε.ΣΥ. δεν υπάρχει ιεραρχία αλλά όλα τα ορκισμένα μέλη θα είναι ισότιμα. Είναι υπόσχεση τιμής στο "ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ" ότι όλοι μας υπηρετούμε το δίκαιο και θα προσφέρουμε χωρίς να αναμένουμε να πάρουμε πίσω κάποιο αντάλλαγμα.
Το όραμά μας είναι η ενεργοποίηση μιας άλλης Ελληνικής χρυσής εποχής, η επαναφορά σε υγιή επίπεδα με γνώμονα τις ηθικές και νοητικές αρετές, η ιεράρχηση των αναγκών της παγκόσμιας κοινωνίας με μέτρο, χωρίς ακρότητες, υπερβολικό πλουτισμό προς όφελος των εκλεκτών και εξαθλίωση, υποδούλωση, πενία και ανέχεια εις βάρος των πολλών.
Επιδιώκουμε την ανθρώπινη εξέλιξη δια μέσου της μάθησης και της αυτοκριτικής για να οδηγηθούμε προς την γνώση και την αυτοβελτίωση, ατομικά, κοινωνικά αλλά και συμπαντικά. Πάνω σε αυτές τις αρχές, θα εργαστούμε συστηματικά για να δημιουργήσουμε τη βάση και τα θεμέλια πάνω στα οποία θα σταθούμε για να επανεκκινήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Ένα αύριο που η ελευθερία και η ανεξαρτησία του ατόμου θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος, όπου δεν θα χωράνε ανίκανοι πολιτικοί, ιεράρχες που καπηλεύονται και καταπατούν τα δικαιώματα των πολιτών και πατάνε επί πτωμάτων, που δεν σέβονται τον όρκο τους, που προδώνουν το Σύνταγμα, που δεν σέβονται την ψήφο των πολιτών και την ανάθεση που τους έγινε για να τους αντιπροσωπεύσουν με σύνεση και σοβαρότητα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου