Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ακαταδίωκτος πολιτικός διεφθαρμένος έρωτας ...

Αυτή η 'τετραετής θητεία' των πολιτικών μας αντιπροσώπων θα μπορούσε εύκολα να παρομοιαστεί σαν την κακιά τους ερωμένη.  Αυτήν που επικαλούνται όσο τους βολεύει και αυτήν που πετούν όταν τους δυσκολεύει. 
Σαν δευτεράντζα η Διαφθορά, που χρόνια τώρα όλοι λατρεύουν και πατάσσουν ταυτόχρονα.





Διαβάζουμε στα νέα του Αντέννα  
διευκρινίσεις για την χθεσινή δήλωσή του που «άναψε φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό, ότι η κυβέρνηση ίσως χρειαστεί να αναστείλει ορισμένες προεκλογικές της εξαγγελίες, έδωσε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
«Δεν είπαμε ποτέ ότι θα ανακαλέσουμε τις υποσχέσεις μας. Είπαμε ότι οι υποσχέσεις μας αφορούν την τετραετή θητεία της βουλής και θα διαταχθούν στο χρόνο με τον ιδανικό τρόπο και με τρόπο που θα ευθυγραμμίζεται με τη διαπραγματευτική μας θέση στην Ευρώπη και επίσης με τη δημοσιονομική θέση της ελληνικής πολιτείας», ανέφερε σήμερα ο κ. Βαρουφάκης από την Ιταλία, όπου βρίσκεται.
«Αυτό κάνει μία υπεύθυνη κυβέρνηση, πάντοτε αυτό πρόκειται να κάνουμε, αρχίσαμε να νομοθετούμε ήδη για την ανθρωπιστική κρίση, είμαστε στη διαδικασία για τη ρύθμιση οφειλών, θα νομοθετήσουμε για τον κατώτατο μισθό στον κατάλληλο χρόνο, μετά από διαβουλεύσεις με τους κοινωνικούς εταίρους. Αυτό πάντα υποσχόμασταν ότι θα κάνουμε», πρόσθεσε ο Υπουργός Οικονομικών.



Τώρα που πήρες την είδηση για την ζωή σου από αυτόν τον κύριο βουλευτή-Υπουργό έχεις δύο επιλογές 
α)είτε να το αφήσεις να περάσει 'μασημένο' απο τους χρεώστες σου 
ή
β) να αναρωτηθείς από που αντλούν το δικαίωμα όλοι αυτοί να σε εμπαίζουν διαρκώς. 


Μελετήστε Έλληνες γιατί η γνώση είναι η δύναμη που χρειαζόμαστε 


ΠΗΓΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου